Wie is Ginger Alden, de verloofde van Elvis Presley op het moment van zijn dood?

Inhoudsopgave:

Wie is Ginger Alden, de verloofde van Elvis Presley op het moment van zijn dood?
Wie is Ginger Alden, de verloofde van Elvis Presley op het moment van zijn dood?
Anonim

Bijna elke fan kent het liefdesverhaal van Elvis Presley en Priscilla, ook al zijn onlangs enkele nieuwe details openbaar gemaakt. De meeste fans weten dat het paar een moeilijke romance had, hoewel het resulteerde in de geboorte van hun dochter Lisa Marie, die het licht van Elvis' leven leek te zijn (en de reden voor veel van zijn buitensporige uitgaven).

Maar na verloop van tijd dreven Priscilla en Elvis, hoewel ze vrienden leken te blijven, romantisch uit elkaar. En tegen de tijd dat Elvis in 1977 overleed, was hij verloofd met iemand anders (en Priscilla was onlangs gescheiden van Robert Kardashian).

Wie was Ginger Alden, de verloofde van Elvis, en zou het stel echt gaan trouwen voordat Presley vroegtijdig overleed?

Wie is Ginger Alden?

Ginger Alden was een model en actrice die vrij jong was toen zij en Elvis elkaar voor het eerst kruisten. Later zouden ze opnieuw contact maken en zich vervolgens verloven, met plannen om eind 1977 te trouwen.

Het verhaal vertoont enkele griezelige parallellen met Elvis' eerdere relatie en huwelijk met Priscilla Presley, en fans weten al dat de muzikale superster zijn hele leven problemen had, en Priscilla werd altijd verondersteld het meest te hebben geweten over de man achter de muziek.

Toch beweerde Ginger een iets andere ervaring met Elvis te hebben, hoewel hun relatie, van buiten naar binnen, vol drama leek.

Hoe oud was Ginger Alden toen ze Elvis ontmoette?

De allereerste keer dat Ginger Alden Elvis ontmoette, was ze blijkbaar nog maar vijf jaar oud. Maar later zouden de twee opnieuw contact maken toen Ginger volwassen was, en hun relatie begon blijkbaar toen zij 20 was en hij rond de 40.

Hoe dan ook, het waren familiebanden die Ginger hielpen bij het kruisen van Elvis; haar vader kende hem, wat hun eerdere connectie verklaarde, en Ginger's zus (een optochtkoningin) werd later uitgenodigd om Elvis te ontmoeten en nodigde Ginger uit.

Heeft Ginger Alden nog steeds haar verlovingsring?

Elvis haalde de krantenkoppen voor de dure ring die hij blijkbaar voor Ginger had gekocht, die naar verluidt ongeveer $ 70K kostte, afhankelijk van de bron. En Ginger hield de ring, bevestigen bronnen, omdat ze in 2009 van plan was hem te veilen aan de hoogste bieder.

Maar op dat moment meldden bronnen dat de diamanten ring in goede staat was, op twee afgebroken diamanten na. Het bieden zou naar verwachting beginnen bij ongeveer $ 30K en was ongeveer 11,5 karaat.

Sommige fans geloofden niet per se dat dit de ring was waarmee Elvis voorstelde, en sommige fans zijn zelfs sceptisch dat hij het voorstelde. Bronnen suggereren immers dat Elvis hun verloving nog niet officieel had aangekondigd, hoewel hij tijdens zijn concerten en op andere momenten publiekelijk met Ginger (en haar familie) uitstapte.

Fans speculeerden over Ginger's redenen om de ring te verkopen, maar de meest voorkomende gok was dat ze gewoon het geld nodig had en tal van andere manieren had om haar overleden verloofde te herinneren.

Wat is er met Ginger Alden gebeurd?

Iets anders dat fans echt willen weten over de beroemde verloofde van Elvis? Als ze vandaag nog leeft! Het blijkt dat ze dat is, en ze lijkt een behoorlijk vol leven te hebben gehad. In 1991 trouwde ze met Ronald Leyser, met wie ze samenwoonde tot zijn overlijden in 2015. Het echtpaar had ook een kind samen, een zoon genaamd Hunter.

Gezien haar latere huwelijk, dachten fans dat Ginger aan Elvis' verlovingsring en haar 'herinneringen' hing voor meer dan alleen nostalgie. De meesten lijken het erover eens te zijn dat Gingers motivatie tot op zekere hoogte publiciteit was.

Tenslotte schreef ze later een boek over haar tijd bij Elvis met de titel 'Elvis and Ginger: Elvis Presley's Fiancée and Last Love laat eindelijk haar verhaal weten'. Ogenschijnlijk heeft het boek haar wat geld opgeleverd, omdat iedereen weet dat er vandaag de dag nog steeds veel Elvis-geobsedeerde fans zijn.

En na alle speculaties rond Elvis' voorliefde voor jongere vrouwen, samen met zijn schijnbare gehechtheidsproblemen na het overlijden van zijn moeder, was Gingers verhaal interessant voor veel volgers.

Uiteindelijk klopt echter niet elk verhaal van de vroegere partners van Elvis. Door de jaren heen zijn er verschillende beschuldigingen en verhalen gedeeld, en niemand kent echt de waarheid. Omdat Ginger de enige persoon was met Elvis vlak voordat hij stierf, lijken fans natuurlijk te denken dat ze de antwoorden heeft die ze zoeken. Ook al begreep Ginger Alden zelf heel weinig van de man die ze haar verloofde noemde.

Heeft Elvis zijn geld nagelaten aan Ginger Alden?

Het lijkt alsof Elvis niet veel - zo niet - heeft nagelaten aan Ginger Alden. Fans van Ginger zouden waarschijnlijk zeggen dat het kwam omdat ze nog niet officieel getrouwd waren. Maar anderen zullen misschien beweren dat het komt omdat hij wilde dat zijn dochter alles zou erven wat hij had.

En anderen zouden nog steeds zeggen dat Elvis niet van plan was ooit met Ginger te trouwen, en in feite met verschillende andere vrouwen op hetzelfde moment aan het daten was. Het is aan fans om te bepalen wat ze wel of niet geloven.

Aanbevolen: