Chris Rock doorbreekt stilte op Oscars klap om uitverkochte menigte

Inhoudsopgave:

Chris Rock doorbreekt stilte op Oscars klap om uitverkochte menigte
Chris Rock doorbreekt stilte op Oscars klap om uitverkochte menigte
Anonim

Chris Rock verbrak zijn stilzwijgen over het feit dat hij door Will Smith werd geslagen tijdens de Academy Awards nadat hij woensdagavond optrad in zijn uitverkochte comedyshow in Boston.

De 57-jarige komiek gaf toe dat hij "nog steeds bezig was met het verwerken van wat er die avond gebeurde", voordat hij beloofde dat "ik op een gegeven moment over die shit zal praten". Hoewel hij het incident niet noemde, riepen de leden van het publiek "Will Smith", om te worden begroet door boegeroep.

Chris Rock keert terug naar het podium na beruchte klap

Rock werd op het podium van de Oscars geslagen door Smith nadat hij grapte dat Will's vrouw Jada, die openlijk haar worsteling met alopecia heeft gedeeld, in GI Jane 2 zou verschijnen vanwege haar geschoren hoofd.

Hij betrad het podium van het Wilbur Theatre en maakte grapjes over het incident. Hij vroeg de opgewonden menigte: "Zooooo, hoe was je weekend?!"

"Ik heb daar niets zinnigs over te zeggen, dus als je daarvoor hier komt…" voegde hij eraan toe. Zijn tourverkopen zijn gestegen sinds het incident op zondagavond plaatsvond.

"Ik had voor dit weekend een hele show geschreven", onthulde de komiek van Madagaskar.

"Ik ben nog aan het verwerken wat er is gebeurd, dus op een gegeven moment zal ik over die shit praten. Het zal serieus zijn. Het zal grappig zijn, maar nu ga ik het vertellen wat grappen."

Het komt op het moment dat de organisatoren van de Oscars onthulden dat Smith werd gevraagd te vertrekken nadat hij Rock een klap had gegeven, maar weigerde.

Rock treedt op voor 3.000 fans

Rock trad op voor een menigte van 3.000 fans, van wie sommigen naar verluidt bijna $ 1.000 betaalden voor een kaartje. Het publiek werd verteld om de mobiele telefoons te overhandigen voordat de set begon. Toen hij op het podium verscheen, kreeg hij een staande ovatie.

Tijdens de eerste van twee sets die hij woensdag optrad, als onderdeel van zijn Ego Death Tour, werd Smith alleen genoemd door leden van het publiek. Toen ze "Will Smith" riepen, werd er een koor van boegeroep ontvangen.

De politie heeft bevestigd dat de heckler door meerdere bewakers werd geslagen en uit het theater werd geschopt.

"Gaat deze tour zo verlopen?" Rock antwoordde de tweede keer dat er een incident plaatsvond.

Rock ontkende ook beweringen van sommigen, waaronder rapper P. Diddy, dat het paar de lucht had geklaard na de show. "Ik heb met niemand gesproken, ondanks wat je hebt gehoord", onthulde de komiek.

Rock becommentarieerde zijn leven in het algemeen en zei dat "afgezien van enkele rare dingen, het leven op dit moment best goed is." Hij leek opgewekt en leverde de gebruikelijke energieke stand-uproutine.

Aanbevolen: