NBC's 'Bridgerton-Style' datingshow, 'The Courtship', Details uitgelegd

Inhoudsopgave:

NBC's 'Bridgerton-Style' datingshow, 'The Courtship', Details uitgelegd
NBC's 'Bridgerton-Style' datingshow, 'The Courtship', Details uitgelegd
Anonim

Wie is er klaar om het hof te worden gemaakt? Fans zijn slechts enkele weken verwijderd van het kijken naar de nieuwe datingshow in regentschapstijl, The Courtship. NBC kondigde de show oorspronkelijk aan als Pride & Prejudice: An Experiment in Romance, maar veranderde toen de naam voor hun nieuwe datingserie.

Met zoveel mensen die geïnteresseerd zijn in het koninklijke leven en de Netflix-show, Bridgerton, zal NBC's The Courtship ongetwijfeld een hit worden. De vrijage heeft een soortgelijk complot als Bridgerton. Terwijl de plot van de Netflix-show is: "Tijdens het Regency-tijdperk in Engeland proberen acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton liefde te vinden", aldus IMDb, de nieuwe show draait om een vrouw die op zoek is naar haar 'hertog'.'"

De naam van de show is waarschijnlijk veranderd vanwege de plot ervan. Pride & Prejudice, hoewel een populaire film, volgt niet echt hetzelfde uitgangspunt als The Courtship, behalve voor roy alty's. Dit is wat we weten over de nieuwe show van NBC, The Courtship.

9 'The Courtship'-plot

Volgens de beschrijving van de streamingdienst gaat The Courtship over een vrouw die "op zoek is naar haar hertog" en daarvoor zal beginnen aan "het ultieme sociale experiment in romantiek". In aanmerking komende vrijers, in regentschap-stijl Engeland, om te strijden om het hart van de in aanmerking komende vrijgezellin en haar vrienden of "haar hof" zoals de shows het noemen.

8 Hoe 'The Courtship' zal werken

De deelnemers aan The Courtship gaan terug in de tijd om liefde te vinden, terwijl ze deelnemen aan koetsritten, boogschieten, boottochten en het schrijven van handgeschreven brieven om te communiceren wanneer ze niet samen zijn. Uiteindelijk zullen ze ontdekken of deze ervaring hen ware liefde heeft gebracht of niet.

7 Waar en wanneer kun je 'The Courtship' kijken?

The Courtship wordt uitgezonden op zondag 6 maart. Je kunt de show bekijken op NBC, waar wekelijkse afleveringen worden uitgezonden. En het zal die tijdspot de rest van het seizoen blijven uitzenden. Het wordt elke dag uitgezonden op Peacock na de wekelijkse uitzending.

6 De setting voor 'The Courtship'

Een persbericht van de streamingdienst, Peacock, legt uit dat de show zal plaatsvinden, "gehuisvest in een kasteel op het platteland, op een prachtige achtergrond van glooiende heuvels, de heldin en vrijers zullen ervaren dat waarmee dromen zijn gemaakt." Het zou ergens in Noord-Engeland plaatsvinden.

5 De oude details

Hoewel we al hebben vastgesteld dat de naam van de nieuwe datingserie is gewijzigd om beter bij de plot te passen, is dat niet de enige wijziging die is aangebracht. De vrijage was oorspronkelijk bedoeld om op Peacock te worden uitgezonden, maar sinds de overstap wordt gemaakt, wordt het nu uitgezonden op het moederschip, NBC. Volgens Deadline komt deze stap omdat "NBCUniversal neigt naar een vloeiender ontwikkelingsproces dat de programmeurs in staat zal stellen de beste pasvorm voor hun shows te vinden."

4 Vereisten om op 'The Courtship' te zijn

Volgens de online castinglijst moesten geïnteresseerde vrijers ten minste 21 jaar oud zijn op het moment van de opnames (dat was tussen augustus en oktober 2021), een geldig paspoort hebben en maximaal zeven weken.

3 Waar de producenten van 'The Courtship' naar op zoek zijn

Bij het aanmelden voor de show wordt iedereen een reeks vragen gesteld over hun datingleven, inclusief maar niet beperkt tot welk geslacht ze het liefst daten, of ze liever daten in de moderne wereld en dating dealbreakers. Naast zoveel vragen, moeten geïnteresseerde mensen ook een korte video van 20 seconden indienen waarin wordt uitgelegd waarom ze 'liefde op een ongekende manier willen vinden'. Casting is ook niet gesloten omdat de show volgende maand wordt uitgezonden. Deze informatie is oorspronkelijk verkregen van PEOPLE.

2 De producenten van 'The Courtship'

De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Anthony Dominici, Sharon Levy, Shyam Balse, DJ Nurre, Michael Heyerman voor Endemol Shine North America en Susy Price voor Shine TV. Shine TV is het Britse zusterbedrijf van Endemol Shine North America.

1 Wat fans zeggen over 'The Courtship'

Veel verkooppunten noemen het "Bridgerton meets The Bachelor." Er zijn niet al te veel reacties van fans, omdat de show nog niet is uitgezonden, maar de eerste reacties vragen mensen: "Waarom hebben we een Pride and Prejudice nodig datingshow?"

Aanbevolen: