Ezra Miller 'Chokehold'-aanklager doorbreekt stilte

Inhoudsopgave:

Ezra Miller 'Chokehold'-aanklager doorbreekt stilte
Ezra Miller 'Chokehold'-aanklager doorbreekt stilte
Anonim

Een vrouw die blijkbaar gestikt is door Ezra Miller in een video uit 2020 heeft zich uitgesproken over het incident - te midden van verschillende ernstige beschuldigingen tegen de DC-ster.

Het vermeende slachtoffer beweert dat het gedrag van Ezra Miller een bizarre wending nam

De vrouw in de virale video heeft zich uitgesproken na een reeks verontrustende beschuldigingen tegen Miller. Voor het eerst in een interview met Variety, beweert de vrouw die anoniem wil blijven, eerst dat ze dacht dat Miller een grapje maakte.

Ezra Miller in The Flash
Ezra Miller in The Flash

In de video is de We Need to Talk About Kevin-ster te zien die naar de vrouw loopt die naar hen lacht, voordat ze haar vraagt: Wil je vechten? Is dat wat je doet?” Vervolgens grijpen ze de vrouw bij de nek terwijl ze een luide snik slaakt. De video eindigt wanneer de persoon die aan het filmen is probeert de woordenwisseling te stoppen.

Het vermeende slachtoffer vertelde Variety dat ze voorafgaand aan het incident met Miller had gesproken en had gevraagd naar hun gewonde voeten. Miller antwoordde dat het littekens van de strijd waren.

ezra miller bij comic con draagt rood
ezra miller bij comic con draagt rood

De vrouw zegt dat ze voor de grap antwoordde: "Maar voor de zekerheid, ik zou je in een gevecht kunnen opnemen."

"Wil je echt vechten?" Miller reageerde, zei ze. Ze zei tegen Miller dat ze haar moest ontmoeten in de rookruimte, waar het gefilmde incident zich vervolgens afspeelde. "Ik denk dat het gewoon plezier en spelletjes is - maar dat was het ook niet", zei ze.

Ezra Miller is naar verluidt geschrapt uit alle toekomstige DC-projecten

ezra Miller
ezra Miller

Ondertussen meldt Deadline dat Miller - die zich identificeert als niet-binair en zij/zij-voornaamwoorden gebruikt - uit aanstaande DC-projecten is geschrapt. De studio is echter nog steeds van plan om The Flash volgend jaar uit te brengen met hen in de hoofdrol. In The Flash zullen de met een Oscar bekroonde acteurs Michael Keaton en Ben Affleck te zien zijn, die terugkeren als verschillende versies van Batman.

Ezra Miller Black Bob Mugshot White Shirt The Flash Red Eye Mask Shocked
Ezra Miller Black Bob Mugshot White Shirt The Flash Red Eye Mask Shocked

Miller werd opgezet om te helpen de DCEU te leiden nadat Affleck de rol van Batman had neergelegd en de tweede Wonder Woman-film ondermaats presteerde. Maar dit zal nu naar verluidt worden geschrapt. Het komt nadat de verontruste 29-jarige acteur werd getroffen door een straatverbod wegens beweringen dat ze "overwonnen" waren tegen een niet-binaire 12-jarige. Hij zou ook hun moeder hebben bedreigd met een pistool nadat hij haar had beschuldigd van culturele toe-eigening.

Ezra Miller is aangeklaagd door ouders van een 18-jarige die beweren dat hij haar heeft 'gehersenspoeld'

Miller is ook getroffen door een rechtszaak over beschuldigingen dat hij een nu 18-jarige uit South Dakota heeft "verzorgd" en vervolgens "gehersenspoeld". Naar verluidt probeerde de acteur in bed te kruipen met Tokata Iron Eyes – een lid van de Standing Rock Sioux-stam – tijdens een reis naar Londen toen ze net 14 was. Tokata's ouders - Dr. Sara Jumping Eagle en haar advocaat-echtgenoot Chase Iron Eyes - zeggen ze hebben "geen idee" waar de 18-jarige Tokata is. Ze hebben juridische documenten ingediend voor een beschermingsbevel tegen Miller namens hun activistische dochter.

Aanbevolen: