Amy Schumer verdedigt Kirsten Dunst-grap bij de Oscars

Inhoudsopgave:

Amy Schumer verdedigt Kirsten Dunst-grap bij de Oscars
Amy Schumer verdedigt Kirsten Dunst-grap bij de Oscars
Anonim

Oscars-presentatrice Amy Schumer heeft gereageerd op de kritiek die ze kreeg op een grap die ze maakte over Kirsten Dunst tijdens de Academy Awards op zondagavond.

Een van de vele momenten die leidden tot online terugslag bij de Oscars van dit jaar, was toen ze een grap maakte over de actrice van The Power Of The Dog als een 'seat filler'.

Amy Schumer maakt grap over Kirsten Dunst tijdens ceremonie

The Power of the Dog-actrice, die werd genomineerd voor Beste Actrice voor haar rol in de door Jane Campion geregisseerde film, kreeg van Schumer te horen dat ze een "seat filler" was en werd als onderdeel van de grap van haar stoel verwijderd.

In een klein komisch gedeelte tussen de awards, legde Schumer uit dat sommige mensen invallen voor beroemdheden en op hun stoel gaan zitten als ze het niet kunnen halen, voordat ze Dunst uit haar stoel trok en zei: "Hier is een stoel vuller."

Schumer ging toen op de stoel van Kirsten Dunst zitten, tot grote onhandigheid van haar man en mede-genomineerde voor beste acteur, Jesse Plemons. "Weet je dat dat mijn vrouw was?" grapte hij.

"Je bent getrouwd met die stoelvuller. Oh, dat is raar", grapte ze. Plemons kijken ongemakkelijk bij de hele uitwisseling. Later toonden beelden dat Dunst aan de kant stond, buiten beeld, terwijl de uitwisseling plaatsvond.

Fans hebben overweldigende steun getoond voor de 39-jarige Dunst en bekritiseerden de komiek en actrice voor het vernederen van de Emmy en Golden Globe-winnende actrice door naar haar te verwijzen als slechts een 'vuller'. Schumer maakte ook ongevoelige opmerkingen over Oekraïne en de vele fans voelden hun gebrek aan respect voor filmmakers een belediging voor de hele industrie.

Regina Hall, die de show samen met Wanda Sykes en Schumer presenteerde, kreeg ook te maken met kritiek na haar sketch over het 'covid-testen' van aantrekkelijke mannen door ze neer te tikken en met ze te flirten. Sterren als Simu Liu en Timothee Chalamet werden op het podium gebracht waar de actrice opmerkingen maakte als "Het is simpel. Ik ga met mijn tong achter in je mond vegen."

Amy Schumer verduidelijkt grap

The Snatched-actrice heeft nu gereageerd op de kritiek op de sociale media en heeft duidelijk gemaakt dat Dunst op de hoogte was van de gescripte grap en er geen probleem mee had.

Schumer deelde een screenshot van haar iPhone-notities op haar Instagram-verhalen met de tekst: "Hallo, ik waardeer de liefde voor Kirsten Dunst. Ik hou ook van haar! Dat was een gechoreografeerd stuk waar ze mee bezig was."

"Zou die koningin niet zo minachten. @kirstendunst"De actrice van Marie Antoinette heeft, ondanks dat ze in het briefje is getagd, niet op de verklaring gereageerd.

Het is niet de enige verontschuldiging voor een incident dat plaatsvond bij de Academy Awards. Will Smith legde een verklaring af waarin hij zich verontschuldigde voor het slaan van Chris Rock, nadat hij opmerkingen had gemaakt over zijn vrouw, Jada Pinkett Smith.

Aanbevolen: