Winona Ryder is niet de enige beroemdheid die gepakt is voor winkeldiefstal

Inhoudsopgave:

Winona Ryder is niet de enige beroemdheid die gepakt is voor winkeldiefstal
Winona Ryder is niet de enige beroemdheid die gepakt is voor winkeldiefstal
Anonim

Iedereen heeft verhalen in het nieuws gezien over sterren die dingen stelen. Nieuws over gearresteerde beroemdheden gaat altijd viraal, maar roddelbladen kunnen er geen genoeg van krijgen dat rijke mensen worden gepakt, vooral wanneer ze worden betrapt op het stelen van dingen die ze zich gemakkelijk konden veroorloven.

Winona Ryder had een beruchte aanvaring met de wet in 2001 toen ze duizenden dollars aan koopwaar stal van Saks Fifth Avenue, wat resulteerde in een lange en langdurige rechtszaak die eindigde met het ternauwernood vermijden van gevangenisstraf. Maar of het nu wordt veroorzaakt door een psychische aandoening of gewoon hebzucht, mevrouw Ryder is niet de enige ster die betrapt wordt op het inpakken van spullen van de beveiligingscamera.

10 Winona Ryder

Laten we de lijst beginnen met de beroemdste winkeldiefstalzaken van beroemdheden, Winona Ryder's. Ryder werd in 2001 betrapt op het stelen van items ter waarde van bijna $ 6000 van Saks. Ze werd prompt gearresteerd en pleitte uiteindelijk schuldig nadat er een deal was gesloten met aanklagers. De zaak vertraagde haar carrière een aantal jaren, maar ze maakte een grote comeback toen ze zich bij de cast van Stranger Things voegde en sindsdien heeft ze haar handen voor zichzelf gehouden.

9 Lindsay Lohan

Lohan ging, net als veel voormalige kindsterren, een tragische weg van zelfvernietiging in. Ze misbruikte drugs en alcohol, is meermaals gearresteerd en kwam onder invloed in een aantal grote autowrakken terecht. In 2011, terwijl ze al op proef was voor een D. U. I., werd ze betrapt toen ze een halsketting van $ 2500 probeerde te stelen. Ze diende een aantal dagen in de gevangenis als haar straf.

8 Kim Richards

De ster van Real Housewives of Beverly Hills is niet de enige van de RH-crew die door de politie wordt geknepen. Verschillende castleden uit andere takken van de serie zijn opgepakt voor misdaden variërend van openbare dronkenschap tot mishandeling. Maar Richards, ondanks dat hij enkele miljoenen waard was, werd gearresteerd toen ze werd betrapt met $ 600 aan gestolen goederen van een California Target. Ze moest een borgsom van $ 5000 betalen. $5.000 voor $600 items? Het zou haar duidelijk tijd en geld hebben bespaard als ze gewoon voor de spullen had betaald.

7 Tila Tequila

Jongere lezers hebben misschien geen idee wie ze is of waarom ze beroemd is, maar millennial-lezers weten precies wie deze ooit relevante internetster was. Voordat er Instagram en Facebook waren, was er MySpace en was Tila Tequila de grootste ster van de website. Ze heeft er zelfs haar eigen realityshow van gemaakt, Shot of Love met Tila Tequila. Tegenwoordig is ze alles behalve obscuur, maar ze kreeg in 2010 wel wat aandacht van de roddelbladen. In tegenstelling tot sommigen op deze lijst die luxe koopwaar stalen, zoals dure sieraden en kleding, werd Tila Tequila betrapt op het stelen van voedsel en kauwgom van een CVS.

6 Amanda Bynes

Amanda Bynes heeft in de loop der jaren verschillende episodes van geestelijke gezondheid doorgemaakt, een van de ergste was in 2014. Dat jaar werd Bynes, terwijl ze leed aan haar inzinking, betrapt op het aannemen van een hoed van $ 200 van een Barneys in New York City. Bynes beweert dat ze de hoed niet stal en van plan was ervoor te betalen, maar vergat dat ze de hoed droeg toen ze de winkel verliet om haar tas uit haar auto te halen. Barneys geloofde haar verhaal niet en verbood haar uit hun winkels.

5 Kristin Cavallari

Veel van de alumni van The Hills zijn tegen persoonlijke problemen aangelopen, zoals Heidi en Spencer die snel failliet gaan. Cavallari had wat problemen in 2006 toen ze betrapt werd op het stelen van kleding uit een Tawny K-winkel in Orange County, Californië. Het bedrag dat de koopwaar waard was, was niet bekendgemaakt en ze werd gearresteerd met drie vrienden die ook uit de winkel stal. De aanklachten tegen Cavallari werden uiteindelijk ingetrokken.

4 Stephanie Pratt

Cavallari was niet de enige Hills-ster die betrapt werd met plakkerige vingers. Stephanie Pratt stal tijdens een vakantie in Honolulu voor meer dan $ 1000 aan items uit een Neiman Marcus-winkel. Bij haar arrestatie bleek ze ook in het bezit te zijn van verdovende middelen. Ironisch genoeg zou Pratt een harde houding aannemen tegen plunderaars tijdens de George Floyd-opstand van 2020. "Schiet op de plunderaars", waren haar exacte woorden, waardoor velen de realityster beschuldigden van racisme en hypocrisie.

3 Caroline Giuliani

Je zou kunnen denken dat je de dochter bent van een voormalige burgemeester en officier van justitie van New York, die bekend stond om de misdaad, iemand met respect voor de wet zou bijbrengen. In het huishouden van Giuliani is dat echter niet het geval. Caroline Giuliani werd in 2010 betrapt op het stelen van make-upproducten van Sephora. Ironisch genoeg zou haar vader tien jaar later ook betrokken zijn bij een diefstal. Giuliani heeft sindsdien zijn nalatenschap te schande gemaakt omdat hij naar verluidt een van de mensen is die voormalig president Donald Trump probeerde te helpen de verkiezingen van 2020 te stelen, die Trump met meer dan 7 miljoen stemmen van Joe Biden verloor.

2 WWE-ster Emma

Deze WWE-diva stal een iPad-hoesje van $ 20 van een Wal-Mart in Connecticut. Ze pleitte geen wedstrijd en werd ontslagen met een klap op de pols, maar de WWE ontsloeg haar toen ze nieuws over de misdaad kregen. De beëindiging was echter kennelijk voorbarig en Emma kreeg haar baan minder dan 3 uur later terug.

1 Megan Fox

Fox vermeed gevangenisstraf, maar ze bekende wel haar misdaden in het verleden nadat ze een begrip werd dankzij de Transformers-films. Megan Fox bekende dat ze make-up had gestolen toen ze een tiener was, ze werd een keer betrapt op het stelen van lippenstift en werd verbannen uit de winkel. Het is niet de ergste misdaad die je zou kunnen begaan en hoewel stelen verkeerd is, is het begrijpelijker wanneer een verwarde tiener iets steelt uit een behoefte om te rebelleren dan voor een multi-miljonair-beroemdheid.

Aanbevolen: