Lisa Vanderpump zal nooit meer op een paard rijden na laatste trauma

Inhoudsopgave:

Lisa Vanderpump zal nooit meer op een paard rijden na laatste trauma
Lisa Vanderpump zal nooit meer op een paard rijden na laatste trauma
Anonim

Ken, de echtgenoot van Lisa Vanderpump, heeft onthuld dat ze waarschijnlijk nooit meer paard zal rijden nadat ze zondag na een traumatisch rij-ongeluk geopereerd moest worden. Hoewel algemeen werd gemeld dat Lisa's val haar been op twee plaatsen had gebroken, vertelde haar bezorgde echtgenoot aan TMZ dat het in feite in drieën was gebroken en dat haar verwonding zo ernstig was dat ze "platen en schroeven" nodig had.

Ten tijde van het interview had Ken net het ziekenhuis verlaten waar Vanderpump werd geopereerd. Terwijl hij over straat liep met zijn gezicht bedekt met een zwart masker, deelde hij met de publicatie dat hij haar over "drie uur" zou ophalen. Hij onthulde ook dat haar verblijf in het ziekenhuis kort zou zijn omdat "Ze zullen haar niet binnen houden vanwege COVID".

Er wordt verwacht dat Lisa minstens '8-10 weken' nodig heeft om te herstellen

Haar hersteltijd zal naar verwachting echter niet zo snel zijn, zoals Ken vertelde dat het "waarschijnlijk 8-10 weken zou duren, ik weet het niet zeker."

Het koppel was duidelijk geschokt door het incident. Op de vraag hoe lang hij schatte dat het zou duren voordat Lisa weer op haar geliefde paard kon stappen, zuchtte haar man: "Ik denk dat dat misschien haar laatste rit was", voordat hij eraan toevoegde: "Ik zou haar niet meer laten rijden."

Hij vervolgde: "Dat paard was een zachtaardig paard … perfect, perfect … maar … iets maakte hem bang, en je weet nooit wanneer dat gaat gebeuren."

Ken onthulde 'ze wist dat ze haar been meteen had gebroken'

Herinnerend aan de huiveringwekkende gebeurtenis, beschreef Ken de scène: "Ik was daar … Toen ik zag dat ze werd weggegooid, kon ik niet geloven [het] ik was in shock. Ik rende erheen en ze lag gewoon op de grond. En ze wist meteen dat ze haar been had gebroken…”

"… ze zei net: 'Ik heb mijn been gebroken, ik heb mijn been gebroken'".

Voortzetting van zijn dramatische verhaal, Ken onthulde dat hij onmiddellijk actie ondernam en rende om de huisdieren van het paar te beschermen terwijl een personeelslid een ambulance belde. "Ik ging de honden pakken en ze renden rond, dus ik moest ze in mijn auto stoppen … [de] trainer belde de ambulance."

Ondanks hun angst was Ken onvermurwbaar dat er absoluut geen gevolgen voor het paard zouden zijn. Hij leek geschokt toen de interviewer hem vroeg of ze het dier wilden laten inslapen en riep uit: "Geen sprake van! Ze houdt van dat paard.” Hij verzekerde ook dat er "geen juridische stappen tegen wie dan ook" zouden worden ondernomen.

Aanbevolen: