Tom Hiddleston en Zawe Ashton Fuel Engagement-geruchten met diamanten ring

Inhoudsopgave:

Tom Hiddleston en Zawe Ashton Fuel Engagement-geruchten met diamanten ring
Tom Hiddleston en Zawe Ashton Fuel Engagement-geruchten met diamanten ring
Anonim

Tom Hiddleston is naar verluidt verloofd met zijn actrice-vriendin, Zawe Ashton. Het koppel zette de geruchtenmolen in brand toen ze dit weekend op de BAFTA's verschenen.

Het paar is samen sinds ze speelden in het toneelstuk Betrayal van 2019.

Zaw Ashton toont verlovingsring op foto

Loki-acteur Tom Hiddleston en Velvet Buzzsaw-actrice Zawe Ashton liepen samen op de rode loper bij de BAFTA-awards in Londen. Ze verborg haar hand terwijl ze poseerde op de rode loper in een roze cape-jurk.

Het paar werd naar verluidt gefeliciteerd door vrienden uit de industrie tijdens de prijsuitreiking van de film op zondagavond.

Ondanks dat het niet zichtbaar is tijdens de rode loper van de ceremonie, is de ring van Ashton te zien op een foto gemaakt door AJ Odudu, die samen met Tom Allen de pre-awards show van de rode loper presenteerde. Het paar poseert met de presentator, Ashton's hand op haar haar met de ring zichtbaar. De foto is misschien door sommigen gemist omdat deze is geplaatst in een verzameling willekeurige foto's die op de afterparty zijn gemaakt door Odudu.

Hiddleston genoot in 2016 beroemd van een wervelende romance van 3 maanden met Taylor Swift. De acteur was ook romantisch verbonden met Priyanka Chopra nadat het paar samen een prijs uitreikte bij de Emmy's in 2016.

Hiddleston is privé sinds de romance met Swift. “Ja, ik ben nu waarschijnlijk op een andere manier beschermend over mijn interne wereld. Dat komt omdat ik me niet eerder realiseerde dat het bescherming nodig had, 'vertelde hij aan The New York Times nadat hij zich van de popster had afgescheiden.

Ashton en Hiddleston zijn sinds 2019 samen

Zaw en Tom ontmoetten elkaar tijdens de hoofdrol in het toneelstuk Betrayal uit 2019 en hebben hun relatie sindsdien grotendeels privé gehouden.

Het stuk volgt een zeven jaar durende buitenechtelijke affaire tussen twee personages, Emma en Jerry, de beste vriend van haar man Robert. Ashton speelde Emma voor Robert van Hiddleston. Jerry werd gespeeld door Daredevil-acteur Charlie Cox.

Kort nadat ze samen het podium hadden gedeeld, veroorzaakten Ashton en Hiddleston datinggeruchten toen ze samen de US Open bijwoonden.

Het koppel bevestigde hun romance tijdens een PDA-gevulde strandvakantie op Ibiza in september 2021, voordat ze samen hun debuut maakten op de rode loper tijdens de Tony Awards.

Vorig jaar werd onthuld dat het paar was gaan samenwonen en nu zou samenwonen in Atlanta, Georgia. Ashton had eerder onthuld dat ze de pandemie verdeelde tussen Los Angeles en Londen.

Toen haar werd gevraagd of ze opnieuw met de Thor-acteur wilde werken, zei ze tegen The Mirror: "Ik werk al een jaar lang vast met Tom op het podium - elke avond - dus nu hebben we minstens twee jaar uit elkaar nodig nu!"

Aanbevolen: