Waarom is Rihanna van plan om thuis te bevallen in Barbados?

Inhoudsopgave:

Waarom is Rihanna van plan om thuis te bevallen in Barbados?
Waarom is Rihanna van plan om thuis te bevallen in Barbados?
Anonim

Rihanna schokte de wereld begin 2022 toen ze aankondigde dat ze in verwachting was van haar eerste kind. Ze maakte de zwangerschapsaankondiging in typische Rihanna-stijl - door met haar zwangere buik door een straat in New York City te lopen. En fans zijn super enthousiast!

Rihanna, een wereldwijde superster en selfmade miljardair, heeft waarschijnlijk ook wat nodig is om een geweldige moeder te zijn. Haar spannende reis als moeder begint in Barbados, haar thuisland, waar ze naar verluidt in het voorjaar van 2022 van plan is haar baby te baren.

Fans hebben zich afgevraagd waarom Rihanna ervoor kiest om in Barbados te bevallen - thuis in haar landhuis - in plaats van in een ziekenhuis in de Verenigde Staten, waar ze het grootste deel van de tijd woont. Het antwoord is best lief!

Blijf lezen voor alle details over Rihanna's weelderige geboorteplan en waarom ze terugkeert naar Barbados voor de grote dag.

Wat is het geboorteplan van Rihanna?

Als de explosieve carrière van Rihanna iets is om te beoordelen, dan zal haar geboorteplan niets anders dan extravagant zijn. Fans hadden al geraden dat Rihanna haar eerste kind in stijl zou baren, maar bronnen in de buurt van de Bajan-zanger lijken te hebben bevestigd dat ze geen typisch geboorteproces zal volgen.

Volgens The Mirror heeft de Diamonds-zangeres plannen om te bevallen in haar geboorteland Barbados. Ze zal haar baby ter wereld brengen in het landhuis dat ze daar bezit, dat ongeveer 22 miljoen dollar waard is.

Rihanna bereidt naar verluidt het landhuis voor op de bevalling door een bevallingssuite te installeren, die alle benodigde apparatuur en een modern bevallingsbad zal bevatten. Het belangrijkste is dat Rihanna van plan is alle belangrijke vrouwen in haar leven om haar heen te hebben, inclusief haar moeder Monica.

Een van de vrouwen die volgens de publicatie zeker aanwezig zal zijn, is Dr. Sonita Alexander, een van Rihanna's beste vrienden die de baby zal baren.

De geboorte van Rihanna's baby zal een feest zijn om nooit te vergeten, dus natuurlijk zullen de festiviteiten niet alleen rond de daadwerkelijke geboortedatum draaien (waarvan het gerucht gaat dat dit ergens in het voorjaar van 2022 zal zijn). Naar verluidt zal Rihanna zich in de dagen en weken voorafgaand aan de geboorte voorbereiden op de bevalling door regelmatig zwangerschapsmassages en vitamine IV's te krijgen.

Rihanna's gasten worden ook getrakteerd op verwennerij in de aanloop naar de bevalling, waarbij de aanwezige vrouwen manicures, pedicures en andere spabehandelingen krijgen.

En natuurlijk wordt de geboorte van de baby gevolgd door een luxe afterparty waar Rihanna's familie en vrienden de komst van de nieuwste kleine Fenty kunnen vieren.

Waarom bev alt Rihanna thuis in Barbados?

Sommige fans vragen zich af waarom Rihanna naar verluidt in haar huis in Barbados bev alt, in plaats van in een medische faciliteit van wereldklasse waar ze het grootste deel van de tijd in de Verenigde Staten woont.

Het antwoord is waarschijnlijk omdat de mensen in haar leven waar ze het meest om geeft, waaronder haar moeder en haar jeugdvriend Dr. Sonita Alexander, er zullen zijn.

She Knows meldt dat Rihanna er alles aan wil doen om de dag zo speciaal mogelijk te maken. “Wat haar betreft is de dag dat ze moeder wordt de belangrijkste in haar leven. Ze wil dat het zo magisch mogelijk is”, legt een bron uit (via She Knows). "Ze zal de mensen hebben waar ze het meest om geeft met haar…"

Barbados heeft een speciaal plekje in Rihanna's hart omdat het de eerste paar jaar van haar leven haar thuis was en een groot deel van haar familie daar nog steeds woont.

The Daily Mail heeft onthuld dat Rihanna mogelijk van plan is te trouwen na de geboorte van haar baby en een bruiloft op Barbados wil. Het is dus alleen maar logisch dat ze op dezelfde plek bev alt en in het huwelijksbootje stapt.

Wie is de vader van Rihanna's ongeboren baby?

De vader van Rihanna's ongeboren baby is Rihanna's partner en oude vriend ASAP Rocky. Fans waren aanvankelijk geschokt door het nieuws dat Rihanna in verwachting was, aangezien Rihanna en Rocky zelden over hun relatie praten.

Er werd voor het eerst bevestigd dat ze in november 2020 aan het daten waren. Jaren daarvoor deden echter geruchten de ronde over een mogelijke romance tussen de twee vrienden. Naar verluidt ontmoetten ze elkaar in 2011 en verschenen ze voor het eerst samen in het openbaar toen ze in 2012 een gezamenlijk optreden gaven op de MTV VMA's. Het jaar daarop gingen ze samen op tournee.

Er is niets bevestigd met betrekking tot een verloving vanaf maart 2022, maar de Daily Mail heeft gemeld dat het paar van plan is om man en vrouw te worden nadat hun baby is geboren.

De publicatie meldt ook dat Rihanna graag zou willen dat de premier van Barbados, Mia Mottley, de meter van haar baby wordt.

Aanbevolen: