Oscars: 'West Side Story' OG Star dringt er bij Academie op aan Rachel Zegler uit te nodigen

Inhoudsopgave:

Oscars: 'West Side Story' OG Star dringt er bij Academie op aan Rachel Zegler uit te nodigen
Oscars: 'West Side Story' OG Star dringt er bij Academie op aan Rachel Zegler uit te nodigen
Anonim

Originele 'West Side Story'-ster Russ Tamblyn heeft de Academie gevraagd om Rachel Zegler uit te nodigen voor de ceremonie nadat ze had onthuld dat ze geen stoel zou hebben.

Zegler, die María speelt in de nieuwste bewerking van de Broadway-musical geregisseerd door Steven Spielberg, legde uit dat ze niet was uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen, die op 27 maart in Los Angeles zou plaatsvinden. Zegler heeft geen uitnodiging gekregen ondanks dat 'West Side Story' genomineerd is voor zeven Oscars, waaronder die voor Beste Film.

'West Side Story'-ster wil dat Rachel Zegler naar de Oscars gaat

Het begon allemaal toen een fan Zegler vroeg naar haar ceremonie-outfit op Instagram, wat haar ertoe bracht te onthullen dat ze haar joggingbroek en vriendjesflanel zal dragen terwijl ze de prijsuitreikingsavond vanaf haar bank zal bekijken.

"Ik hoop dat er op het laatste moment een wonder gebeurt en dat ik onze film persoonlijk kan vieren, maar ja, zo gaat het soms, denk ik," verduidelijkte Zegler toen.

"Bedankt voor alle shock en verontwaardiging - ik ben ook teleurgesteld. Maar dat geeft niet. Zo trots op onze film."

Na de controverse ging Tamblyn, die Russ speelde in de bewerking van de musical uit 1961, naar Twitter om te zeggen dat Zegler een kaartje verdient voor de heetste nacht van Hollywood.

@TheAcademy Als stemgerechtigd lid en de originele Riff, laat me zeggen: het is jouw plicht om Rachel een plaatsje te geven bij de Oscars', tweette Tamblyn.

"ze STARS in Westsidestory die over de hele linie is genomineerd. Als ze zeggen dat vertegenwoordiging belangrijk is, is dit wat dat betekent. Doe het goed van haar, "voegde hij eraan toe.

Fans zijn woedend Zegler zal de prijsuitreiking niet bijwonen

Tamblyn vond de steun van fans van Zegler, die zich bij hem aansloten om de actrice uit te nodigen voor de ceremonie.

"Akkoord - @TheAcademy, je hebt hier serieus de bal laten vallen. Je kunt niet rechtvaardigen dat je de ster van een genomineerde voor beste film niet uitnodigt. Dit is een gênante vergissing. Los het alsjeblieft op", twitterde een persoon in reactie op Tamblyn's callout.

"Klasse-tweet. Hoe is de hoofdrolspeelster niet uitgenodigd voor de ceremonie waar haar film is genomineerd?? Ongelooflijk", was een andere opmerking.

Ondanks de verontwaardiging bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, lijkt het erop dat het niet aan het lichaam is om tickets toe te wijzen.

Genomineerden voor de beste foto krijgen een bepaald aantal tickets toegewezen door de Academie, die de filmstudio vervolgens naar eigen goeddunken uitdeelt. Presentatoren en individuele genomineerden krijgen een paar kaartjes, terwijl omroep, sponsors en academieleden aan een loterij kunnen meedoen. Dit zou verklaren waarom Zegler, die geen individuele genomineerde is, geen ticket heeft gekregen.

Aanbevolen: