Hoeveel werd Chris Rock betaald om te presenteren bij de 'Oscars' en werden zijn grappen eerder goedgekeurd?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Chris Rock betaald om te presenteren bij de 'Oscars' en werden zijn grappen eerder goedgekeurd?
Hoeveel werd Chris Rock betaald om te presenteren bij de 'Oscars' en werden zijn grappen eerder goedgekeurd?
Anonim

We weten inmiddels allemaal heel goed dat het Chris Rock- en Will Smith-moment 100% echt was, en in werkelijkheid beginnen fans te denken dat er rundvlees was tussen de twee vóór de 'Oscars', daterend uit tot 2016.

Hoewel het in werkelijkheid niet de eerste keer was dat we Will Smith zijn kalmte zagen verliezen.

Al een rijke man met een waarde van $60 miljoen, Chris Rock nam het optreden niet aan voor het geld. In werkelijkheid verdiende hij heel weinig. We zullen kijken hoeveel hij verdiende, en of de Oscars zijn grap van tevoren goedkeurden.

Hoeveel werd Chris Rock betaald om te presenteren bij de 'Oscars'?

Niet genoeg… Dat is vooral het antwoord op wat er tussen hem en Will Smith is gebeurd tijdens de Oscars. Nu moet worden opgemerkt dat mensen als P. Diddy hebben verklaard dat het goed gaat tussen de twee en dat de zaken na de show zijn geregeld - het zal echter een moment zijn dat niemand snel zal vergeten …

“Will en Chris, we gaan dit oplossen – maar nu gaan we met liefde verder”, verklaarde Diddy na de Oscars.

Richard Madeley voegde olie toe aan het vuur en sprak over de kwestie en noemde Chris Rock de slechtste gast die hij ooit had geïnterviewd. "Een paar jaar geleden werd mij door GQ Magazine gevraagd wie de meest onaangename persoon was die ik ooit in mijn hele carrière heb geïnterviewd, en dat gaat terug tot 1972 toen ik begon in lokale kranten, en ik zei zonder aarzeling - het staat op de plaat - Chris Rock."

"Hij was zonder twijfel de meest onaangename, onbeschofte, agressieve, onaangename mens die ik ooit voor de camera heb geïnterviewd", vervolgde hij."We hebben alle moeilijke stukjes bewerkt en het interview dat uitkwam zag er goed uit, maar eigenlijk was zijn gedrag verschrikkelijk. In mijn boek is hij de meest onaangename beroemdheid die ik ooit het ongeluk heb gehad om te ontmoeten. maar ik zou niet hebben geslagen hem."

Chris Rock weigerde aangifte te doen tegen Will Smith.

Will Smith besloot een andere weg in te slaan en tot overmaat van ramp verdiende Chris Rock nauwelijks geld voor het optreden.

Chris Rock verdiende niet veel van het optreden

Gezien hoeveel de gastheren moeten doen bij de 'Oscars', is het duidelijk dat ze ongelooflijk onderbetaald worden. Jimmy Kimmel onthulde wat inside-informatie over hoeveel hij verdiende toen hij de show presenteerde en verrassend genoeg was het minder dan fans zouden verwachten.

Tijdens zijn gesprek met Wanda Sykes verklaarde Kimmel dat hij $ 15.000 had gekregen voor het optreden - ondanks het feit dat het uren werk was, samen met weken van voorbereiding.

Chris Rock presenteerde de show in 2016, maar deze keer verdiende hij waarschijnlijk nog minder dan dat, waarschijnlijk een salaris van vier cijfers. De exposure op de veelbekeken awardshow is wat gewoonlijk 'beta alt'. Dit is vergelijkbaar met degenen die optreden tijdens de 'Super Bowl', die niet betaald worden, maar hun albumverkoop omhoog zien schieten dankzij het optreden.

Dankzij alle aandacht die hij van de show kreeg, zullen fans op zijn minst veel actiever op zoek gaan naar het werk van Chris Rock.

Salaris terzijde, fans vragen zich ook af of de Academie op voorhand van zijn grap op de hoogte was.

Meestal laat Rock zijn materiaal niet door hen zien…

Wist de Academie van de grap van Chris Rock?

Tijdens een interview op Instagram Live naast Sharon L. Carpenter, zou Chris Rock wat informatie achter de schermen onthullen. Tijdens het gesprek onthulde Rock dat hij zijn grappen niet door de Academie gebruikt, uit angst dat ze ze zouden afwijzen. Hoewel hij heeft onthuld dat er een paar beperkingen en zaken zijn die hij niet kan oplossen.

"Alles hangt af van op welk niveau je zit of hoe schattig je bent in de ogen van je bazen. Als ik een show presenteer, zeg ik altijd wat ik niet kan zeggen. Ik begrijp het het vroeg, en dan schrijf ik er grappen omheen, en ik zal ze nooit de grappen laten zien, want zo niet, dan zullen ze zeggen dat je dat ook niet mag zeggen."

"Zelfs bij de Oscars zien ze de grappen nooit. Ik beloof dat ik niet zal vloeken, en ze hebben een lijst met dingen die ik niet kan zeggen."

Na het ongemakkelijke Chris Rock-moment kan dit in de toekomst misschien veranderen, vooral gezien het feit dat het snel uit de hand liep.

Dit is zonder twijfel een moment dat fans niet zullen vergeten en dat Will Smith nog heel lang zal achtervolgen.

Aanbevolen: