Britney Spears 'zal bevallen' in 2022, verklaart haar verloofde

Inhoudsopgave:

Britney Spears 'zal bevallen' in 2022, verklaart haar verloofde
Britney Spears 'zal bevallen' in 2022, verklaart haar verloofde
Anonim

Zou Britney Spears in 2022 moeder van drie kunnen worden?

Als haar verloofde Sam Asghari er iets mee te maken heeft, is het antwoord ja. De personal trainer deelde zijn vakantieplannen voor de nieuwsgierige fotografen toen hij zaterdag de Equinox-sportschool in Beverly Hills verliet.

Spears hintte over het willen van een ander kind

"Baby maken, veel baby's maken", vertelde hij TMZ over zijn kerstplannen met de Princess of Pop. In de rest van de video onthulde de aspirant-acteur dat hij auditie had gescoord voor de derde Magic Mike-film.

Asghari's niet zo subtiele hints om vader te worden, komen nadat Spears hintte om zelf weer moeder te worden. In een video van 14 december nam de Grammy-winnende artiest zichzelf op tegen haar kerstboom, waar ze een babypop leek te wiegen en hem een fles te geven.

Haar conservatorium verhinderde haar om nog een kind te krijgen

Britney-Spears-en-haar-kinderen
Britney-Spears-en-haar-kinderen

"Nieuwe toevoeging aan de familie raad eens of het een jongen of een meisje is. Nogmaals bedankt schat @samasghari!!!!" schreef ze in het bijschrift, waarop hij een reeks emoji's met open mond becommentarieerde. Bovendien plaatste Britney vorige maand op Instagram een foto van een kind dat op hun tenen stond, met als onderschrift: 'Ik denk erover om nog een baby te krijgen!!!'

Spears werd op 12 november officieel "vrij" verklaard van haar "beledigende" 13-jarige conservatorschap.

In een rechtbankverklaring die de wereld in juni schokte, beweerde de inwoner van Mississippi dat haar vader Jamie Spears en het conservatorium haar ervan weerhielden een gezin te stichten en te trouwen.

"Ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen", zei Spears tegen de rechtbank."Er werd me op dit moment in het conservatorium verteld dat ik niet kan trouwen of een baby kan krijgen. Ik heb nu een spira altje in mezelf, dus ik word niet zwanger. Ik wilde het spira altje eruit halen zodat ik kon probeer nog een baby te krijgen,' hield ze vol.

Jamie heeft zichzelf naar verluidt sinds 2008 $ 16.000 per maand betaald om het miljoenenfortuin van zijn dochter te beheren. Hij heeft naar verluidt slechts tweeduizend dollar per maand aan Britney betaald, ondanks dat haar talent de inkomsten binnenhaalde.

In de gerechtelijke documenten beweerde Jamie dat hij tussenbeide kwam op een "nauw moment" toen zijn dochter 13 jaar geleden dringend hulp nodig had. Britney leed in 2007 en 2008 aan een reeks openbare meltdowns voordat ze onder curatele werd gesteld van haar vader Jamie. Bij een berucht incident schoor ze haar hoofd kaal in een salon in Los Angeles.

De "Oeps! I Did It Again-zanger" deelt zonen Sean Preston, 16, en Jayden James Federline, 15, met ex-man Kevin Federline, 43.

Aanbevolen: