‘Winter House’: Twitter noemt Paige Desorbo en Ciara Miller ‘Means Girls’ na WWHL

Inhoudsopgave:

‘Winter House’: Twitter noemt Paige Desorbo en Ciara Miller ‘Means Girls’ na WWHL
‘Winter House’: Twitter noemt Paige Desorbo en Ciara Miller ‘Means Girls’ na WWHL
Anonim

Niet iedereen is fan van het zelfverzekerde en gedurfde type vrouw. In de aflevering van Watch What Happens Live With Andy Cohen van gisteravond namen Ciara Miller en Paige Desorbo de leiding.

Hun nieuwe show op Bravo, Winter House, gaat elke woensdag om 21.00 uur in première. ET en zit vol met drama, hot tub-make-outs en meer. Dit is pas de derde aflevering van de spin-off-serie van zes afleveringen.

Craig Conover verscheen op WWHL nadat de eerste aflevering in première ging met Vanderpump Rules ster, Ariana Madix. Vorige week zat zijn tegenspeler Austen Kroll naast vrijgezellenacteur Tayshia Adams toen hij de brandende vragen van Andy Cohen beantwoordde.

Gisteravond was het de beurt aan Ciara en Paige om thee te morsen! Beide vrouwen hebben seks op het scherm gehad waarin Andy alle deets wilde hebben.

Paige zit niet meer in het drama sinds ze momenteel een relatie heeft met Craig Conover van Southern Charm. Aan de andere kant zit Ciara Miller in een voortdurende liefdesdriehoek met Austen Kroll en Lindsay Hubbard, dus de dingen werden verhit tijdens de aftershow.

Ciara Miller op WWHL

Paige was misschien onder de indruk van Ciara's antwoord, maar de fans waren niet zo enthousiast. Ze vonden haar antwoord plakkerig en meer een opgraving bij Lindsay dan iets anders.

Nadat Austen Kroll op WWHL was en Ciara consequent verkoos boven Lindsay, terwijl Lindsay in het publiek zat, is het begrijpelijk dat de fans in de verdediging zitten.

Na het filmen vertelde Ciara aan Entertainment Tonight dat zij en Austen niet samen waren. "Nee, we zijn niet aan het daten… Ik vond het grappig, maar ik ben er niet boos op. Hij is schattig." Van zijn kant vertelde Austen aan E! in oktober 2021 dat hij "vrijgezel en aan het daten" was.

Staan ze nog steeds onder contract en kunnen ze hun relatiestatus niet onthullen of zijn ze gewoon vrienden? Laten we eens kijken hoe de fans reageerden op hun tijd op WWHL.

Fans noemen ze gemene meiden

Een fan schreef: "Ciara en Paige zien eruit als jonge gemene meisjes op WWHL", terwijl een ander eraan toevoegde: "Ciara en Paige stralen een grote gemene meid uit WWHL WinterHouse."

Gelukkig kwamen fans snel tot hun verdediging en beweerden dat ze helemaal niet de gemene meidenvibe kregen.

Een fan twitterde: "Houden van beste vrienden Ciara en Paige op WWHL terwijl ze allebei Stunning verslaan", terwijl een ander eraan toevoegde: "Paige en ciara zijn het dynamische meidenduo dat we allemaal echt verdienen."

Aanbevolen: