Woody Harrelson-fans noemen hem 'koning' nadat hij zijn aanvaller heeft geslagen

Inhoudsopgave:

Woody Harrelson-fans noemen hem 'koning' nadat hij zijn aanvaller heeft geslagen
Woody Harrelson-fans noemen hem 'koning' nadat hij zijn aanvaller heeft geslagen
Anonim

The Venom: Let There Be Carnage-acteur kreeg ruzie met een dronken man die niet stopte met het maken van foto's van hem en zijn dochter. NBC meldde dat volgens de politie een man die dronken leek te zijn, rond 23.00 uur foto's had gemaakt van Harrelson en zijn dochter. Toen de acteur de man benaderde om hem te zeggen dat hij moest stoppen en de foto's die hij had gemaakt moest verwijderen, viel hij in plaats daarvan Harrelson aan.

Harrelson beweert dat de man naar hem uitviel, in een poging "zijn nek te grijpen", waardoor hij de agressor sloeg, in wat volgens de politie zelfverdediging was. Fans prezen de Zombieland-ster omdat hij het heft in eigen handen nam en zijn dochter beschermde tegen hun aanvaller.

Woody Harrelson sloeg zijn aanvaller

De drievoudig voor een Oscar genomineerde acteur heeft drie dochters: Deni Montana Harrelson, 28, Zoe Giordano Harrelson, 25 en Makani Ravello Harrelson, 15, die hij deelt met zijn vrouw Laura Louie. Het is onduidelijk met welke dochter de acteur was op het moment van de woordenwisseling.

"Weer een dag waarop Woody een absolute koning is. Ik hoop dat hij en zijn dochter goed zijn", schreef een fan in reactie op het nieuws.

"Woody King, " gutste een ander.

"Hoe gaat iemand foto's maken van Woody en als Woody stop zegt, v alt hij hem aan? Mensen in deze wereld man. Props voor Woody voor het slaan van die kerel," viel een derde in.

"Waarom zou je Woody Harrelson van alle mensen proberen", schreef een fan vol ongeloof.

"De fotograaf kreeg wat hij verdiende, je kunt niet ontkennen dat Woody een verdomde koning is," deelde een vijfde.

Volgens het rapport werd de fotograaf ondervraagd in Woody's hotelkamer. De aanklacht loopt, maar er loopt een politieonderzoek. De politie heeft onthuld dat de naam van de aanvaller zal worden vrijgegeven zodra hij is aangeklaagd.

Harrelson is in D. C. geweest voor het filmen van een HBO-project met de titel The White House Plumbers, een vijfdelige serie gebaseerd op de roman Integrity uit 2007 van Egil Krogh en Matthew Krogh. Het is een bewerking van het Watergate-schandaal uit 1972.

De veelgeprezen acteur werd voor het laatst gezien in Venom: Let There Be Carnage, als Cletus Kasady A. K. A. Carnage, de grootste vijand van Venom.

Aanbevolen: