Waarom fans nog steeds geschokt zijn over Will Smith die Chris Rock een klap geeft tijdens de Oscars

Inhoudsopgave:

Waarom fans nog steeds geschokt zijn over Will Smith die Chris Rock een klap geeft tijdens de Oscars
Waarom fans nog steeds geschokt zijn over Will Smith die Chris Rock een klap geeft tijdens de Oscars
Anonim

Als je dit jaar op de Academy Awards hebt afgestemd, is de kans groot dat je een dubbele take moest doen en jezelf moest afvragen: "Was dat echt?" nadat Will Smith opstond en Chris Rock een klap gaf, die de prijs voor beste documentaire uitreikte, die overigens naar Summer of Soul ging). Chris Rock had een grap van GI Jane gemaakt over de buzz-cut van Jada Pinkett-Smith. Ze heeft haar haar geschoren na een lang gevecht met haaruitval als gevolg van Alopecia.

Terwijl Twitter raast over wie er fout zit, heeft Chris Rock sindsdien commentaar geleverd op het evenement. Ondertussen zet de Academie vraagtekens bij disciplinaire maatregelen vanwege de acties van Smith en kiezen beroemdheden partij. Het heeft allemaal geleid tot een derde debat onder fans dat, als Will Smith een onderscheiding kan krijgen na zijn gewelddadige gedrag, dezelfde verantwoordelijkheid en straf moet worden uitgevoerd jegens andere Oscar-winnaars zoals Harvey Weinstein, wiens roofzuchtige gedrag is benadrukt door Kate Beckinsale en andere actrices? Hoewel we de uitkomst moeten afwachten, sluipt het drama op steeds meer plaatsen binnen, zelfs in de sportwereld. Er is in ieder geval een gestage toestroom van memes en opmerkingen rond het evenement dat IRL heeft plaatsgevonden.

9 Fans zijn de acties van Will Smith dagen later nog aan het verwerken

Het kost echt tijd voor fans en Twitter om de schok van deze niet-gescripte gewelddadige ontmoeting op live tv te boven te komen. Het was moeilijk te geloven dat het gebeurde, en het is iets dat de komende jaren een stempel op de Oscars zal drukken en sommige fans geloven dat het grotere implicaties heeft voor andere onderwerpen zoals ras, post-COVID-interacties en giftige relaties.

8 Het blijkt dat niet iedereen Chris haat

Veel fans steunen Chris Rock in deze situatie en zeggen dat hij zichzelf professioneel heeft aangepakt. Ondanks wat je zou denken van de naam van Rock's tv-show, heeft hij veel steun gekregen.

7 Sommige fans geven Jada Pinkett-Smith de schuld

Veel fans merkten dat Will Smith lachte totdat hij naar zijn vrouw keek. Fans geven haar nu de schuld dat ze de hit ook heeft veroorzaakt. Veel fans vroegen of ze lachte of niet blij was met de reactie van haar man omdat de camera's op Rock bleven staan.

6 nieuwe camerahoeken zijn gelekt

In deze nieuwe hoeken die rond Twitter gaan, genomen door iemand die achter het paar zit, lijkt het alsof Jada lacht.

5 Sommige fans gaven toe dat het evenement aandacht trok voor de Oscars

Velen zijn sinds zondag naar Twitter gegaan om toe te geven dat ze niet hadden geweten dat de Oscars waren aangebroken als de klap er niet was geweest, dit ging snel viraal en inspireerde een reeks memes.

4 De schermgreep van de door de klap gegenereerde memes

Veel van deze memes zijn echt ongepast. Sommigen moedigen de gemene kale grap verder aan, zoals GI Jane-filmposters. Anderen gaan achter Jada aan op een minder diep niveau en verwijzen naar haar vroegere vermeende affaires.

3 Twitter-commentaar op reacties van degenen die de klap live hebben gezien

Er zijn posts en collages gemaakt van de gezichten van de reacties van Hollywood A-listers op de gebeurtenissen. Een enorme indicatie dat er iets groots is gebeurd, is dat zelfs Mel Gibson oprecht geschokt lijkt te zijn.

De waarheid is echter dat veel van deze gezichten niet echt van beroemdheden zijn die op de klap reageren. De hoofdcamera's waren tenslotte op Smith en Rock gericht toen dat gebeurde, niet de rest van het publiek. Mel Gibson was niet eens aanwezig bij de Academy Awards van 2022.

Eén reactie die echter helemaal echt is? Lupita Nyong'o's.

2 Fans roepen beroemdheden op die hun mond hebben gehouden via tweets

Zoals, we hebben nog niets van The Weekend gehoord, kom op! Jim Carey was er snel bij om Chris Rock te supporten als collega-comedian, terwijl The Weekend hierop zit. Hebben we het de president gevraagd? De mensen willen weten aan wiens kant hun favoriete sterren staan in dit duel tussen twee Hollywood-favorieten! We zijn allemaal benieuwd wiens definitieve woord het morele precedent zal scheppen.

1 Twitter deelt een TikTok met empathie voor Chris Rock

Een TikTok gemaakt door gebruiker @sincerelyordinary doet ook zijn ronde op Twitter. De video toont het gezicht van Rock de momenten nadat hij werd geraakt. Hij is duidelijk erg beschaamd en neemt de gebeurtenis in gedachten door. Het is alsof de Twitter-familie hem de dikke knuffel geeft die hij op dat moment nodig had.

Aanbevolen: