Amazon Prime's nieuwe datingshow 'The One That Got Away', details onthuld

Inhoudsopgave:

Amazon Prime's nieuwe datingshow 'The One That Got Away', details onthuld
Amazon Prime's nieuwe datingshow 'The One That Got Away', details onthuld
Anonim

Elke streamingdienst lijkt de laatste tijd zijn eigen reality-datingserie te hebben. Discovery heeft Love Off the Grid, dat tot doel heeft de chemie van koppels in de wildernis te testen. Netflix waagde zich zelfs op de Koreaanse reality-tv met Single's Inferno. En wie zou Hulu's iconische show Love Island vergeten. Amazon Prime is geen onbekende als het gaat om het kiezen van de beste datingseries om op hun platform te streamen. Van het delen van een goede lach op Dating: No Filter, dat een andere draai heeft gegeven aan het datingformaat, tot het teruggooien naar de jaren '00 tot de nostalgische Flavor of Love, die Tiffany Pollard - AKA New York - naar haar heeft doen stijgen reality tv-carrière.

Reality-datingshows spelen een grote rol in de Amerikaanse cultuur. Netflix's The Ultimatum heeft misschien niet geleid tot een heleboel succesvolle relaties, maar fans zien graag hoe relaties groeien en soms zelfs imploderen. Amazon Prime heeft goed nieuws voor fans van datingshows, aangezien ze het groene licht hebben bevestigd voor een gloednieuwe datingserie, The One That Got Away. Terwijl fans wachten tot de show wordt uitgezonden, zijn sommigen al geïntrigeerd door hoe de serie zal werken. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens de show.

8 Wat is 'The One That Got away'?

i01_the-one-the-go-away-still192
i01_the-one-the-go-away-still192

Amazon Prime's 'The One That Got Away' is een aankomende serie geproduceerd door Amazon Studios en Fulwell 73. Andere series liepen misschien op hun tenen rond het idee om willekeurige mensen aan elkaar te koppelen, maar hun nieuwe serie komt van mensen die de kans krijgen om opnieuw contact te maken met hun 'gemiste connecties'.

7 Hoe beschrijft Amazon 'The One That Got away'?

Volgens de officiële beschrijving van de serie: "Het lijkt misschien een onmogelijke prestatie om The One That Got Away op te sporen, maar voor deze gelukkige singles wordt die droom werkelijkheid. In deze tijdreizende, experimentele datingserie van pop-icoon, singer/songwriter Betty Who, krijgen zes mensen die op zoek zijn naar hun zielsverwanten de kans om een leven vol gemiste connecties te ontdekken terwijl, één voor één, mensen uit hun verleden binnenkomen via "The Portal" om hen te verrassen en hun kans te wagen op de liefde."

6 De cast van 'The One That Got Away'

De show wordt gepresenteerd door singer/songwriter Jessica Anne Newham, in de volksmond bekend onder haar artiestennaam Betty Who. Betty staat al jaren in de schijnwerpers vanwege haar muziek. Ze maakte eerst naam met haar debuutsingle "Somebody Loves You", en tekende later bij RCA Records en bracht haar debuutstudioalbum uit, Take Me When You Go. De singer/songwriter bevestigde het op haar Instagram-bericht en zei: "Zo opgewonden om te delen dat ik The One That Got Away zal hosten … Ik kan niet wachten om binnenkort meer over deze show met je te delen!"

5 Zal 'The One That Got Away' zijn zoals andere Amazon reality-shows?

i01_71XUGzMgu+L._RI_
i01_71XUGzMgu+L._RI_

Met de gloednieuwe serie die eraan komt, denken fans dat Amazon een tandje bij heeft gezeten met hun nieuwe reality-tv-serie. Amazon Prime's bestaande realityshow Wild and Free bracht acht jonge mensen, die elkaar niet kennen, naar een luxueus strand, terwijl ze aan een reis van potentiële matchmaking beginnen.

Dit is mijlenver verwijderd van het doel van de nieuwe serie van Amazon, die probeert mensen uit hun verleden opnieuw te verbinden, vandaar de titel. Terwijl kijkers gewend zijn om mensen op één plek geïsoleerd te zien raken en ze persoonlijker te zien worden, kunnen kijkers een breed scala aan emotionele achtbanen verwachten als casts praten met hun eigen persoonlijke TOTGA.

4 Is 'The One That Got Away' nep?

Amazon Prime The One That Got Away scene
Amazon Prime The One That Got Away scene

Hoewel we de aankomende show nog niet hebben gezien, worden datingshows over het algemeen getarget als 'nep' of 'gescript'. Gebruikers op Reddit hebben anoniem onthuld wat er achter de schermen van reality-datingshows in het algemeen gebeurt, en wat romantisch lijkt voor kijkers, is misschien niet zo echt als het lijkt. u/throwitallaway112143 blootgesteld: "Er lijkt misschien geen personeel in de buurt op tv, maar er is personeel achter de schermen dat je vertelt wat je moet doen, aan welke kant je moet staan/zitten zodat de camera niet wordt geblokkeerd."

De gebruiker zei toen: "En soms is het niet echt 'echt', omdat er momenten zijn dat ze ons vragen om een 'dramatisch' ding te herhalen dat we spontaan deden voor de 2e of 3e opname zodat ze 'filmisch' konden vastleggen de plaats." Vanaf nu is het niet te zeggen of de nieuwe Amazon Prime-serie is gefabriceerd, maar de geschiedenis van reality-datingseries spreekt boekdelen.

3 Wat komt er nog meer naar Amazon Prime?

i01_Forever-Summer-Hamptons-1014x570
i01_Forever-Summer-Hamptons-1014x570

The One That Got Away is niet de enige aankomende datingserie waar kijkers enthousiast over zijn. Prime Video brengt ook twee nieuwe realityshows in première - "Forever Summer: Hamptons" en "Cosmic Love" gaan deze zomer in première. Forever Summer: Hamptons nodigt rijke New York City-studenten uit voor een zomerse vakantie. Het wordt geproduceerd door Amazon Studios en Haymaker East.

2 Is 'Cosmic Love' zoals 'The One That Got Away'?

Cosmic Love-deelnemers
Cosmic Love-deelnemers

Aan de andere kant is Cosmic Love een sociaal experiment dat bestaat uit vier mensen die proberen een partner te vinden door de magie van astrologische matchmaking. Ze worden begeleid door bestsellerauteur-astrologen Ophira en Tali Edut, bekend als 'The AstroTwins'. Via de mysterieuze Astro Chamber, ingesproken door Cree Summer.

1 Wanneer worden de nieuwe shows van Amazon uitgezonden?

Amazon Prime is klaar voor een wilde line-up deze zomer. Forever Summer: Hamptons gaan alle acht afleveringen in juli in première; Cosmic Love gaat in augustus 10 afleveringen in première; en The One That Got Away gaan alle 10 afleveringen in première op 24 juni.

Aanbevolen: