Wie is de verloofde van Tom Hiddleston, Zawe Ashton?

Inhoudsopgave:

Wie is de verloofde van Tom Hiddleston, Zawe Ashton?
Wie is de verloofde van Tom Hiddleston, Zawe Ashton?
Anonim

Onlangs hebben Tom Hiddleston en Zawe Ashton geruchten over verloving aangewakkerd na het zien van een diamanten ring tijdens de BAFTA's. Geen van beiden bevestigde de speculaties, maar insiders hebben bevestigd dat ze verloofd zijn. Voordat het nieuws uitbrak, wisten velen niet eens dat de Loki-acteur een relatie had. Hij heeft zijn persoonlijke zaken altijd rustig gehouden, inclusief zijn korte affaire met Taylor Swift Maar we weten dat je nieuwsgierig bent naar zijn nieuwe verloofde, dus hier is alles wat je over haar moet weten.

Wie is Zawe Ashton en wat doet ze?

Ashton is ook een ervaren actrice in het VK. Ze is eigenlijk van plan om zich bij het Marvel Cinematic Universe aan te sluiten in de aankomende film The Marvels."Ik speel gewoon altijd deze echt extreme personages - ze zijn allemaal voorzien van stickers voor ouderlijk toezicht", zei ze over haar acteergeschiedenis. Naast haar filmcarrière is Ashton ook theateractrice, auteur en toneelschrijver. Ze speelde in grote producties zoals Othello at the Globe, Gone Too Far! aan het Royal Court, en The Maids and Salome van John Genet, waarmee ze de tweede prijs won bij de Ian Charleson Awards 2010.

Ondanks haar prestaties werd Ashton aanvankelijk gepest op school vanwege haar artistieke interesses. Daarna stapte ze over naar City and Islington College en studeerde uiteindelijk drama aan de Manchester Metropolitan University. Vanwege haar enorme ervaring in de industrie, werd de Blitz-ster geïnspireerd om een fictieve memoires te schrijven genaamd Character Breakdown. Het bevat waarschijnlijk enkele verhalen die gebaseerd zijn op haar opvoeding als kleindochter van een voormalige premier.

De grootvader van moeders kant van de 37-jarige, Paulo Muwanga, was eind jaren '80 de feitelijke president en premier van Oeganda. Ashton is de oudste van drie kinderen. Ze groeide op in Noord-Londen met ouders die allebei als onderwijzeres werkten. "Ze zijn mijn favoriete komische dubbelact", zei Ashton over haar ouders. "Mijn vader is zo'n briljante schrijver."

Hoe hebben Tom Hiddleston en Zawe Ashton elkaar ontmoet?

In 2019 werkten de twee samen aan het toneelstuk Betrayal. "We hadden echt geluk dat we op de eerste dag een ongelooflijk vertrouwen hadden", zei Ashton over de samenwerking met Hiddleston. "Ik voel een kernverbinding met deze mensen en dat komt omdat ik kan voelen hoe open we zijn. Ik kan het vertrouwen voelen dat we hebben." Na het stuk werden de twee gespot op openbare evenementen zoals de US Open. Mediakanalen pikten de datinggeruchten onmiddellijk op. Een bron zei dat Hiddleston op "een grote manier" voor Ashton was gevallen. In 2021 waren ze samen te zien op Ibiza. Paparazzi betrapte ze op zoenen op het strand. In hetzelfde jaar maakten ze hun debuut op de rode loper bij de Tony Awards.

Het paar slaagde erin hun relatie geheim te houden, waarschijnlijk vanwege Hiddlestons strikte grenzen tussen zijn openbare leven en persoonlijke aangelegenheden. "Iedereen heeft recht op een privéleven", vertelde hij in 2017 aan The Telegraph, na zijn breuk met Swift. "Ik hou van wat ik doe en ik wijd mezelf met absolute toewijding aan het maken van geweldige kunst en geweldig entertainment, en in mijn gedachten ben ik niet in conflict met de twee. Mijn werk is in de publieke sfeer en ik heb een privéleven. En die twee dingen zijn gescheiden."

Hij zei twee jaar later hetzelfde toen hij met Ashton begon te daten. "Ik ben nu beschermend over mijn interne wereld, waarschijnlijk op een andere manier", zei hij. "Als je door het leven gaat zonder contact met mensen, hoeveel zou je dat dan een leven kunnen noemen? Omdat je moet vechten voor liefde. Je kunt niet leven in angst voor wat mensen zouden kunnen zeggen."

Hoe is de relatie tussen Tom Hiddleston en Zawe Ashton?

Een insider vertelde Us Weekly onlangs dat het stel tegenwoordig "echt voorbij de wittebroodswekenfase" is. Blijkbaar willen ze "samen een toekomst op lange termijn opbouwen" en zijn ze allebei "enorm ambitieus, maar maken nog steeds tijd om te ontspannen en zo vaak als ze kunnen van hun werk te stoppen." De bron voegde eraan toe dat een dergelijke balans hen in staat stelt "hun batterijen op te laden" en hen "een kans geeft om te blijven bouwen".

De insider sprak ook over Hiddlestons "zeer persoonlijke" karakter en zei dat het geen probleem was in de relatie. Ze zeiden dat ze, net zoals het paar "[houdt] van de fijnere dingen in het leven", ook genieten van eenvoudige dates of ontmoetingen met vrienden. "Ze houden er ook van om los te gaan en te rocken met vrienden, of het nu op een huisfeest is of op weg naar een lokale bar of restaurant," zei de bron.

De twee zijn ook "gepassioneerd" door reizen en proberen hun eigen "speciale plekjes" te vinden op de plaatsen die ze bezoeken. Het is echt een "erg coole" relatie die hun vrienden en familie goedkeuren. "Ze zijn gek op elkaar", legt de insider uit. Hun dierbaren "zijn het er allemaal over eens dat het een geweldige match is met heel veel potentieel."

Aanbevolen: