Hoe de relatie tussen Tom Hiddleston en Zawe Ashton blijft groeien

Inhoudsopgave:

Hoe de relatie tussen Tom Hiddleston en Zawe Ashton blijft groeien
Hoe de relatie tussen Tom Hiddleston en Zawe Ashton blijft groeien
Anonim

Tom Hiddleston en Zawe Ashton's relatie is het geschenk dat blijft geven! Nadat ze vorige maand berichten over hun verloving hadden bevestigd, blijft het paar het internet gonzen toen ze nog een verrassend nieuws aankondigden: ze krijgen een baby! Een gloeiende Zawe debuteerde met haar groeiende babybuil tijdens de New Yorkse vertoning van haar historische drama Mr. Malcom's List, en stapte uit in een beige tule jurk van ontwerpster Sabina Bilenko. Ze bevestigde ook haar zwangerschap met modetijdschrift Vogue, dat een blik wierp op haar voorbereidingen voordat ze solo de rode loper betrad en haar grote onthulling deed.

Ter ere van dit geweldige nieuws is hieronder een tijdlijn van het liefdesverhaal van Tom en Zawe, van mede-starring in Betrayal en verliefd worden tot verloving en het stichten van hun eigen gezin!

8 Wie is Zawe Ashton?

Zaw Ashton, 37, acteert al sinds haar zesde. Ze is vooral bekend van haar rol als Vod in het Britse komische drama Fresh Meat. In 2011 speelde ze in de documentaire Dreams of a Life, over een vrouw die stierf in haar huis in Londen, maar pas twee jaar later werd ontdekt. Zawe is verschenen in verschillende andere shows, waaronder Wanderlust en Betrayal, en films, zoals Velvet Buzzsaw met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal. Momenteel bereidt ze zich voor om te schitteren in het historische drama Mr. Malcom's List en in de aankomende Captain Marvel-film, The Marvels, als een schurk.

Zawe is niet alleen actrice, maar ook een veelgeprezen schrijfster. Ze heeft verschillende toneelstukken geschreven en bracht in 2019 haar allereerste boek uit, Character Breakdown, gebaseerd op haar reis als actrice. The Times beschreef de memoires als "Slim, grappig, levendig, eerlijk, donker en actueel", terwijl auteur Elizabeth Day het "een goed geschreven take-down van de moderne showbizz" noemde." Het is gepubliceerd onder Penguin Books.

7 Hoe hebben Tom Hiddleston en Zawe Ashton elkaar ontmoet?

Tom Hiddleston en Zawe Ashton ontmoetten elkaar terwijl ze samen speelden in de revival van Harold Pinter's hit Betrayal in 2019 in Londen. Ze speelden een getrouwd stel, Robert en Emma, in de re-enscenering tegenover Charlie Cox - wiens personage, Roberts beste vriend Jerry, een zevenjarige affaire heeft met Zawe's. Het stuk liep van maart tot juni 2019 in het Harold Pinter Theatre voordat het uiteindelijk naar Broadway verhuisde.

Voorheen vertelde een bron dicht bij de productie van Betrayal aan PEOPLE dat Tom en Zawe "een mooie chemie" hadden achter de schermen van het stuk. "Ze fonkelden in beide ogen", zei de insider en voegde eraan toe: "Omdat ze Britten zijn in het buitenland, zouden ze vaak rondhangen. Zawe en Tom toonden grote genegenheid voor elkaar, en je kon dat ook een beetje zien afgaan op hun podium prestatie."

Opmerkend dat Tom altijd een zeer privépersoon is geweest, zei de bron: "Achter de schermen zouden ze gewoon privé aanhankelijk zijn en knuffelen en naast elkaar zitten en elkaars hand vasthouden."

6 Toen Tom Hiddleston en Zawe Ashton begonnen te daten

Tom Hiddleston, 41, begon naar verluidt Zawe Ashton te zien nog voordat de twee het podium betreden voor Betrayal, met een bron die The Sun in september 2019 vertelde dat ze al sinds februari van dat jaar een item waren. "Ze zijn eigenlijk al meer dan zes maanden samen. Maar hij is zo paranoïde over zijn privéleven sinds zijn relatie met Taylor [Swift] dat hij er alles aan heeft gedaan om dit te behouden onder de pet", aldus de bron. De insider voegde eraan toe dat Tom op een "heel grote manier" voor de actrice is gevallen.

"Tom en Zawe brachten Pasen samen door met het renoveren van zijn huis in Engeland. Ze brengen nu de meeste weekenden samen door en maken lange wandelingen met zijn hond. Hij denkt dat dit de liefde van zijn leven kan zijn - hij is klaar om te settelen."

5 Leven Tom Hiddleston en Zawe Ashton samen?

In juli 2020 werd gemeld dat Tom Hiddleston en Zawe Ashton de COVID-19-lockdown samen doorbrachten in Atlanta, Georgia."Tom en Zawe zijn stil gebleven over hun relatie, maar ze heeft de afgelopen weken met hem in de VS doorgebracht", vertelde een bron dicht bij het stel aan The Sun. " en "genieten van de rustigere kant van het leven, weg van de glitter en glamour van de showbizzwereld."

“Hun leven is meestal erg druk, dus samen tijd doorbrengen terwijl ze niet aan het werk zijn, is iets dat ze allebei hebben omarmd”, zei de insider. “Tom heeft tijdens de lockdown een huis in Atlanta gemaakt en hij verwacht de rest van het jaar daar.”

4 Tom Hiddleston en Zawe Ashton's eerste optreden op de rode loper

Twee jaar nadat werd bevestigd dat ze aan het daten waren, maakten Tom Hiddleston en Zawe Ashton hun eerste publieke optreden als koppel. Samen sierden ze de Tony Awards 2021 in New York, waar Tom werd genomineerd voor Best Performance by a Leading Actor in a Play voor zijn rol in Betrayal.(De prijs ging uiteindelijk naar Andrew Burnap voor zijn optreden in The Inheritance.)

Zaw zag er prachtig uit in een rode Carolina Herrera tule jurk, terwijl Tom het stijlvol hield in een marineblauw pak. Nadat ze foto's hadden gemaakt op de rode loper met hun Betrayal co-ster Charlie Cox, werden de twee samen gefotografeerd tijdens de ceremonie met hun gezichtsmaskers op.

3 Toen Tom Hiddleson en Zawe Ashton verloofd raakten

Nieuws over de verloving van Tom Hiddleston en Zawe Ashton dook voor het eerst op in maart 2021, nadat het paar werd betrapt terwijl ze elkaars hand vasthielden op de rode loper van BAFTA, waarbij Zawe iets droeg dat leek op een verlovingsring. Hoewel de actrice "haar prachtige met diamanten ingelegde ring probeerde te verbergen voor fotografen op de rode loper", waren de sieraden volgens Mirror zichtbaar op foto's die later op de avond werden genomen, waaronder een die werd gedeeld door de Britse televisiepresentator AJ Odudu op Instagram. Het rapport voegde eraan toe dat het paar "door vrienden uit de industrie werd gefeliciteerd" met hun verloving tijdens het met sterren bezaaide evenement.

Een apart verslag van Entertainment Tonight bevestigde ook het verheugende nieuws. "Tom Hiddleston en Zawe Ashton zijn verloofd! ET heeft vernomen dat de voormalige co-sterren in het huwelijksbootje stappen nadat ze verlovingsgeruchten hadden veroorzaakt tijdens het bijwonen van de British Academy Film Awards (BAFTA's) van dit weekend", aldus de publicatie.

2 Hoe Tom Hiddleston denkt over verloving met Zawe Ashton

Na berichten over hun verloving bevestigde Tom Hiddleston zelf het geweldige nieuws in een gesprek met de LA Times in juni 2022. Volgens de publicatie stelde de acteur, die schittert in Loki van Disney+, de grote vraag aan zijn vriendin in maart, of drie jaar sinds hij en Zawe voor het eerst samenkwamen in Betrayal. "Ik ben erg blij", zei hij toen hem werd gevraagd naar hun verloving.

Tom, die bekend staat als een zeer privé man ondanks zijn status als beroemdheid, sprak eerder met The Telegraph over het feit dat hij zijn persoonlijke leven geheim wilde houden."Iedereen heeft recht op een privéleven. Ik hou van wat ik doe, en ik wijd mezelf met absolute toewijding aan het maken van geweldige kunst en geweldig entertainment en in mijn gedachten breng ik die twee niet in conflict", zei hij. "Mijn werk is in de publieke sfeer en ik heb een privéleven. En die twee dingen staan los van elkaar."

1 Fans reageren op de zwangerschap van Zawe Ashton

Fans leken opgetogen over Tom Hiddleston en Zawe Ashton nadat werd gemeld dat ze samen een kind verwachten. Velen gingen naar Twitter om hun mening over de grote update te delen, en ze waren overweldigend positief. "Zwe Ashton en Tom Hiddleston gaan de meest chique Britse baby opvoeden", schreef gebruiker @mylvney. "TOM HIDDLESTON WORDT EEN DAD OML", zei @Cocchi. "IK BEN ZO GELUKKIG VOOR HEM EN ZAWE ASHTON DAT ZE GEWELDIGE OUDERS ZIJN".

Zelfs een paar van hun vrienden deden mee. De Amerikaans-Britse toneelschrijver Bonnie Greer zei in haar tweet: "In deze gekke, gebroken wereld, erg trots op mijn lieve vrienden Tom en Zawe… en hun reis. Ik ben er al sinds het begin… en kan niet wachten om Baby Ashton Hiddleston dit najaar te ontmoeten!"

Aanbevolen: