Netflix's nieuwe Koreaanse datingshow, 'Single's Inferno', details onthuld

Inhoudsopgave:

Netflix's nieuwe Koreaanse datingshow, 'Single's Inferno', details onthuld
Netflix's nieuwe Koreaanse datingshow, 'Single's Inferno', details onthuld
Anonim

Er is een hete, nieuwe Koreaanse reality-tv-show die de wereld stormenderhand verovert, en fans over de hele wereld stemmen af op Netflix om te zien waar iedereen het over heeft. Single's Inferno heeft een enorm publiek veroverd met hun prachtige castleden, hun unieke verhaallijn en natuurlijk met heel veel drama en controverse.

Het wordt snel een van de meest spraakmakende datingshows, en mensen zijn nieuwsgierig om te zien hoe de zaken tussen de castleden werken tijdens hun verschillende interacties op de camera. De show brengt mensen samen die single zijn en klaar om zich te mengen en dwingt hen om te gaan met de harde elementen van een onbewoond eiland terwijl ze hun eigen paden naar liefde, lust en controverse ontdekken.

10 'Single's Inferno' heeft een enorme plons gemaakt in slechts één week

Single's Inferno is pas een week uitgebracht, maar maakt al furore in de entertainmentwereld. Nu al geprezen als de nieuwe reality-tv om te verslaan, komen fans massaal naar Netflix om meer te weten te komen over de individuen die op het eiland zijn gestrand en wat elk van hen zoekt op de liefdesafdeling. Deze stellen worstelen met fysieke uitdagingen en emotionele barrières in een poging elkaar te leren kennen en hopelijk een band op te bouwen.

9 De cast wordt geprezen omdat ze super sexy is

Zowel de mannelijke als de vrouwelijke castleden op Single's Inferno zijn prachtige, adembenemende schoonheden, waardoor deze serie nog moeilijker te weerstaan is. Elk van de singles is op hun eigen manier fysiek fit en verbluffend mooi, en ze zijn allemaal op zoek naar een datingverbinding. Ze moeten allemaal met elkaar wedijveren voor een kans op echte liefde, en de weg naar romantiek is niet gemakkelijk. De prachtige deelnemers reizen door een reeks ups en downs terwijl fans voorspellingen doen over wie van hen een liefdeswedstrijd zal worden.

8 Veel 'Single's Inferno'-castleden hebben al een enorme fan aan het volgen

De castleden in deze show zijn misschien nieuw voor veel kijkers die zich net aan het afstemmen zijn, maar velen van hen hebben al een behoorlijk indrukwekkend aantal fans verzameld. Song-Ji-a heeft maar liefst 461.000 volgers, Kang So-Yeon heeft 108.000 volgers op Instagram en Choi Si-Hun heeft alleen al op Instagram de aandacht getrokken van 240k volgers. Verwacht wordt dat elk van de castleden een exponentiële groei zal zien in hun aanwezigheid op sociale media, naarmate meer en meer fans afstemmen om te zien waar de hype over gaat op Single's Inferno.

7 Ze zijn gedwongen om samen te leven op een onbewoond eiland

Deze show zet in totaal negen prachtige singles in de schijnwerpers. Vijf mannen en vier vrouwen zijn geselecteerd om tijd door te brengen op een onbewoond eiland op zoek naar ware liefde. Ze worden gedwongen de elementen te doorstaan met heel weinig voorraden om hen te helpen. De singles hebben te maken met een aantal barrières en uitdagingen om een persoonlijke connectie te maken en hun relaties naar een ander niveau te tillen.

6 'Single's Inferno' heeft een hele grote twist

Degenen die dachten dat overleven op het onbewoonde eiland te midden van de barre weersomstandigheden de grootste uitdaging van de show was, kan zeker nog een keer nadenken. Er is een heel grote draai aan deze serie die het absoluut verslavend maakt voor fans. Terwijl ze gedwongen zijn samen te leven in de hitte op het onbewoonde eiland en proberen romantiek te vinden, mogen ze geen persoonlijke informatie delen. Ze kunnen niet spreken over hun leeftijd of hun carrière en moeten vertrouwen op hun natuurlijke chemie om verbindingen met elkaar te smeden.

5 Elke deelnemer is op zoek naar een bepaald soort liefde

Wat de zaken nog ingewikkelder maakt, is het feit dat de verschillende castleden in de show op zoek zijn naar een partner die aan hun persoonlijke liefdescriteria voldoet. Ze hebben elk een heel andere kijk op liefde en romantiek en proberen contact te maken met iemand anders in de show die overeenkomt met hun ideale kwaliteiten en persoonlijkheidskenmerken. Terwijl sommigen erop uit zijn een goede persoonlijkheidsmatch te vinden, zijn anderen, zoals Song-Ji, gefixeerd op andere aspecten bij het overwegen van een nieuwe partner. Ze heeft aangegeven dat ze "van lange jongens houdt" en dat contact maken met een man die geld heeft belangrijk voor haar is.

4 De 'Postcards' op 'Single's Inferno' zijn echt een groot probleem

Een van de meest intrigerende aspecten van Single's Inferno is het drama rond het gebruik van ansichtkaarten in de show. Door een element van drama en spanning aan de show toe te voegen, houden de castleden elke dag hun adem in, terwijl ze kijken of iemand een "briefkaart" in hun brievenbus heeft achtergelaten. Ansichtkaarten geven de interesse van de afzender aan, en als de gelukkige ontvanger van de ansichtkaart geïnteresseerd is in de afzender, stelt de ansichtkaart hen in staat om hun relatie naar een hoger niveau te tillen….

3 Er is een luxe stimulans

Dat volgende niveau komt toevallig in de vorm van een zeer luxe incentive. De omstandigheden op het eiland zijn erg belastend en de zon is zinderend heet. Hoewel de omgeving rauw en exotisch is, zijn ze verre van ideaal. Degenen die het geluk hebben een ansichtkaart te ontvangen van een afzender waarin ze echt geïnteresseerd zijn, kunnen genieten van enorme voordelen. Ze worden verplaatst van de "inferno" naar de tweede set van de show, die "Paradise" wordt genoemd. Het weelderige Paradise is een zeer hoogwaardige hotelsuite die hen in de schoot van luxe plaatst waar ze vrij zijn om hun intieme één-op-één chemie te verkennen.

2 Controverse is al losgebarsten

Single's Inferno ha alt al de krantenkoppen voor het creëren van golven van controverse onder kijkers. Velen voelen zich verontrust door de gesprekken tussen de castleden en zijn woedend over de toondove opmerkingen die zijn uitgezonden. Tijdens een bepaalde scène prezen twee enkele castmates de blanke huid van vrouwelijke deelnemer Shin Ji-yeon. Moon Se-hoon zei: "Haar huid is zo bleek! … Toen ik haar naar binnen zag lopen, dacht ik: 'Goh!' Ze leek zo wit en puur, dat was mijn eerste indruk van haar." Die opmerking, in combinatie met het feit dat de show alleen verbluffend mooie, fysiek fitte sterren lijkt te hebben uitgebracht, heeft voor controversiële feedback van sommige kijkers gezorgd.

1 De schoonheidsnormen van 'Single's Inferno' staan onder vuur

Er waren veel opmerkingen over deze show die een blanke huid promootten als zeer wenselijk, en dit v alt niet bij iedereen in goede aarde. De genetisch gezegende sterren in de show spreken openlijk en openhartig over het feit dat hoe mooier de huid van een vrouw is, hoe aantrekkelijker ze is, en fans willen een einde maken aan dat verhaal. Deze gewaagde schoonheidsnormen hebben veel fans van streek gemaakt en commentaar gegeven op de fixatie van 'witheid'.

Aanbevolen: