Grootste onthullingen van de trailer van seizoen zes van 'Summer House

Inhoudsopgave:

Grootste onthullingen van de trailer van seizoen zes van 'Summer House
Grootste onthullingen van de trailer van seizoen zes van 'Summer House
Anonim

Er was veel om uit te pakken van de explosieve trailer van seizoen zes van Bravo's populaire realityshow, Summer House. Om heel eerlijk te zijn, lijkt de hoeveelheid drama die volgde op de Hamptons alsof deze vrienden een vakantie van hun vakantie nodig hebben. Er waren veel bekende gezichten die naar het volgende seizoen leidden en een aantal nieuwe. Als je de spin-offserie van Bravo, Winter House e, hebt gemist, dan ben je misschien erg in de war waarom een zeer knappe Italiaanse hengst zich bij de cast heeft gevoegd. Gelukkig voor jou, ben ik hier om je bij te praten over alles wat met Summer House te maken heeft!

Terugkerende castleden zijn Kyle Cooke, Amanda Batula, Carl Radke, Lindsay Hubbard, Danielle Olivera, Luke Gulbranson, Ciara Miller en natuurlijk Paige Desorbo. Onze favoriete fashionista klikte in het Winter House met nieuwkomer Andrea Denver, die haar volgde naar de Hamptons. Nieuwe gezichten, Mya Allen en Alex Wach, voegen zich bij de chaos, samen met gastoptredens van onze favoriete Southern Charm-jongens. Craig Conover is momenteel aan het daten met Paige en Austen Kroll bevindt zich in een driehoeksverhouding met zowel Linsday als Ciara. Het is veilig om te zeggen dat dit seizoen er een wordt voor in de boeken en 17 januari kan niet eerder komen!

6 Laat de nieuwe energie maar komen

Deze cast zit vol met oudjes en nieuwelingen en de dynamiek verandert voortdurend. De OG's zijn de reden waarom we blijven terugkomen, maar fans zijn dol geworden op de nieuwere generatie castleden. Danielle Olivera sprak zeer lovend over alle nieuwe toevoegingen aan de franchise.

"Het was druk, maar ik zal zeggen dat ik dol ben op nieuwe energie of gewoon een nieuw perspectief", vertelde Olivera exclusief aan Ons op de DeuxMoi x Studs Holiday Party in december 2021. "Het was zo geweldig net als Mya, en ik Ik ben geobsedeerd door haar, en ik denk dat ze gewoon een geweldig nieuw perspectief was. Omdat we al zo lang zo betrokken zijn bij al deze mensen, dat er dingen zijn waarvan we denken dat we ze niet kunnen zeggen, maar Maya zegt: 'Wacht, wacht even.' Dat frisse, nieuwe perspectief is iets dat ik denk dat we nodig hebben.”

5 Amanda Batula dreigt de bruiloft af te blazen

Terwijl de huwelijksklokken luiden in de preview, zien we Amanda Batula in nood die tegen haar toekomstige echtgenoot zegt: "Als ik de bruiloft afzeg, begrijp je niet waarom." Kyle hoort zeggen: "Ik kan haar verdomme niet gelukkig maken." Amanda's bestie en bruidsmeisje Paige wordt getoond stikken in de woorden: "Willen jullie echt trouwen. Je zou niet kunnen als je niet wilt." Lindsay voegt toe voor een dramatisch effect: "Gaan jullie het door het gangpad halen."

Zoals we allemaal weten, kwamen Kyle Cooke en Amanda Batula op zaterdag 26 september 2021 door het gangpad! Het zal interessant zijn om de gebeurtenissen te zien die leidden tot de bruiloft, want helaas was het voor deze twee niet allemaal zonneschijn en regenbogen.

4 Lindsay Hubbards rommelige liefdesleven

Lindsay verliet vorig seizoen single en klaar om zich te mengen. Hubbard zoent newbie Alex en geeft haar ex Carl mogelijk nog een kans. In de trailer zegt Mya: "Word op straat, Lindsay en Carl proberen het", en Ciara antwoordt: "Alweer?" Op de een of andere manier wordt Austen Kroll ook in de mix gegooid, dus we zijn het eens met Amanda toen ze zei: "Het voelt alsof je voor verschillende mensen v alt, de een na de ander."

3 Paige, Craig en Kristin Cavallari

Alles is goed in de wereld, want Paige en Craig zijn officieel aan het daten, maar vanaf de zomer van 2021… was dat niet het geval. Paige speelde nog steeds op het veld en per veld bedoel ik een Italiaan en een Zuiderling. Paige was niet de enige die drama creëerde, omdat het lijkt alsof de geruchten over Kristin Cavallari en Craig in de show naar voren komen. Fans zullen eindelijk te horen krijgen wat er echt tussen hem en The Hills-ster is gebeurd.

2 Ciara en Danielle's explosieve gevecht

"Het is echt geen seizoen van reality-tv als er geen glaswerk, bord of bestek wordt gegooid."

De trailer toont beide dames die opstaan en tegen elkaar schreeuwen vanaf de andere kant van de eettafel. Het lijkt alsof Danielle opkomt voor haar beste vriendin Lindsay en Ciara probeert uit te leggen dat ze allebei gespeeld worden door Kroll The Warrior King.

Danielle zegt: "Jullie meiden gaan achter elkaar aan als hij het probleem is", en Ciara wordt getoond terwijl ze een glas rode wijn naar haar gooit. Een producent houdt Ciara tegen terwijl de wijn over Daniella en de bijbehorende beker spat.

1 Beste seizoen tot nu toe?

Elk seizoen brengt een ander niveau van drama en opwinding met zich mee en dit seizoen is dat niet anders. "Zoals altijd zijn we een achtbaan van een vriendengroep", vertelde Danielle ons in december 2021 over het nieuwe seizoen.“De mensen waarvan je denkt dat ze voor altijd samen zullen zijn, we twijfelen aan veel van die vriendschappen. We stellen veel vragen over relaties, en aan het eind van de dag, wat niet in de trailer te zien was, hebben we zoveel plezier! Ik kan je eerlijk garanderen dat dit waarschijnlijk ons beste seizoen tot nu toe is, "legde ze uit.

Aanbevolen: