Wie zijn de kinderen van echte huisvrouw Ashley Darby?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van echte huisvrouw Ashley Darby?
Wie zijn de kinderen van echte huisvrouw Ashley Darby?
Anonim

Real Housewives of Potomac-ster Ashley Darby is nogal de kracht om rekening mee te houden in de Bravo TV-realityserie. Ondanks de recente beschuldiging dat ze geen echte verhaallijn heeft, heeft Ashley bewezen net zo brutaal en elegant te zijn als haar mede-OG-huisvrouwen. De ster presenteert haar gezinsleven vaak in de show en sinds 2016 volgen fans haar huwelijksleven met vastgoedmiljardair Michael Darby.

Ashley en Michael zijn sinds 2014 getrouwd en sinds ze bij de show zijn gekomen, hebben fans hen door hun leven als koppel zien navigeren terwijl ze mijlpalen bereikten, zich bezighielden met bedrijven en ouders werden. Momenteel is de tv-ster moeder van twee zonen waar ze absoluut trots op is. Ontmoet de Darby Boys!

8 Ashley en Michael Darby's zwangerschapsaankondiging was dromerig

Fans van RHOP hebben Ashley door verschillende fasen van de show zien gaan. Eerst was ze bevriend met Candiace Dillard, daarna niet meer. Maar als er iets constant is gebleven, dan is het wel haar droom om moeder te worden. Ze kreeg haar wens snel genoeg en werd vijf jaar na haar huwelijk zwanger. Ashley deelde het nieuws in een verklaring aan The Daily Dish en schreef: "Door al ons liefdesverdriet in het verleden is dit het meest ongelooflijke geschenk dat we ooit zouden kunnen ontvangen." Geloof maar dat ze dat goed had!

7 Ashley Darby verwelkomde haar eerste zoon in 2019

Het voormalige Miss Columbia District voegde de moedertitel toe aan haar lijst met prestaties in juli 2019, toen zij en Michael hun eerste kind samen verwelkomden. Ashley verspilde geen tijd met het aankondigen op Instagram en schreef: "Ik had nooit gedacht dat deze dag zou komen. Toen ik hoorde dat ik zwanger was, begon ik na te denken over wanneer ik de eerste schoppen zou voelen. Toen ik het gefladder voelde, wilde ik weten wanneer ik eindelijk zou beginnen te laten zien…."

De auteur van Paper Wristbands vertelde dat ze zich verwonderde over haar zwangerschapsperiode en zich afvroeg hoe de bevalling eruit zou zien. Ze zou de komst van de baby later omschrijven als "de zonnigste dag na een grijze lucht". Het echtpaar noemde hun zoon Dean Michael Darby.

6 De tweede vreugdebundel van de Darby's arriveerde in maart 2021

Ashley en Michael werden weer ouders toen ze de kleine Dylan Matthew Darby verwelkomden. Ashley kondigde de geboorte van haar tweede zoon aan via Instagram-verhaal, hoewel ze geen afbeeldingen van hem deelde. Ze deelde het nieuws vanuit haar ziekenhuisbed en bedankte haar bewonderaars voor de beterschapswensen. De voormalige schoonheidskoningin liet fans weten dat haar familie 'in de wolken' was, maar hield de naam van de baby nog wat langer tegen.

5 De naam en eerste foto van de baby kwamen weken na zijn geboorte

Fans waren niet meteen op de hoogte van de foto's van de baby omdat de stermoeder een tijdje uitstelde om te delen. Maar drie weken na zijn geboorte deelde ze enkele mooie foto's van de pasgeborene en onthulde ze zijn naam.

Op de foto's was de kleine gewikkeld in een witte sjaal, terwijl zijn hoofd bedekt was met een schattig hoedje. Een andere foto toonde de Darby's die lachten terwijl de pasgeborene zich in papa's armen nestelde. Ashley vergezelde de hartverwarmende foto's met een bijschrift dat haar tweede kind bij zijn naam introduceerde.

4 Ashley Darby kreeg een miskraam voordat ze zwanger werd van Dean

Voordat Ashley haar kinderen verwelkomde, had ze een paar down-momenten, waaronder haar miskraam. De realityster kreeg een miskraam toen ze nog maar twee weken zwanger was. Terwijl ze haar eerste zwangerschap aankondigde, beschreef Ashely de miskraam als een "traumatische ervaring", eraan toevoegend dat het even duurde voordat ze ermee in het reine kwam.

Ondanks het liefdesverdriet besloten Ashley en Michael positief te blijven en zagen het als een teken dat ze in de toekomst kinderen zouden kunnen krijgen. Zoals we allemaal kunnen zien, hadden ze het niet bij het verkeerde eind.

3 Dylan en Dean zijn mama's evenementmaatjes

In oktober maakte Ashley een gastoptreden op Watch What Happens Live! en Dylan en Dean waren zowat de perfecte date voor het Bravo-clubhuis. De tv-huisvrouw deelde een foto op Instagram waarop ze de jongens vasthield die er allebei superschattig uitzagen in schattige shirts en broeken. Ashley aan de andere kant zag er een beetje een coole moeder uit in een klein zwart leren jurkje dat haar post-baby figuur liet zien.

2 Dean hernieuwde Ashley Darby's liefde voor sneeuw

In februari, voordat Dylan zich bij de familie voegde, hadden Ashley en Dean schijnbaar een mama en ik-moment terwijl ze in de sneeuw waren. De realityster deelde verschillende foto's en een clip op haar Instagram-pagina, waarop haar zoon speelt met de sneeuw. Ashley volgde het op met een lief bijschrift, waarmee ze fans liet weten dat ze haar liefde voor sneeuw verloor toen ze volwassen werd. Dean kwam echter in haar leven, en toen ze hem zag spelen, realiseerde ze haar dat het "zo'n traktatie was!"

1 Ashley Darby's kinderen verdiepten haar begrip van haar leven

In de post die haar WWHL-uiterlijk liet zien, gutste de 33-jarige over haar kinderen in het bijschrift en schreef: Ik begreep niet helemaal wat ouders bedoelden toen ze zeiden dat hun kinderen hen een dieper doel gaven. Toen deze kleine mensen kwamen in mijn wereld en verdiepten mijn begrip van het leven. Dylans debuut in het clubhuis!' Het is veilig om te zeggen dat het worden van een moeder je in veel opzichten verandert!

Aanbevolen: