Will Ferrell zal nooit meer een film maken met deze iconische komische acteur

Inhoudsopgave:

Will Ferrell zal nooit meer een film maken met deze iconische komische acteur
Will Ferrell zal nooit meer een film maken met deze iconische komische acteur
Anonim

Aanwezig zijn bij Saturday Night Live is geen garantie dat een castlid een lange en vruchtbare carrière in Hollywood zal hebben, maar het geeft hen wel een kans die er anders niet zou zijn geweest. Hierdoor heeft de wereld sterren gekregen als Eddie Murphy en Adam Sandler.

Will Ferrell werd bekend bij SNL en in het begin van zijn carrière deed hij veel werk met een andere SNL-artiest. Het paar was geweldig samen, maar een breuk dreef hen uit elkaar en zag hen stoppen met samenwerken.

Laten we eens kijken waarom Will Ferrell niet samenwerkt met zijn voormalige SNL-partner.

Will Ferrell is een komische krachtpatser

Als het gaat om de grootste komische acteurs van de afgelopen 25 jaar, zijn er niet veel namen die met Will Ferrell kunnen strijden. Op zijn hoogtepunt was hij een komische dynamo die de hoofdrol speelde in kaskrakers die hem miljoenen fans en miljoenen dollars opleverden.

Ferrell beleefde zijn grote doorbraak op Saturday Night Live en van daaruit zou hij feilloos overstappen naar het grote scherm. Natuurlijk is niet elke film die hij heeft gemaakt een enorme hit geweest, maar zijn verzameling grote films kan elke komische artiest jaloers maken.

Films zoals Austin Powers, Old School, Zoolander, Elf, Anchorman, Talladega Nights, Blades of Glory, Step Brothers en The Other Guys hebben er allemaal toe bijgedragen dat Ferrell een van de populairste acteurs ter wereld werd.

Hoewel zijn recente aanbod niet helemaal van hetzelfde niveau was als het werk dat hij eerder in zijn carrière deed, kan Ferrell gewoon niet worden beschouwd als iets minder dan een van de grootste sterren van zijn tijdperk. Dankzij dit heeft hij een nettowaarde van $ 160 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Eerder in zijn carrière had Ferrell nogal wat werk gedaan met een andere SNL-artiest, en deze twee waren gewoon hilarisch met elkaar.

Hij deed heel veel werk met Chris Kattan

De komische chemie die Will Ferrell had met Chris Kattan was duidelijk te zien op SNL en hun schetsen samen maakten plaats voor hilarische momenten. Hun chemie was zo geweldig dat ze zelfs samen op het grote scherm moesten werken.

A Night at the Roxbury is voor de meesten misschien een gekke film uit de jaren 90, maar deze film wordt al eeuwenlang geciteerd, en dat is allemaal te danken aan het werk dat Ferrell en Kattan erin hebben gestoken. Ze waren gewoon te goed als Doug en Steve Butabi (ja, het zijn broers), en fans konden geen genoeg krijgen van hun dansen en hun hilarische herinnering aan de ontmoeting met Emilio Estevez.

Ondanks de geschiedenis die het duo deelt, is het de fans vrij duidelijk geworden dat iets een wig tussen hen dreef, gezien hun gebrek aan samenwerking in de afgelopen jaren. Dit heeft ertoe geleid dat velen zich afvragen wat er is gebeurd en hoe dit hun relatie heeft beïnvloed.

Waarom hij niet meer met hem zal werken

Dus, waarom werkt Will Ferrell niet meer samen met zijn oude vriend Chris Kattan? Nou, Kattan heeft enig licht geworpen op wat er gebeurde en waarom het duo nooit meer met elkaar in projecten wordt gezien.

Volgens Kattan was de relatie die hij had met Amy Heckerling de reden waarom Ferrell stopte met vrienden met hem te zijn. Volgens Kattan's memoires was deze relatie er een waartoe hij werd gedwongen door Lorne Michaels.

Zoals Kattan schreef: "Ik had geprobeerd mijn relatie met Amy te verbergen, me niet realiserend hoe duidelijk het voor iedereen was geweest, inclusief Will (om nog maar te zwijgen van het feit dat Lorne hem er in de eerste plaats over had verteld)."

Toen het duo herenigd werd op SNL, zou Ferrell tegen Kattan hebben gezegd: "Dus ik heb al je berichten ontvangen, maar ik heb je niet teruggebeld omdat ik niet met je wilde praten."

"Ik wil je vriend niet meer zijn. Ik ga professioneel zijn en nog steeds met je werken aan de show, maar dat is het", zou Ferrell hebben gezegd.

Het is erg belangrijk om in gedachten te houden dat dit Kattan's kant van de dingen is, aangezien Ferrell nog niets openbaar heeft gemaakt over de voormalige vrienden. Desalniettemin werpt het een interessant licht op wat een wig had kunnen drijven tussen het eens zo hilarische duo.

Misschien kunnen Chris Kattan en Will Ferrell op een dag dit allemaal achter zich laten en samen aan iets werken. Fans zouden dat heel graag zien.

Aanbevolen: