Waarom John Mulaney misschien nooit meer zal trouwen

Inhoudsopgave:

Waarom John Mulaney misschien nooit meer zal trouwen
Waarom John Mulaney misschien nooit meer zal trouwen
Anonim

Fans waren geschokt toen ze hoorden dat John Mulaney en Olivia Munn een paar maanden in 2021 begonnen te daten. Het was triest om te horen dat John en Anna Marie Tendler gingen scheiden, en toen kwam het nieuws over het liefdesverhaal van John en Olivia, compliceert de hele situatie. Het is niet mogelijk om je ex zo snel met iemand anders te zien daten nadat het uit is en niets voelt, toch? Wat als die persoon een beroemde actrice is die veel media-aandacht krijgt omdat ze nu zwanger is (of net bevallen is)?

Hoewel het liefdesverhaal van John en Olivia vooruit is gegaan, lijken ze het huwelijk niet te hebben besproken, althans niet in interviews. Fans vragen zich zeker af of de komiek voor een tweede keer door het gangpad zal lopen. Zal John Mulaney ooit nog trouwen? Laten we eens kijken.

Wat heeft John Mulaney gezegd over het huwelijk?

Fans volgen John Mulaney's komische carrière al jaren, van zijn presentatie van Saturday Night Live in 2018 tot zijn verschillende Netflix-specials.

Aangezien John Mulaney en Annamarie Tendler zes jaar getrouwd waren, verwachten fans misschien dat hij en Olivia Munn binnenkort gaan trouwen. Immers, aangezien hij al een keer eerder getrouwd was, zou het erop wijzen dat hij het goed zou vinden om een tweede keer te trouwen. Maar fans weten natuurlijk niet wat er gaat gebeuren, aangezien John en Olivia niets over dit onderwerp hebben gezegd.

John Mulaney had het over Annamarie Tendler in zijn Netflix-special The Comeback Kid. Volgens Nicki Swift: "Ik zeg graag 'mijn vrouw'. Het klinkt zo volwassen. 'Dat is mijn vrouw.' Het is geweldig, je klinkt als een persoon. Ik zei het zelfs voordat we trouwden. Getrouwd zijn is zo leuk. Ik wist niet dat relaties je een beter gevoel over jezelf moesten geven. Dat is niet echt een grap, dat is gewoon een klein lief ding dat ik graag zeg."

Op basis van die verklaring konden fans raden dat John Mulaney een tweede keer zou willen trouwen. Maar fans kunnen ook zeggen dat, omdat hij gaat scheiden, hij en Olivia misschien ongetrouwd willen blijven, maar in een serieuze relatie.

Hoe lang zijn John Mulaney en Olivia Munn al aan het daten?

Hoewel John Mulaney en Olivia Munn een serieuze relatie hebben, zijn ze niet verloofd, en geen van beiden heeft met de pers gesproken over verloving of trouwen.

Olivia Munn heeft gesproken over mensen die precies wilden weten wanneer ze elkaar begonnen te zien.

Fans zijn nieuwsgierig naar de details van de relatie van Olivia Munn en John Mulaney en zoals Page Six meldde, zei Olivia dat ze niet in detail wilde treden.

Een bron legde aan Page Six uit dat mensen geloven dat John Olivia al zag toen hij nog getrouwd was. De bron zei: Ik denk niet dat het toeval is dat John het nieuws over Olivia's zwangerschap brak zoals hij deed door in feite een tijdlijn te geven van zijn afgelopen maanden - toen hij uit zijn huis verhuisde, hoe het was lente toen hij verliefd werd op Olivia. Het lijkt mij dat hij tot het uiterste gaat om het idee dat hij vals heeft gespeeld te betwisten.”

Olivia zei: "Om welke reden dan ook, het is makkelijker om mij de schuld te geven. De enige manier om te winnen is voor mij door terug te trekken en het spel helemaal niet te spelen."

Wat John Mulaney zei over vader worden

Het is interessant om op te merken dat John Mulaney, voordat hij een romantische relatie met Olivia Munn kreeg, niet in kinderen geïnteresseerd was.

Volgens Entertainment Weekly sprak hij over zijn show John Mulaney & The Sack Lunch Bunch, die een doelgroep van kleintjes had. John legde uit waarom hij niet geïnteresseerd was om vader te worden.

John zei: Een van mijn theorieën is dat kinderen denken dat ze ouder zijn dan ooit. Ze denken dat ze volwassen zijn. Ik zou met ze praten en ze zouden zeggen: 'Waarom wil je geen kinderen?' Ik zou zeggen: 'Ze zijn geweldig, maar ik hou van wat ik doe. En ik hou van mijn vrouw en breng zoveel tijd met haar door en we hebben een heel gelukkig leven. Ik mag reizen, stand-up doen en onze relatie is zo geweldig. Het is gewoon iets dat ik niet zou willen veranderen.”

Hoewel John Mulaney EW vertelde dat hij gelukkig was met zijn leven met Anna Marie Tendler zoals het was, weten fans dat hij een enorme verandering heeft aangebracht door een scheiding aan te vragen en een relatie te beginnen met Olivia Munn, en nu is hij voor het eerst vader geworden. Als John Mulaney en Olivia Munn gaan trouwen, zullen fans zeker kijken.

Aanbevolen: