Alle zes de film- en tv-credits van Howard Baskin - niet alleen 'Tiger King

Inhoudsopgave:

Alle zes de film- en tv-credits van Howard Baskin - niet alleen 'Tiger King
Alle zes de film- en tv-credits van Howard Baskin - niet alleen 'Tiger King
Anonim

Howard Baskin werd in het publieke bewustzijn geduwd met zijn sporadische optredens in de weggelopen Netflix-hit Tiger King. De echtgenoot van de altijd controversiële Carole Baskin is begonnen met het ontwikkelen van zijn eigen film- en tv-portfolio. Post- Tiger King,de gepensioneerde managementconsultant is niet alleen bekend geworden als de yin van Carole Baskin's excentrieke yang, maar ook als een tv-persoonlijkheid op zich (een soort van.)

Inderdaad, Baskin (Howard dus) heeft monumentale veranderingen ondergaan in zijn leven nadat hij te zien was in Tiger King (niet alleen in zijn leven, maar het leven van zijn vrouw Carole is veranderd post - Tiger King ook) en zich moeten aanpassen aan een pseudo-beroemdheidslevensstijl is een taak waar de voormalige Harvard-afgestudeerde nu mee te maken krijgt. Zowel de goederen als de slechte.

6 ‘Loose Women’ (Seizoen 25 As Self)

Howard liep in september 2020 (vrijwel) op de set van Loose Women. Carole Baskin die zou worden geïnterviewd, maar vanwege een planningsconflict werd Howard in haar plaats gestuurd. Het interviewsegment werd nogal verhit toen het onderwerp van het welzijn van het paar na de uitzending van Tiger King werd aangeroerd. “Er is altijd een probleem geweest met deze mensen. Er waren zeer ernstige bedreigingen van Joe die probeerde iemand in te huren om Carole te vermoorden, dus we namen extra voorzorgsmaatregelen, toen de FBI ons eenmaal over Joe's inspanningen vertelde, " vervolgde Howard, "We zorgden voor beveiliging rond het huis, we begonnen een pistool te dragen in onze auto zouden we kijken of we gevolgd werden. Om je heen kijken naar de auto's om je heen en als je parkeert, kijken of er iemand naast je stopt.” Ten slotte, toen hem werd gevraagd of Joe Exotic mogelijk uit de gevangenis zou worden vrijgelaten, zei Baskin: "Ik wil gewoon niet praten over zijn vrijlating uit de gevangenis, hij hoort in de gevangenis.”

5 ‘Tiger King’ (Als Zelf)

Howard maakte zijn beroemdste verschijning in de Netflix-documentaire van 2020 Tiger King. Howard is niet bepaald enthousiast over de creatieve richting die de documentaire ging zelfs zo ver dat hij de producenten 'oplichters' noemde. In een opgenomen bericht dat is geüpload naar het YouTube-kanaal van DailyBigCat, legt Howard verder uit dat de producenten van de documentaire iets heel anders hadden gepitcht dan wat er feitelijk was gedaan: We vertrouwden (Eric en Rebecca) toen ze ons vertelden dat deze documentaire een zinvol stuk werk zijn dat ontworpen zou worden om het misbruik dat deze arme welpen ondergaan tijdens het aaien van de welpen aan het licht te brengen en het ellendige leven dat ze daarna leiden in dierentuinen langs de weg,” vervolgde Howard, “we geloofden ze ook toen ze erop stonden dat terwijl Joe Exotic erin zou zitten, als een van de personages, zou hij niet de focus zijn. Niet alleen hebben ze daarover gelogen, ze hebben ons zelfs nooit de kans gegeven om op veel van de valse beweringen te reageren.”

4 ‘The Conservation Game’ (als zelf)

Howard zou vervolgens verschijnen in de 2021-documentaire The Conservation Game. Nu Carole Baskin opschept dat The Conservation Game meer "bite" bevat dan Tiger King, lijken kijkers in ieder geval tevreden te zijn met de documentaire omdat deze positieve recensies heeft gescoord. The Conservation Game lijkt meer in overeenstemming te zijn met wat zowel Howard als Carole Baskin werden oorspronkelijk gepitcht voor Tiger King, en het blootleggen van dierenmishandeling en mishandeling van dieren is altijd positief.

3 Hij diende als uitvoerend producent van 'Carole Baskin's Cage Fight'

Howard zou dienen als uitvoerend producent van Carole Baskin’s Cage Fight. De miniserie van Prime Video TV draait om Carole en Howard, die onderzoek doen naar de behandeling van grote katten, dierenhandel, dierenmishandeling en illegale rondleidingen door dierentuinen aan het licht brengen, terwijl ze in contact komen met gevaarlijke operators. Hoe en waarom de show verschilt van Tiger King is een heel ander verhaal, maar Howard kan nu in ieder geval uitvoerend producent voor zijn naam plaatsen als hij dat wil. Kijk uit Hollywood? Nou, dat is misschien wat langdradig.

2 ‘Louis Theroux: Shooting Joe Exotic’ (als zelf)

Howard zou vervolgens te zien zijn in de Britse documentaire Louis Theroux: Shooting Joe Exotic. Een vervolg op Theroux' documentaire uit 2011 America's Most Dangerous Pets, de film ziet Louis praten met een team dat probeert Joe Exotic uit de gevangenis te krijgen, en met vrienden en familie van Exotics die nog niet eerder voor de camera hebben gesproken. Theroux spreekt ook met zowel Howard als Carole in de film. De 90 minuten durende BBC Two-documentaire werd uitgezonden in 2021 en markeerde Howard Baskin's vijfde film/tv-optreden, en dient bijna als een vervolg op Netflix' Tiger King. Hierna niets dan champagne en kaviaar, dat weet ik zeker (maar ik maak een grapje.)

1 ‘Jimmy Kimmel Live!’ (Archiefbeelden)

Howard verscheen, zij het in archiefvorm, op 18 november 2021, aflevering van Jimmy Kimmel Live. De aflevering was te zien gasten Michael Keaton (die zijn tv-serie Dopesick promoot), filmmaker John Wilson (sprekend over zijn tv-serie, How To met John Wilson), en muzikale gasten The War On Drugs. Tijdens de aflevering maakt Howard zijn archiefoptreden in een sketch getiteld "With Joe Exotic In The Slammer, Who Will Tiger King 2 Even Be About?" De verteller stelt Howard vervolgens voor als de ster: "Maak je veiligheidsgordels vast voor de kracht van Carole Baskin'sechtgenoot Howard. Of hij nu papieren indient, de wet vastlegt, garnalen eet of zijn fanmail leest, Howard is aan de ketting en van de haak. Tiger King 2: The Howardly Lion.” Tijdens de vertelling ziet men Howard de alledaagse taken uitvoeren om het publiek te laten lachen.

Aanbevolen: