RHOA' Star's nieuwe reality-spin-off, 'Kandi And The Gang', details uitgelegd

Inhoudsopgave:

RHOA' Star's nieuwe reality-spin-off, 'Kandi And The Gang', details uitgelegd
RHOA' Star's nieuwe reality-spin-off, 'Kandi And The Gang', details uitgelegd
Anonim

Fans van de Real Housewives of Atlanta die meer van Kandi Burruss willen zien, staan nu op het punt hun oplossing te krijgen. De reality-tv-ster en scherpzinnige ondernemer staat op het punt het kleine scherm op een heel andere manier binnen te dringen, met de release van haar spin-offshow, Kandi And The Gang.

De Real Housewives spin-offshow duikt dieper in Kandi's leven als bedrijfseigenaar en onderzoekt de voor- en nadelen die gepaard gaan met het betrekken van familieleden bij haar zakelijke aangelegenheden. De show vindt plaats op het terrein, in het restaurant dat ze samen met haar man Todd bezit, het Old Lady Gang-restaurant. Deze familie serveert niet alleen ma altijden aan hun klanten, ze bereiden zich ook voor om hun fans een heleboel drama te bezorgen.

10 'Kandi And The Gang' ging in première in maart

Opgewonden fans kunnen eindelijk deze spannende nieuwe serie bekijken. Kandi en haar familie koken een storm en zijn klaar om al hun vuile was te luchten. De première werd uitgezonden op Bravo op 6 maart 2022 met een explosieve start van de serie. Fans zijn bereid het drama in zich op te nemen en willen graag een kijkje nemen in het leven van Kandi Burruss en haar enorm vermakelijke familieleden.

9 Het uitgangspunt van 'Kandy And The Gang'

De show wordt voornamelijk op locatie opgenomen in het Old Lady Gang-restaurant en zal de interpersoonlijke relaties tussen Kandi en haar familieleden nauwkeurig onderzoeken. Haar moeder, Mama Joyce, zal in een aantal afleveringen te zien zijn, net als haar tantes Nora en Bertha. Het restaurant zelf is sinds 2017 geopend en ligt in de buurt van Castleberry Hill. Fans kunnen verwachten dat de spanningen zullen oplopen als Kandi en Todd snel beseffen dat het mengen van hun familieleden in hun zakenimperium soms een recept voor rampen kan zijn.

8 Dingen zullen door elkaar geschud worden met wat herstructurering

Bravo heeft niet al te veel details onthuld over de inhoud die in de eerste paar afleveringen moet worden behandeld, omdat ze willen dat fans worden verleid door de wens om af te stemmen om te zien hoe de dingen zich zullen ontvouwen. Ze hebben echter een paar teasertrailers gestuurd die aangeven dat het restaurant een controversiële herstructurering zal ondergaan die de spanning zal verhogen en de familie en het personeel echt opschudt. Dingen staan op het punt lastig te worden en fans zijn klaar om uit te zoeken waarom en hoe.

7 De camera volgt de familie en het personeel van Kandi Burruss

De camera's zullen blijven draaien terwijl Kandi Burruss, haar man Todd Tucker en het personeel van OLG beginnen met het omarmen van de veranderingen die het restaurant worden opgelegd. Ze hebben elk hun eigen perspectieven op de veranderingen die worden doorgevoerd, en hun eigen conflicten en spanningen die zich ontvouwen in hun persoonlijke leven.

De personages zullen voor uitdagingen komen te staan en de spanningen lopen op als Kandi en Todd tussenbeide komen om de reputatie van hun etablissement te redden. Sommige familieleden slagen er niet in om hun eigen gewicht te dragen en de camera's zullen doorgaan met het opnemen van alle ongemakkelijke en soms confronterende momenten die zich ontvouwen.

6 Het restaurant 'Old Lady Gang' serveert het drama

Terwijl de spanningen oplopen en woede wordt getriggerd, zal het gezin een aantal dramatische momenten en emotionele meltdowns ervaren, die natuurlijk prominent in de show zullen worden opgenomen voor het kijkplezier van Bravo-fans. Reserveren bij dit restaurant houdt veel meer in dan eten bestellen, en klanten staan op het punt te ontdekken dat werken met familie soms nog moeilijker is dan het lijkt.

5 Achter de cameradetails voor 'Kandi And The Gang'

Kandi & The Gang wordt geproduceerd door Truly Original, T Tucker Productions en Kandi Koated Entertainment. De uitvoerende producenten van de show zijn Todd Tucker, Steven Weinstock en Kandi Burruss zelf, naast andere notabelen zoals Ronica Wynder en Lauren Eskelin, om er maar een paar te noemen. Elke zijwaartse blik die tante Bertha uitstra alt en het pittige moment dat tante Nora tentoonstelt, wordt perfect vastgelegd op camera zodat de wereld het kan zien.

4 Phillip Frempong wrijft staf op de verkeerde manier

Philip Frempong voegt zich bij de cast en brengt een verscheidenheid aan ideeën met zich mee die het personeel de verkeerde kant op sturen en over het algemeen niet met plezier worden ontvangen. Hij is van het Blaze Steak & Seafood restaurant. Hij presenteert geldige ideeën en wil veranderingen doorvoeren waarvan hij denkt dat die nuttig zouden zijn, maar krijgt een duwtje in de rug van de familie, die persoonlijk geïnvesteerd is, maar een veel minder gestructureerde benadering van het familiebedrijf heeft. Fans kunnen houding en drama verwachten naarmate de spanning toeneemt.

3 Veel OLG-leden zullen betrokken zijn bij 'Kandi And The Gang'

Kandy & The Gang blijft trouw aan de oorspronkelijke leden van OLG. De serie zal originele gezichten bevatten, zoals die van Mama Joyce Jones, tante Nora Wilcox, DonJuan Clark, en natuurlijk zal tante Bertha Jones enkele van haar eigen persoonlijkheidskenmerken aan de scène toevoegen. Kandi zal altijd aanwezig zijn en krijgt verschillende stressvolle momenten voorgeschoteld waarin ze moet kiezen tussen het succesvol runnen van haar bedrijf en aangenaam en vriendschappelijk blijven met haar familie.

2 DonJuan Clark wordt bemiddelaar bij 'Kandi And The Gang'

DonJuan is een groot deel van Kandi's leven een betrouwbare tegenhanger geweest en ze heeft meer dan tien jaar haar vertrouwen in hem kunnen stellen en op zijn toewijding en loyaliteit kunnen vertrouwen. Hij vertegenwoordigt Kandi en Todd in de frontlinie wanneer ze niet aanwezig kunnen zijn om toezicht te houden op hun ondernemingen, en hij staat op het punt meer te krijgen dan hij had verwacht in deze show.

In de serie zal hij de rol van bemiddelaar op zich nemen als het personeel en de grote bazen ontdekken dat ze niet op één lijn zitten in hun aanpak. Het is zijn rol om iedereen gemotiveerd en op het goede spoor te houden, en verschillende medewerkers verzetten zich tegen zijn benadering en weigeren zich aan te passen aan veranderingen.

1 'Kandi And The Gang' heeft een aantal pittige karakters om te introduceren

Het is niet alleen het eten dat wordt geleverd met extra pit. Dit restaurant serveert een aantal hete persoonlijkheden die een gedurfde aanwezigheid op de show hebben. Kandi is een voorbode van de verandering in dynamiek die fans gaan zien door te zeggen: "Luister, we hebben pittige mensen aan het werk bij OLG. Sommigen van hen zijn veel interessanter dan ik, dus ik kan niet wachten tot je ze ontmoet.." Fans zullen moeten afstemmen om de nieuwe persoonlijkheden te ontmoeten.

Aanbevolen: