Zwangere Rihanna is van plan om met A$AP Rocky te trouwen in de geboorteplaats van Barbados

Inhoudsopgave:

Zwangere Rihanna is van plan om met A$AP Rocky te trouwen in de geboorteplaats van Barbados
Zwangere Rihanna is van plan om met A$AP Rocky te trouwen in de geboorteplaats van Barbados
Anonim

Rihanna wordt mama - en echtgenote!

Bronnen dicht bij de schoonheid van Bajan zeggen dat ze na de geboorte van hun baby gaat trouwen met haar vriend A$AP Rocky in Barbados. De zangeres en haar rapper-beau, beiden 33, kondigden aan dat ze deze week hun eerste kind samen verwachtten.

Het fotogenieke paar poseerde samen in een schattige fotoshoot in de stad New York, terwijl RiRi haar bloeiende babybuil liet zien. A$AP, echte naam Rakim Athelaston Mayers, en Rihanna, volledige naam Robyn Fenty, zouden gaan trouwen in Rihanna's thuisland Barbados.

De premier van Barbados wordt 'meter'

Een bron vertelde de Sunday Mirror: Rihanna is helemaal weg van A$AP. Ze hebben een zeer hechte band en Rihanna is altijd vrij traditioneel geweest. Ze zullen zeker trouwen. Ze heeft haar vrienden verteld dat ze om voor altijd bij hem te zijn, en hij heeft hetzelfde gezegd.

"Er zijn nog geen plannen over wanneer het huwelijk zal zijn, maar het zal niet zijn voordat de baby is geboren. Ze heeft altijd al willen trouwen en A$AP is haar eeuwige persoon." De insider voegde eraan toe dat de bruiloft in Barbados zal zijn, het heeft een "speciale plaats in hun hart". Barbados is de geboorteplaats van Rihanna en de vader van A$AP Rocky is ook Bajan. De zangeres van "Diamonds" zou naar verluidt premier Mia Mottley, 56, opstellen als peettante van de pasgeborene.

Rihanna 'Kon niet gelukkiger zijn'

Nadat het nieuws over Rihanna's zwangerschap bekend was, gutste een insider naar People Rihanna "kon niet gelukkiger zijn en is zo opgewonden om moeder te zijn."

De insider vervolgde: "Ze houdt van alle veranderingen aan haar lichaam tijdens de zwangerschap en heeft altijd zwangere vrouwen gevierd in haar catwalkshows voor Fenty. Alles wat Rihanna doet, doet ze op haar eigen manier volgens haar eigen tijdschema, en met een baby is niet anders."

A$AP Rocky noemde haar 'The One'

Zwangerschapsgeruchten kwamen eind november in een stroomversnelling. De Grammy-winnende zangeres legde kort haar handen op haar buik tijdens een ceremonie waar ze door de regering van Barbados tot "nationale held" werd uitgeroepen.

Tijdens een interview met GQ vorig jaar noemde A$AP Rocky Rihanna "The One" en onthulde liefkozend dat: "Ze waarschijnlijk ongeveer een miljoen van de andere is."

Aanbevolen: