Zendaya zegt dat ze 'nooit meer zal koken' na een ongelukkig keukenincident

Inhoudsopgave:

Zendaya zegt dat ze 'nooit meer zal koken' na een ongelukkig keukenincident
Zendaya zegt dat ze 'nooit meer zal koken' na een ongelukkig keukenincident
Anonim

Zendaya is een grote beroemdheid geworden nadat ze begon in de televisieshow van Disney Channel, Shake It Up. De rol die haar talent echt liet zien nadat Disney Rue speelde in Euphoria van HBO. De show is een enorm succes en is geliefd bij veel verschillende leeftijdsgroepen. Zendaya is meerdere keren erkend voor haar talent in de show.

Naast haar professionele leven volgen fans haar persoonlijke leven zo veel als ze kunnen. Ze had behoorlijk goed werk geleverd door de meeste details van haar persoonlijke leven stil en buiten het publieke oog te houden, maar is er de laatste tijd meer open over geweest, inclusief een recente angst waardoor ze het koken voor altijd heeft afgezworen.

Zendaya heeft haar leven behoorlijk privé gehouden

Een van de aspecten van Zendaya's leven waar fans erg nieuwsgierig naar waren, was haar liefdesleven. Hoewel ze het lange tijd privé hield, werd ze na Euphoria veel gefotografeerd met verschillende mensen, waardoor fans begonnen te praten over met wie ze misschien aan het daten was. Zendaya speelde in Spider-Man: Homecoming in 2016, waar ze mede-ster Tom Holland ontmoette.

De twee leken jarenlang goede vrienden te zijn nadat ze elkaar ontmoetten, maar fans dachten zeker dat ze een romantische relatie hadden in plaats van een vriendschap.

De tijdlijn van hun relatie is een beetje onduidelijk sinds Zendaya werd gespot met haar Euphoria-co-ster, Jacob Elordi, wat leidde tot geruchten dat ze dateerden van 2019-2020. De twee hebben nooit bevestigd dat ze daten, ze hebben er zelfs nooit commentaar op gegeven. Zelfs als ze een date hadden, vond Zendaya haar weg terug naar Nederland en de twee zijn vandaag nog steeds samen.

Zendaya en Tom's relatie is wat meer 'in de open lucht' geweest. Foto's van hen die kussen delen in LA kwamen naar buiten en de twee plaatsen foto's van elkaar op Instagram, wat uiteindelijk bevestigt dat de twee samen zijn. Het is dus mogelijk dat Zendaya zich meer openstelt over haar persoonlijke leven.

Fans geven er niet zoveel om als Zendaya over superpersoonlijke dingen praat, maar het is leuk voor hen om hun favoriet iets van haar leven te zien delen. Zendaya deed dat onlangs door een ervaring te delen die ze in de keuken had en die behoorlijk slecht voor haar uitpakte.

Zendaya deelde haar wilde (en enge) keukenincident

Ze deelde foto's op haar Instagram-verhaal van een blessure die ze opliep in de keuken. De eerste foto toonde een close-up van haar wijsvingers gewikkeld in een bos gaas. Haar bijschrift zei: "Kijk nu … dit is waarom ik niet kook." Ze bleef fans op de hoogte houden van de omvang van haar blessure via Instagram; haar volgende bericht ging over het krijgen van hechtingen. De ster vertelde fans: "Baby's eerste hechtingen lol terug om nooit meer te koken."

Vorige maand werden Zendaya en haar vriend Holland gezien in een restaurant waar ze zich tegoed deden aan lekker eten, dus het is vrij duidelijk dat Zendaya een voedselliefhebber is. Ze is misschien niet zo goed in koken.

Gelukkig voor Zendaya hoefde ze niet naar het ziekenhuis om haar eerste hechtingen alleen te ervaren. Naast haar was haar assistent en goede vriend, Darnell Appling. Ze heeft hem getagd in haar berichten en hij heeft zelfs zichzelf over het incident gepost. Hij schreef: "Nooit een saai moment met Zendaya, geen woordspeling bedoeld."

Dus hoewel fans Zendaya misschien nooit meer in de keuken zullen zien, is ze geweldig in bijna alles behalve koken!

Zendaya houdt het echt te midden van een bloeiende carrière

Zendaya heeft al een prachtige carrière achter de rug; er wordt altijd over haar uitstekende optreden als Rue in Euphoria gesproken en ze kreeg onlangs een zeer verdiende erkenning voor haar acteerwerk. Zendaya is genomineerd voor vier Emmy Awards. Ze heeft geschiedenis geschreven met deze nominaties als jongste hoofdrolspeelster en als producerende genomineerde, als uitvoerend producent van Euphoria; de show is genomineerd voor in totaal zestien Emmy's.

Fans waren zo enthousiast om te horen over de nominaties en Zendaya onthulde ook hoe ze erover dacht. Ze zei: "De show betekent duidelijk zoveel voor mij en zoveel voor iedereen die het maakt… ik ben heel, heel trots." Ze verklaarde ook dat ze overweldigd is dat het gewoon krankzinnig is.

Dus misschien zullen fans Zendaya nooit meer terugzien in haar keuken; maar ze kunnen hun favoriete ster snel terug vinden op hun schermen terwijl ze doen waar ze goed in is. Tenminste, nadat ze genezen is van die hechtingen.

Aanbevolen: