Michelle Dockery van Downtown Abby zes jaar na de dood van verloofde verloofd

Inhoudsopgave:

Michelle Dockery van Downtown Abby zes jaar na de dood van verloofde verloofd
Michelle Dockery van Downtown Abby zes jaar na de dood van verloofde verloofd
Anonim

Downton Abbey-actrice Michelle Dockery is verloofd met de broer van Phoebe Waller Bridge, Jasper. De 40-jarige actrice, die Lady Mary Crawley speelde in het bekroonde periodedrama, heeft sinds 2019 een relatie met de creatief directeur.

Het nieuws werd aangekondigd in een officiële verklaring van het paar en hun families, gedrukt in de krant The Times. 'De verloving is aangekondigd tussen Jasper, zoon van Michael Waller-Bridge uit King's Lynn, Norfolk, en Teresa Waller-Bridge uit Battersea, Londen, en Michelle Dockery, jongste dochter van Michael en Lorraine Dockery uit Gidea Park, Essex.'

Dockery is binnenkort te zien in Downton Abbey: A New Era, waar ze haar rol van Lady Mary Talbot zal hernemen naast Maggie Smith, Hugh Bonneville en Joanne Froggatt.

Verloving komt zes jaar na de dood van verloofde

Het goede nieuws komt zes jaar na de dood van haar verloofde in december 2015. John Dineen stierf op 34-jarige leeftijd na een strijd tegen een zeldzame vorm van kanker. Michelle heeft regelmatig gezegd dat het paar 'in hart en nieren getrouwd' was en zichzelf na zijn vroegtijdige dood als een weduwe beschouwde.

'Dus op dat moment stopte alles gewoon. Werk, alles. Werk maakte niet uit. Je wordt ineens een [oncologisch] expert. Dit spul wordt jouw wereld, en dat was natuurlijk mijn prioriteit', legde ze in 2017 uit aan The Guardian.

Michelle speelde onlangs samen met Matthew McConaughey, Hugh Grant en Henry Golding in Guy Ritchie's misdaaddrama The Gentlemen. Ze zal een advocaat spelen in het aankomende Netflix-drama Anatomy Of A Scandal.

Dockery en Waller Bridge daten sinds 2019

Dockery ontmoette Jasper, de broer van Fleabag-maker Phoebe Waller Bridge, via gemeenschappelijke vrienden. Het paar werd eerder deze week gespot terwijl ze hun hond uitlieten in een park in Londen. Het stel maakte hun eerste publieke optreden samen op het Filmfestival van Rome.

Jasper werkt voor het toonaangevende talentenbureau James Grant, wiens beroemde klanten onder meer de Britse tv-sterren Holly Willoughby, Amanda Holden en Ant en Dec zijn. Hij was eerder de manager van One Direction-zanger Louis Tomlinson, volgens The Times.

Een vriend zei: 'Het ging allemaal langzaam en weloverwogen, maar ze genieten echt van het samenzijn.

'Michelle heeft veel gereisd om de Downtown-film te promoten, maar ze hebben constant contact gehad. Hun vrienden en familie zijn erg blij voor hen. Het is prachtig.'

Aanbevolen: