Dit is waarom Dave Chappelle zijn vrouw Elaine alles te danken heeft

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Dave Chappelle zijn vrouw Elaine alles te danken heeft
Dit is waarom Dave Chappelle zijn vrouw Elaine alles te danken heeft
Anonim

Dave Chappelle is een van de bekendste stand-up comedians ter wereld, dankzij zijn revolutionaire Comedy Central sketch-serie, Chappelle's Show. Ondanks zijn roem en geld, is zijn vrouw van 20 jaar, Elaine Mendoza Erfe Chappelle, aan zijn zijde gebleven in goede en slechte tijden.

Elke die-hard Chappelle-fan weet dat de komiek af en toe verhalen over zijn familie in zijn routines opneemt. Hij onthult echter niet te veel over hen, maar houdt zijn persoonlijke leven liever buiten het publieke oog.

Maar onder de details over zijn vrouw is Dave haar alles verschuldigd – omdat Elaine haar dromen voor hem en de familie in de ijskast moest zetten.

Wie is de vrouw van Dave Chappelle, Elaine?

De vrouw van Dave Chappelle, Elaine Mendoza Erfe, werd geboren op 31 augustus 1974. Er is weinig bekend over haar vroege jaren, maar tijdens een interview met Howard Stern onthulde Dave een paar weetjes. Hij onthulde dat Elaine in Brooklyn is opgegroeid en van Filippijnse afkomst is, maar dat ze geen Tagalog spreekt.

Hij beweert ook dat ze trouwden rond de tijd dat ze hun eerste kind kreeg in 2001. Sulayman en Ibrahim, evenals dochter Sanaa, waren hun drie kinderen.

Dave's vrouw vergezelde hem vaak tijdens langere optredens in het begin van hun huwelijk, ondanks het feit dat het gezin het grootste deel van hun tijd in Yellow Spring, Ohio doorbracht.

Vandaag de dag beschermt ze nog steeds haar privacy en de veiligheid van haar man. Dave zei dat zijn vrouw hem op de hoogte houdt van de publieke reactie op zijn werk, aangezien hij geen tijd verspilt aan critici en haters.

"De enige manier waarop ik iets van dingen weet, is omdat iedereen me erover vertelt", zei de komiek in een optreden in 2017 op het New Yorkse radiostation HOT 97.

Mijn vrouw, als het echt erg wordt, laat ze het me weten, zoals: 'Oh, je zou dit moeten onderzoeken.' Maar voor het grootste deel probeer ik er geen aandacht aan te schenken, omdat je wil niet voorzichtig zijn als cabaretier. Ik probeer mijn bedrijf klein genoeg te houden, zodat het nog steeds authentiek genoeg kan zijn.”

Hoe is de relatie tussen David en Elaine?

Dave en Elaine ontmoetten elkaar begin jaren negentig toen hij naar New York ging voor zijn stand-upcarrière. De zaken waren wankel van start gegaan. De komiek zei dat hij van het podium werd uitgejouwd tijdens zijn Amateur Night-optreden in het Apollo Theater in een optreden in 2006 in Inside the Actors Studio.

Ondanks een matige start, zette hij door in de lokale comedyscene totdat hij werd uitgenodigd voor Russell Simmons' Def Comedy Jam. Gedurende zijn hele carrière stond Elaine aan zijn zijde.

Hij vertelde Howard Stern: "Ze was bij me toen ik arm was." De komiek daarentegen wachtte tot zijn carrière van de grond kwam voordat hij zijn hoofdrolspeelster beloonde voor haar toewijding. Na in een aantal films te hebben gespeeld, waaronder Mel Brooks' Robin Hood: Men in Tights, The Nutty Professor en Half-Baked, trouwde hij met Elaine.

Om zijn vrouw en kinderen weg te houden van het publiek, houdt hij zijn privéleven normaal gesproken privé. Hij verwijst echter af en toe naar zijn vrouw in zijn stand-ups en naar de pers.

“Zoveel van een antwoord hangt af van hoe je je op een bepaalde dag voelt. Maar het leeft voor altijd. Je mening over dingen kan veranderen, je kijk op jezelf kan veranderen, en toch staat dit vast… en dat is het kruis dat je moet dragen als je de pers aanspreekt', zei hij in een CBS News-interview uit 2017.

Tot nu toe geeft het paar er de voorkeur aan de privacy van hun gezin te behouden. Dave en Elaine hebben ook nooit tekenen van problemen in hun relatie getoond. Als ze naar buiten gaan, vormen ze meestal een verenigd front en glimlachen ze allemaal

Waarom is Dave zijn vrouw alles schuldig?

Dave, die zijn best doet om zijn beroemde komiekvrienden te ondersteunen, heeft alles aan zijn vrouw te danken om deze ene belangrijke reden: zijn vrouw moest haar dromen in de wacht zetten voor haar man en kinderen. Het is bekend dat Elaine een getalenteerde chef-kok is en aanvankelijk droomde van een culinaire carrière.

Dat veranderde echter allemaal toen ze moeder en echtgenote werd. Zoals zoveel ouders besloot ze haar droom om een professionele kok te worden in de wacht te zetten om haar leven te wijden aan het opvoeden van haar drie kinderen en het ondersteunen van de carrière van haar man.

Toch oefent Elaine thuis nog steeds haar culinaire vaardigheden.

Dave zei ooit: "Ze werkt niet als een professionele kok, [maar de kinderen] eten thuis regelmatig als koningen, dankzij haar uitstekende culinaire vaardigheden." Elaine heeft bewezen dat het leven als een fulltime huisvrouw niet betekent dat ze het koken met couture helemaal heeft opgegeven.

Aanbevolen: