Farrah Abraham keert terug naar 'Teen Mom', Details uitgelegd

Inhoudsopgave:

Farrah Abraham keert terug naar 'Teen Mom', Details uitgelegd
Farrah Abraham keert terug naar 'Teen Mom', Details uitgelegd
Anonim

Farrah Abraham maakte haar start met Teen Mom, en haar on-set persoonlijkheid heeft een blijvende indruk achtergelaten op zowel fans als critici. Haar zeer strijdlustige karakter leidde tot chaos en controverse in de show, en Abraham werd uiteindelijk ontslagen uit de show. Natuurlijk, het drama dat bij dat alles betrokken was, werkte gewoon om de reality-tv-ster meer in de schijnwerpers te zetten, en op ware Farrah-manier slaagde ze erin om dat te vertalen naar een volledige carrière op sociale media die haar een miljoen dollar opleverde netto waarde.

Ondanks al het conflict dat haar aanwezigheid op de show veroorzaakte, hebben de producers Abraham uitgenodigd om mee te doen aan de Teen Mom: Family Reunion, en we hebben alle sappige details die fans moeten weten…

8 Ze werd ontslagen, maar nu is ze terug

Normaal gesproken, wanneer iemand wordt ontslagen, is dat het einde van die relatie, en afhankelijk van de omstandigheden kan dit soms het absolute einde zijn van iemands carrière. Dankzij reality-tv, hoe meer conflicten en controverses Farrah Abraham oproept, hoe meer er naar haar wordt gezocht en hoe meer haar aanwezigheid gewenst is in de show.

Ze werd ontslagen vanwege haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie voor volwassenen, maar de fans van Abraham kunnen zich verheugen over het feit dat ze, ondanks haar ontslag, opnieuw is uitgenodigd voor Teen Mom: Family Reunion, en ze is klaar om een wervelwind van drama en high-impact entertainment.

7 Er komen acht afleveringen om op af te stemmen

Of fans nu van Farrah Abraham houden of haar gewoon niet kunnen uitstaan, er is één ding dat gewoon niet kan worden ontkend. Ze brengt een elektrische energie naar de set van de show en lijkt bij elke verschijning vonken te laten ontbranden. Zelfs als ze wrakken traint, draagt het bij aan de explosieve elementen van de show. Voor fans van het drama is dat een win-winscenario. Abraham is klaar om haar expressieve persoonlijkheid terug te brengen naar de set, en enthousiaste fans zullen binnenkort alle acht afleveringen van een uur kunnen beluisteren.

6 Het is een franchisesamenwerking

Maci Bookout werd onlangs geïnterviewd over haar betrokkenheid bij Teen Mom: Family Reunion, en ze heeft al haar minachting uitgesproken voor Abrahams houding. Terwijl Farrah aan dit nieuwe avontuur begint, zal ze zich in zeer goed gezelschap bevinden. Ze wordt omringd door alle meisjes uit de Teen Mom-franchise en de cast zal al hun tijd besteden aan het delen van ruimte onder één dak. Dat alleen al is een recept voor conflicten, waardoor dit de nieuwe 'must-watch'-samenwerking is die fans niet willen missen.

5 Er zullen fysiek uitdagende activiteiten zijn

Deze reünie klinkt alsof hij vol zit met leuke en unieke wendingen. Er is gezegd dat er een aantal gecoördineerde activiteiten zullen zijn waaraan de cast kan deelnemen, en sommige daarvan bevatten fysieke uitdagingen die mensen op de proef stellen. Gezien de persoonlijkheden van de dames die de woonruimte zullen delen, zal dit zeker hun competitieve karakter naar voren brengen, waardoor fans nog een extra laag entertainmentwaarde krijgen die ze niet willen missen.

4 Er is ook een levenscoach bij betrokken

Recente interviews hebben hints gegeven over wat fans kunnen verwachten tijdens de terugkeer van Farrah Abraham naar reality-tv, en er is onthuld dat deze nieuwe reünieshow in zekere zin een levenscoach zal betrekken. De eigen Instagram-pagina van Farrah weerspiegelt haar verlangen om de levenscoach te worden waarvan al haar fans en volgers nooit wisten dat ze ze nodig hadden, dus het zal interessant zijn om te zien hoe de dynamiek in het huis verandert wanneer een levenscoach in beeld komt.

3 Farrah blijft strijdlustig op set van 'Teen Mom'

Degenen die hoopvol bleven dat Farrah Abraham misschien wat rustiger was geworden en minder strijdlustig zou zijn op de set van de show, kan teleurgesteld zijn. Teaservideo's voor de reünieshow tonen de frustratie van de andere castleden, die het er allemaal over eens zijn dat Farrah erg confronterend, veroordelend en uitdagend blijft om in de buurt te zijn. De vurige argumenten en intense spanning staan op het punt terug te komen.

2 Farrah wordt beschuldigd van scripts en nep

De clips voor Teen Mom: OG onthullen spanningen over de benadering die Farrah Abraham heeft gevolgd ten opzichte van haar leeftijdsgenoten. Het is duidelijk dat de dames het achter de schermen niet goed met elkaar kunnen vinden en de spanning is zichtbaar op de set. Maar om de een of andere reden, toen de camera's begonnen te draaien voor haar korte interview, gaf Farrah een zeer 'nep' verglaasde reactie en reactie op haar tijd op de set.

De video legt Farrah vast terwijl ze zegt: "Hallo allemaal, Amber en Maci, ik vond het zo leuk om jullie bij te praten op de set van 'Family Reunion'." Op de vraag wat ze van de ervaring vonden, Amber en Maci hadden heel verschillende reacties over hun tijd op de set.

1 Er is zeker veel drama op de 'Teen Mom Family Reunion'

Het mooie van reality-televisie is dat niemand echt weet wat er kan gebeuren. De show volgt zijn eigen koers en er is meestal genoeg spanning in het echte leven die leidt tot premium entertainmentwaarde voor de fans die afstemmen. een garantie. Er wordt van haar verwacht dat ze de show op haar gebruikelijke manier zal verlichten - vol drama en conflict - precies waar kijkers naar op zoek zijn.

Aanbevolen: