Waarom Ashley Darby en Candiace Dillard geen vrienden meer zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Ashley Darby en Candiace Dillard geen vrienden meer zijn
Waarom Ashley Darby en Candiace Dillard geen vrienden meer zijn
Anonim

Candiac Dillard is geen onbekende om het te vertellen zoals het is op de Real Housewives of Potomac. De 34-jarige kwam in 2018 bij de serie en is sindsdien een van de toonaangevende sterren van de show geworden. Hoewel fans dol zijn op haar applaus en hete takes, lijkt het alsof ze haar in de problemen kunnen brengen.

Tijdens haar tijd in de show had Candiace notoir ruzie met Monique Samuels, wat leidde tot een van de ergste Housewives-gevechten ooit! Hoewel haar gevecht met Samuels een van de grootste van de franchise was, is Candiace ook gekomen voor mede-co-ster, Ashley Darby.

Het duo is er al mee bezig sinds Dillard in seizoen 3 bij RHOP kwam, en het lijkt erop dat er geen einde in zicht is. Tijdens Ashley's meest recente bezoek aan Watch What Happens Live, onthulde ze dat ze geen vrienden meer is met Candiace, en dit is waarom!

7 Candiace Body Shames Ashley

Als het gaat om de zeer tumultueuze relatie tussen Candiace en Ashley, is het duidelijk dat Candiace veel te veel olie op het vuur heeft gegooid. In de afgelopen seizoenen kwam Candiace voor Ashley's 'grote voorhoofd', net zoals ze dit seizoen voor Mia's 'grote voeten' komt.

Nou, de zaken namen een wending toen Candiace Ashley's post-baby lichaam meerdere keren als "breed" noemde, ondanks het feit dat Darby duidelijk maakte dat die opmerkingen kwetsend waren. Tijdens Ashley's bezoek aan WWHL maakte ze duidelijk dat de lichaamsbeschamende opmerkingen absoluut een belangrijke reden zijn waarom de twee geen vrienden zijn.

6 Komt voor Ashley's Baby Journey

Alsof het niet genoeg was om voor Ashley's lichaam na de zwangerschap te komen, heeft Candiace Dillard ook enkele keuzewoorden gehad voor Ashley's zwangerschapsreis. Dillard noemde Ashley een "melkmeisje" wanneer ze borstvoeding gaf en noemde haar lichaam na de baby "breed", maar de problemen ontstonden voordat Ashley zelfs maar moeder was.

Candace stelde Ashley's babyreis terug in seizoen 3 in twijfel en vroeg zich af waarom Ashley blijft drinken als ze beweert dat ze probeert een baby te krijgen. Dit is waar de meeste van hun onderliggende spanning vandaan komt, en het is sindsdien niet meer weggegaan.

5 De echtgenoten kwamen erin

Een reden dat Ashley Darby en Candiace Dillard elkaar niet kunnen zien, is omdat hun echtgenoten dat ook niet doen. Michael Darby en Chris Bassett hebben het er een paar keer over gehad op RHOP, waaronder het debacle van vorig seizoen, waar Michael Chris de weg wees voor Candiace's opmerkingen jegens Ashley, waardoor Chris Darby terugduwde.

Het duo probeerde hun problemen op te lossen tijdens de finale van seizoen 6, maar het is duidelijk dat deze twee niet klaar zijn om verder te gaan, en aangezien hun vrouwen geen vrienden meer zijn, lijkt het alsof ze dat niet doen moet nu.

4 Candiace kwam voor Michaels seksualiteit

Candace merkt dat ze veel te vaak betrokken raakt bij de familieleden van haar mede-sterren! Dit seizoen kwam Dillard onder vuur te liggen omdat hij de moeder van Mia Thornton als 'low budget' noemde, maar het is niet de tijd dat ze voor een ouder of echtgenoot komt.

Tijdens haar eerste bezoek aan Housewives in seizoen 3, bracht Candiace geruchten naar voren over Michael Darby's vermeende acties met andere mannen, wat duidelijk niet goed zat bij Ashley. Hoewel de geruchten sindsdien op RHOP zijn verdwenen, is het kwaad zeker geschied.

3 Ashley verdedigt Monique

Toen Monique Samuels en Candiace Dillard erin kwamen, was het duidelijk dat er partijen zouden worden gekozen. Hoewel Karen Huger ervan werd beschuldigd de kant van Monique te kiezen, maakte ze duidelijk dat dit niet het geval was. Nou, het lijkt erop dat dit het geval was voor Ashley Darby.

Tijdens de reis van het meisje naar Portugal vorig seizoen, onthulde Ashley aan Candiace dat ze een juridische brief had geschreven ten gunste van Monique, wat niet goed viel bij Dillard. Candiace beschuldigde Ashley ervan dit te gebruiken als een manier om haar terug te pakken voor hun constante vetes in het verleden, en Candiace had waarschijnlijk gelijk!

2 Het beruchte mesincident

Tijdens het beruchte etentje in het huis van Candiace's moeder, raakten zij en Ashley erin betrokken nadat Candiace meedogenloos was over de geruchten over Michael Darby. Nou, de zaken namen een grote wending toen Ashley Candiace riep omdat ze een feestje had gegeven in het huis van haar moeder, waardoor Dillard over de rand ging.

Candiac bracht vervolgens Ashley's dronk aan de orde voordat ze een botermes pakte en het naar Ashley zwaaide voordat ze het in haar richting gooide. Dit was gemakkelijk een van de meest explosieve etentjes op RHOP en is een belangrijke reden waarom de twee niet meer zo close zijn.

1 Candiace neemt nooit verantwoordelijkheid

Tijdens Ashley Darby's laatste bezoek aan Watch What Happens Live, vroeg Andy Cohen haar waarom zij en Candiace geen vrienden meer zijn. Ashley noemde de constante lichaamsbeschamende opmerkingen, en natuurlijk, haar acties tegen Michael Darby, Ashley maakte echter duidelijk dat hoewel ze dat allemaal kan overzien, ze Candiace Dillard nodig heeft om verantwoordelijkheid te nemen, wat Ashley zegt dat ze niet heeft gedaan.. Hoewel fans er zeker van zijn dat de twee het tegen elkaar zullen opnemen tijdens de reünie van seizoen 6, betwijfelen we of het de bruggen tussen de twee zal herstellen.

Aanbevolen: