Britney Spears doorbreekt haar stilte met de meest onovertuigende videoboodschap

Inhoudsopgave:

Britney Spears doorbreekt haar stilte met de meest onovertuigende videoboodschap
Britney Spears doorbreekt haar stilte met de meest onovertuigende videoboodschap
Anonim

Fans maken zich al heel lang zorgen om haar. Haar online gedrag is verontrustend en fans hebben haar zeer donkere en neerwaartse spiraal nauwlettend gevolgd.

Ze heeft een reeks video's gepost waarin ze op de meest bizarre manieren danst, en er zijn zelfs vragen geweest over haar veiligheid, omdat sommige van haar afbeeldingen geforceerd leken en op seksuele uitbuiting wezen. Fans zitten al enkele maanden aan haar sociale-mediakanalen vast, wachtend op haar cryptische berichten, en hebben hard gewerkt om wat lijkt op een reeks berichten te ontcijferen die als een schreeuw om hulp dienen.

Hoewel Britneys stilzwijgen de afgelopen week oorverdovend was, heeft haar terugkeer in de schijnwerpers geleid tot nog grotere bezorgdheid.

Britney is niet 'prima'

Britney Spears brak haar sociale media hiaat door te posten wat veel fans beschouwen als een gedwongen en ingestudeerde opname. In de video spreekt ze heel snel en mist de toon en emotie die zou suggereren dat haar boodschap authentiek is. Spears staten; "Ik weet dat er veel reacties zijn geweest en dat veel mensen veel verschillende dingen over mij zeggen, maar ik wil jullie laten weten dat het goed met me gaat, ik ben de gelukkigste waar ik ooit ben geweest. mijn leven, en ik stuur jullie allemaal veel gebeden, wensen en eh, veel liefde."

In de video vouwt ze nerveus haar handen in elkaar en niemand gelooft dat ze op wat voor manier dan ook "in orde" is. Fans weten dat normaal gesproken iedereen die zegt dat ze "goed" zijn, dat meestal allesbehalve is. Een bezorgde fan bracht dit zelfs naar boven door te zeggen; "we weten allemaal wat boete betekent."

Dit is zo niet overtuigend

Niets aan deze video heeft fans gemoedsrust gebracht. Sterker nog, het geeft ze meer reden om zich zorgen te maken.

Britney Spears was ooit een levendige, energieke popster. Wat we nu voor ons zien, is het gezicht van iemand die het moeilijk heeft. Ze ziet er slordig en moe uit. Een fan ging zelfs zo ver om te zeggen: "Ligt het aan mij of ziet ze er elke dag meer en meer in elkaar geslagen uit?" terwijl een andere fan schreef; "Als je mensen moet vertellen dat het goed met je gaat en je ziet er zo uit, dan ben je niet in orde."

"Je lijkt niet de gelukkigste" zei een fan, en zelfs Rudy Bundini sprong tussenbeide om zijn bezorgdheid te uiten door te zeggen; "We maken ons zorgen om een aantal echt legitieme redenen ??

Is het een vooraf opgenomen video⁉️"

Fans hebben gemerkt dat Britney niet live is gegaan, en niets aan haar gedrag suggereert dat het goed met haar gaat. De FreeBritney-beweging gaat door.

Aanbevolen: