Zijn Owen Wilson en Woody Harrelson verwant?

Inhoudsopgave:

Zijn Owen Wilson en Woody Harrelson verwant?
Zijn Owen Wilson en Woody Harrelson verwant?
Anonim

In de wereld van entertainment is het duidelijk geworden dat sommige beroemdheden te veel op elkaar lijken. Er is bijvoorbeeld door de jaren heen wat verwarring geweest tussen Mark Wahlberg en Matt Damon. Fans waren ook geschokt toen ze hoorden dat een TikTok-ster eruitziet als een exacte kloon van Jennifer Aniston.

Aan de andere kant is er ook dat hardnekkige gerucht dat Avril Lavigne is vervangen door een look-alike (dat is natuurlijk absoluut niet waar).

Tegelijk hebben fans de gelijkenis opgemerkt tussen ervaren acteurs Owen Wilson en Woody Harrelson, zozeer zelfs dat ze denken dat de mannen elkaars dubbelgangers zijn. Dit werd vooral duidelijk nadat de twee Hollywood-sterren een paar keer samen het grote scherm deelden en een net zo hechte bromance vormden als Woody en zijn andere beste vriend Matthew Mcconaughey. En nu hebben sommigen zelfs de indruk dat Wilson en Harrelson op de een of andere manier verwant zijn.

Owen Wilson en Woody Harrelson hebben tot nu toe twee films samen gemaakt

Wilson en Harrelson werken al jaren aan acteurs in Hollywood en zullen op een gegeven moment zeker samenwerken. Hun eerste samenwerking was de animatiekomedie Free Birds uit 2013. En voor hun co-ster (en mede-komiek) Amy Poehler, was er niemand beter om twee kalkoenmaatjes te spelen, deze echte vrienden.

"Het is als een buddy-komedie met hun tweeën", merkte de actrice op. “En hun chemie is heel natuurlijk. Ik wist dat iedereen zou kopen dat ze vrienden zouden zijn zoals ze in het leven zijn.” De regisseur van de film, Jimmy Hayward, voegde eraan toe dat beide "zo geweldige acteurs" zijn.

Een paar jaar later tikte Harrelson Wilson aan om te schitteren in zijn regiedebuut Lost in London. De film is zeer persoonlijk voor Harrelson omdat het teruggaat naar de tijd dat hij werd gearresteerd in Londen nadat hij fysiek een taxi had beschadigd die hem terug naar zijn hotel bracht nadat hij tijd had doorgebracht in de nachtclub China White. Uiteindelijk wist Harrelson te voorkomen dat hij werd aangeklaagd. Dat gezegd hebbende, heeft hij sindsdien nagedacht over dat incident. Vandaar de film.

Lost in London is ook zeer ambitieus, waarbij Harrelson ervoor koos om de beelden live te streamen zoals ze werden opgenomen. Dit betekende dat alles in één keer moest worden gedaan en er was een tijd dat Harrelson zelf dacht dat ze het niet voor elkaar zouden krijgen. Gelukkig was Wilson er om zich om zijn vriend te scharen.

"Er was een moment waarop de obstakels onoverkomelijk leken", herinnert Harrelson zich tijdens een gesprek met The Guardian. "Ik besloot dat we toch niet live zouden gaan, maar het was Owen die zei: 'Duuude, waarom zou je niet? Het was een geweldig idee! Kom daar op terug.'”

Zijn Owen Wilson en Woody Harrelson verwant?

Ondanks hun griezelige gelijkenis, zijn Wilson en Harrelson absoluut geen familie van elkaar. Dat gezegd hebbende, het v alt niet te ontkennen dat de twee ervaren acteurs zeer goede vrienden zijn. Om nog maar te zwijgen, ze zijn ook buren en hebben allebei een huis in Maui.

In feite, tijdens een gesprek tussen de twee mannen voor Interview, vroeg Wilson Harrelson waar hij was en Harrelson merkte gekscherend op: "Ik ben bij jou thuis." Kort daarna verduidelijkte de Zombieland-ster echter: "Nee, ik ben in mijn huis."

Wilsons tropische woning zou een bungalowhuis zijn dat op een terrein van 4.000 vierkante meter staat. Het eigendom van Harrelson beslaat naar verluidt 8,5 hectare afgelegen land. Het ligt in de buurt van het halvemaanvormige strand van Hamoa.

Het is ook vermeldenswaard dat de twee sterren zakenpartners zijn geworden buiten Hollywood. In 2013 werd aangekondigd dat Harrelson en Wilson besloten om de Australische tech start-up Canva te steunen. “Canva staat in brand. Dit zou een game-changer kunnen zijn', zei Wilson zelfs in een verklaring. “Vijf miljoen gebruikers in iets meer dan twee jaar, de cijfers spreken voor zich. Geweldige investering en eersteklas team.”

Meer recentelijk werkten Wilson en Harrelson (samen met de vrouw van Harrelson, Laura) opnieuw samen voor een andere onderneming. Deze keer deden ze mee aan de Series A-financieringsronde voor het plantaardige vleesbedrijf Abbot's Butcher.

Harrelson is al lang een voorstander van plantaardige voeding en is al meer dan 30 jaar veganist. En de acteur gelooft dat het dieet hem heeft geholpen om een hoog energieniveau te behouden.

“Ik eet veganistisch, maar ik eet voornamelijk rauw. Als ik een gekookte ma altijd heb, voel ik mijn energie dalen', legde hij uit terwijl hij Solo: A Star Wars Story promootte. "Dus toen ik voor het eerst mijn dieet begon te veranderen, was het niet zozeer een morele of ethische achtervolging, maar een energetische achtervolging."

Aan de andere kant lijkt het er niet op dat Wilson ook helemaal vegan is geworden. Dat gezegd hebbende, heeft de acteur de toewijding van Harrelson aan een plantaardige levensstijl bewonderd.

"Je bent toegewijd en je eet heel gezond", vertelde Wilson aan zijn vriend terwijl hij samen een interview deed. "En hoewel ik geen vegetariër ben, heb ik van jullie een aantal geweldige dingen geleerd, en ik eet gezonder." Het lijkt erop dat Harrelson een behoorlijk gezonde invloed heeft gehad op zijn oude vriend.

Voor alle duidelijkheid, Harrelson en Wilson zijn absoluut geen familie van elkaar. Ze zijn echter zo hecht als broers maar kunnen zijn.

Aanbevolen: