Zwangere Scarlett Johansson onthult waarom ze van plan is te stoppen met de rol van Black Widow

Zwangere Scarlett Johansson onthult waarom ze van plan is te stoppen met de rol van Black Widow
Zwangere Scarlett Johansson onthult waarom ze van plan is te stoppen met de rol van Black Widow
Anonim

Terwijl Marvel-fans massaal naar de bioscopen trekken om het langverwachte debuut van Black Widow te zien, kunnen ze gewoon geen genoeg krijgen van Scarlett Johansson als Natasha Romanoff.

De op zichzelf staande film wordt zwaar geprezen om zijn opmerkelijke optredens van de cast en de adembenemende actiescènes. Met een rating van 80 procent op Rotten Tomatoes doet de Marvel-film het relatief goed onder critici.

Dit kan echter de laatste keer zijn dat fans Johansson de zeer bekwame huurmoordenaar zien spelen.

Hoewel geruchten de ronde doen dat de ster haar eerste kind verwacht met haar nieuwe echtgenoot, SNL's Colin Jost, is dat blijkbaar niet de reden voor haar vertrek. In een nieuw interview met Fatherly kondigde de 36-jarige actrice aan dat ze "geen plannen" heeft om in een toekomstige aflevering terug te keren naar de rol van Black Widow.

"Ik ben erg tevreden met deze film", zei ze. "Het voelt als een geweldige manier om uit te gaan voor dit hoofdstuk van mijn Marvel-identiteit."

Terwijl Johansson voorgoed afscheid neemt van haar karakter, staat ze open voor de mogelijkheid om in de toekomst terug te keren naar het MCU.

"Ik zou graag op andere manieren met Marvel willen blijven samenwerken, omdat ik denk dat er gewoon een ongelooflijke rijkdom aan verhalen is", vervolgde ze. “Het opnieuw vormgeven van dit genre vind ik erg interessant. Ik denk dat er veel mogelijkheden zijn om deze verhalen op een andere manier te vertellen dan het publiek gewend is.'

Johansson maakte voor het eerst kennis met het Marvel-universum in Iron Man 2 (2010). Ze werd een prominent lid van The Avengers en speelde in een aantal MCU-filmafleveringen.

Haar laatste optreden in Avengers: Endgame laat zien dat Natasha zichzelf opoffert voor Hawkeye (Jeremy Renner) om de laatste oneindige steen - de Soul Stone - te halen om Thanos (Josh Brolin) te stoppen van het uitroeien van de helft van de wereldbevolking.

Johansson zei verder in het interview dat het maken van Black Widow een onvergetelijke ervaring was, en dat het uiteindelijk "absoluut bevredigend" was om de hoofdrol op zich te nemen in haar eerste op zichzelf staande film.

“Het proces om Black Widow te maken was heel anders,” zei ze. "Het is de eerste film die ik heb geproduceerd, en mijn ervaring, echt vanaf de conceptie tot wat jullie nu allemaal zien - was absoluut bevredigend en creatief bevredigend, en ook persoonlijk, echt gewoon heel bevredigend."

Black Widow is nu beschikbaar om naar Disney+ Premier Access te kijken en in de bioscoop.

Aanbevolen: