Wie was Rhys Darby voor 'Our Flag Means Death'?

Inhoudsopgave:

Wie was Rhys Darby voor 'Our Flag Means Death'?
Wie was Rhys Darby voor 'Our Flag Means Death'?
Anonim

De streamingoorlogen woeden volop, en hoewel Netflix het voortouw neemt, leveren andere diensten knallers op. HBO Max heeft een aantal fantastische films en shows, en onlangs hebben ze Our Flag Means Death op de wereld losgelaten.

Er was weinig bekend over de Taika Waititi-show voordat deze viel, wat alleen maar de verwachtingen van fans wekte. Gelukkig is de serie een succes geweest, en dit is grotendeels te danken aan de pure genialiteit van Rhys Darby, die de leiding nam in de show.

Darby heeft jaren werk verzet om te komen waar hij nu is, dus kijk met ons mee wie hij was voordat hij Stede Bonnet speelde in Our Flag Means Death.

Rhys Darby is briljant op 'Our Flag Means Death'

In de afgelopen maanden heeft Our Flag Means Death furore gemaakt op HBO Max, en het heeft een aanhang ontwikkeld die oprecht dol is op het verhaal van Stede Bonnet en de crew van The Revenge. De Taika Waititi-serie was fenomenaal en het begint allemaal met de hoofdrol van de show, Rhys Darby.

Darby was een geniale keuze om de Gentelman Pirate te spelen, en zijn komische karbonades schitteren in elke aflevering. Hij heeft, samen met de rest van de cast, uitstekend werk geleverd in de show, en hun chemie is subliem wanneer ze het materiaal tot leven brengen.

De show is hilarisch, ja, maar het heeft een zoete oprechtheid die de aandacht van mensen heeft getrokken.

Toen hij hierover met Collider sprak, zei Darby: "Ik hou absoluut van de scènes die die oprechtheid hebben. Omdat komedie zo gemakkelijk voor mij is, en we doen de komedie en ik geniet ervan. Ik kan niet wachten om doe het volgende komische stuk en ik kan niet wachten om te improviseren om mensen af te schrikken en ze aan het lachen te maken en ze extra hard te laten werken om niet te lachen omdat ze niet weten wat er gaat gebeuren, en we creëren dit grappigste wat we kunnen doen."

"Maar als de tijd verstrijkt, na aflevering 2, 3, 4, 5, dan denk je: "Oh mijn god, ik hou echt van deze mensen. En ik hou van deze momenten. "En ik was echt de kapitein van deze bemanning en als nummer één op het oproepformulier had ik het gevoel dat ik de kapitein van deze cast moest zijn", vervolgde hij.

Het was geweldig om de acteur te zien schitteren in de show, maar de waarheid is dat hij hier zijn hele carrière naartoe heeft gewerkt.

Darby zat in films als 'Hunt For The Wilderpeople'

Voordat hij Stede Bonnet was op Our Flag Means Death, deed Rhys Darby waardevolle ervaring op in de filmwereld.

Darby speelde in grote films zoals Yes Man, What We Do in the Shadows, de Jumanji-films, Trolls en Hunt for the Wilderpeople.

Hunt for the Wilderpeople is opmerkelijk dankzij zijn pure genialiteit en connectie met Taika Waititi, en hoewel Darby niet centraal stond in de film, slaagde hij erin een geweldige prestatie te leveren als Psycho Sam.

Den of Geek interviewde Darby en de acteur merkte op dat hij enkele overeenkomsten met zijn personage deelde.

"Ik denk dat hij op sommige manieren dichter bij de echte ik staat, wat beangstigend is om toe te geven, maar ik denk… ik bedoel, ik ben absoluut dol op het paranormale. Ik ben niet echt een samenzweringsgek, maar ik denk dat als ik een iets andere weg in mijn leven was ingeslagen in plaats van de persoon die ik ontmoette te ontmoeten en te trouwen, ben ik misschien de andere kant op gegaan en heb ik mezelf vastgezet in mijn hoofd met mijn ideeën en mijn gedachten en ben ik dol op UFO's en paranormaal onderwerp, "zei de acteur.

Darby's filmwerk was geweldig, en zijn televisiewerk was ook geweldig.

Rhys Darby verscheen ook in klassieke tv-shows

Gezien zijn optreden op Our Flag Means Death, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat Rhys Darby geweldig televisiewerk heeft verricht tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie.

Darby was te zien in shows als Flight of the Conchords, How I Met Your Mother, Modern Family, The X-Files, The Simpsons en nog veel meer.

In werkelijkheid was Darby een fantastische artiest op televisie, en zijn lijst met credits is echt uitzonderlijk. Al die ervaring speelde een rol in zijn tijd als Stede Bonnet, en die ervaring speelde een belangrijke rol bij het stelen van de show op Our Flag Means Death.

Op dit moment is er geen woord over een seizoen twee van Our Flag Means Death, maar fans hopen dat HBO de liefde zal zien die de show heeft ontvangen en eerder dan later een aankondiging zal doen.

Mocht de show terugkomen voor seizoen 2, verwacht dan dat Rhys Darby opnieuw zal schitteren.

Aanbevolen: