Selling Sunset': wie is Vanessa Villela's verloofde Tom Fraud?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': wie is Vanessa Villela's verloofde Tom Fraud?
Selling Sunset': wie is Vanessa Villela's verloofde Tom Fraud?
Anonim

Vanessa Villela's intrede in seizoen 4 van Selling Sunset was zo'n opluchting. De voormalige soapster hielp Christine Quinn haar problemen te overwinnen en koos geen partij in haar vete met Emma Hernan over een wederzijdse ex. Hoewel we dat seizoen niet veel van Villela's leven hebben gezien, denken fans dat we meer van haar zullen zien in het binnenkort te verschijnen seizoen 5, nu ze verloofd is. Hier is alles wat je moet weten over haar verloofde en haar reis naar de show.

Wat deed Vanessa Villela voordat ze meedeed aan 'Selling Sunset'?

Villela speelde in enkele van de grootste soapseries in Mexico. Een daarvan was Una Maid en Manhattan, een 67-afleveringen, Spaanstalige tv-versie van Jennifer Lopez's rom-com. Dus ze is nogal een big deal. "Voor al mijn fans die mijn hele carrière hebben gevolgd vanaf mijn dagen in Mexico, ik wil jullie bedanken dat jullie met mij op deze reis zijn geweest", schreef de makelaar op Instagram, waarmee ze haar toevoeging aan de Netflix aankondigde.raken. "Ik heb gedroomd om de Amerikaanse markt te betreden. En ik probeer de Latijnse gemeenschap te vertegenwoordigen, mensen in staat te stellen voor elke dag te leven en de lat van je dromen vast te houden!!!"

Vlak voor de eerste dag van het filmen van de realityshow, was Villela net herstellende van een hersenontsteking. "Ik ging een dag nadat ik 'hersteld' was gaan filmen en terwijl ik aan het praten was, kreeg ik het gevoel dat ik flauw zou gaan vallen en begon ik me super duizelig te voelen. Ze moesten me in een Uber naar mijn huis sturen", herinnert ze zich naar pagina zes in december 2021. "Ik heb [een hormonale onbalans] en ik heb andere onevenwichtigheden. Mijn vitamine D is super laag. Mijn calcium is super laag. Mijn lithiummineraal is super laag. Er gebeurt dus veel op dit moment maar ik ben in goede handen."

Ze miste ook vijf weken filmen vanwege een "sterk" geval van COVID-19. "Van de 11 weken filmen was ik er vijf ziek. Ik kreeg COVID in augustus en we begonnen op dat moment met filmen, dus ze konden duidelijk niet op me wachten", zei de actrice. "Ik had een zeer sterke COVID-zaak. Mijn zaak, het gaat eigenlijk nog steeds. Het heet long COVID. Ik ben er nog steeds mee bezig."

Wie is Vanessa Villela's verloofde Tom Fraud?

In januari 2022 verloofde Villela zich met Tom Fraud, die ze een jaar eerder had ontmoet. Hij ging op één knie zitten op de trappen van het Griffith Observatorium in Los Angeles. "Degene die mijn hart elke keer doet overslaan, de man die me in alle opzichten beter maakt, de man die ik respecteer, aanbid, bewonder en liefheb met heel mijn hart", schreef de realityster over haar schoonheid op Instagram. "Je kwam in mijn leven toen ik het het minst verwachtte en je kwam om mijn dromen waar te maken. Ons liefdesverhaal is als een film en jij bent mijn prins!"

"Ik kan niet geloven dat ik je gemanifesteerd heb," vervolgde ze. "De man waar ik altijd van heb gedroomd en meer, ik kan niet geloven dat ik dit leven leef, soms heb ik het gevoel dat ik droom en moet ik mezelf knijpen om te weten dat het een droom is, maar in het echte leven. Jij schilder de sterren in mijn hart en zelfs als ik denk dat het niet beter kan, daar ga je meer sterren schilderen Je bent mijn beste vriend, mijn man, mijn pajaro [vogel], mijn held, mijn alles. TE AMO @tomfraud Bedankt dat je van mij het gelukkigste meisje in de melkweg hebt gemaakt. Mijn toekomstige echtgenoot."

Fraude is de creative director van het lingeriemerk Lascivious waarmee Villela eerder samenwerkte. In 2021 maakte ze op Instagram bekend een serie ontwerpen te maken voor het merk. Er is niet veel bekend over fraude, maar fans hopen hem te zien in het komende seizoen van Selling Sunset.

Kan Vanessa Villela opschieten met de cast van 'Selling Sunset'?

Volgens Amanza Smith kende niemand Villela voor de show, maar dat "ze precies bij de groep paste"."Niemand van ons kende Vanessa helemaal", vertelde Smith. "Maar ze is snel als familie. Het is grappig, alsof Jason echt heel [specifiek is in] de manier waarop hij mensen kiest om lid te worden van de makelaardij, ik weet niet of hij een kleine checklist heeft. Ze paste er precies in en werd heel snel, weet je, gewoon een van de familie." Villela lijkt het goed te kunnen vinden met alle meisjes. Ze kwam echter in botsing met Mary Fitzgerald vanwege haar aandringen dat Fitzgerald haar vriendschap met Christine Quinn zou oplossen.

Al dat drama terzijde, de voormalige telenovela-ster werkt erg graag met The Oppenheim Group. In oktober 2021 vierde ze haar zesde maand bij het bedrijf en ging ze naar Instagram om haar dankbaarheid te uiten. "Vandaag is het 6 maanden geleden dat ik lid werd van de @theoppenheimgroep", schreef ze. "Ik kan niet beginnen te vertellen hoe trots ik ben om deel uit te maken van deze familie. Ik hou van en respecteer alle leden van het team waar we allemaal zo hard aan werken om een aantal van de beste en eigendommen in Californië te verkopen."

Aanbevolen: