De meest beroemde castleden van 'Flavour Of Love' op VH1

Inhoudsopgave:

De meest beroemde castleden van 'Flavour Of Love' op VH1
De meest beroemde castleden van 'Flavour Of Love' op VH1
Anonim

Lang geleden, in 2006, bijna twee hele decennia geleden, bracht VH1 een heel speciale Bachelor-achtige datingshow uit met de titel Flavour Of Love. De show was gecentreerd rond Public Enemy-ster en rapper, Flavor Flav, in zijn zoektocht naar ware liefde. Net als The Bachelor, volgt het uitgangspunt van de show de hoofdrolspeler Flavor Flav terwijl hij onder hetzelfde dak wordt geplaatst als 20 alleenstaande dames, allemaal enthousiast om het hart van de rapper te veroveren. Gedurende het seizoen worden de vrouwelijke deelnemers aan de show één voor één geëlimineerd totdat Flavor Flav een speciale gelukkige dame kiest om zijn winnaar te kronen.

De romantische realityserie duurde in totaal drie seizoenen, wat resulteerde in een grote cast van grappige brutale dames die een aantal zeer vermakelijke momenten opleverden, niet alleen op het scherm, maar ook achter de schermen van de serie. Met zoveel deelnemers die de wereld van reality-televisie betreden door te vechten voor het hart van de iconische rapper, wie van hen kon naam maken nadat hun tijd in de show voorbij was? Laten we eens kijken naar enkele van de beroemdste castleden die uit Flavor Of Love zijn gekomen.

6 The Gracious Host Flavor Flav

Ten eerste, het zou niet juist zijn om deze lijst te maken en de iconische host in het midden van de serie, Flavour Flav, niet op te nemen. Hoewel technisch gezien geen algemeen castlid, was de ster "It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back" de enige reden waarom de show in de eerste plaats werd gemaakt. Lang voordat Flavour Of Love in première ging, werd de rapper beroemd vanwege zijn muzikale stijl en vermakelijke persoonlijkheid. Met een reeds gevestigde fanbase groeide de populariteit van de rapper alleen maar verder met de release van zijn eigen realityshow. Daarom is het een voor de hand liggende keuze om hem als het beroemdste castlid uit de serie te plaatsen.

Tijdens een MTV-interview in 2018, 12 jaar na de release van seizoen 1, keek Flavor Flav terug en haalde herinneringen op aan het succes van de datingshow. Hij verklaarde: "Ik kocht VH1 de meeste kijkers ooit in zijn geschiedenis, 7,5 miljoen kijkers. Ik wil alle mensen bedanken, man, die er nu nog steeds naar kijken."

5 “New York” AKA Tiffany Pollard

Vervolgens hebben we de iconische en altijd "memeabele", Tiffany Pollard. In 2006 maakte Pollard deel uit van de cast van seizoen 1 en 2 van Flavor Of Love. Tijdens de serie kreeg ze de bijnaam "New York" en slaagde erin om tweede te worden in zowel het eerste als het tweede seizoen. De reality-tv-ster werd bekend om haar komische oneliners en brutale houding en speelde zelfs in haar eigen reality-tv-shows, New York Goes To Hollywood en New York Goes To Work. Naarmate de jaren vorderden, bleef Pollard haar naam opbouwen in de reality-tv-industrie, en in 2016 reisde ze zelfs over de vijver om te schitteren in de Britse versie van Celebrity Big Brother waarin ze vierde werd.

4 "Hoops" AKA Nicole Alexander

De volgende keer hebben we de 38-jarige in Michigan geboren Nicole Alexander. Alexander maakte deel uit van de Flavour Of Love seizoen 1 cast. Tijdens de serie kreeg ze de bijnaam "Hoops" en werd ze gekroond tot winnaar van het seizoen. Twee jaar na haar verschijning in de realityshow, verscheen Alexander in nog een andere VH1-show, I Love Money, waarin ze ook tot winnaar werd gekroond en de hoofdprijs van $ 250.000 kreeg. Haar carrière op het scherm ontwikkelde zich vanuit de realiteit televisie om actrice te vertonen, want in 2010 speelde Alexander in de John McDougal Turk-misdaadfilm, Ghetto Stories, waarin ze het personage van Kayla portretteerde. Alexander was ook kort romantisch verbonden met basketballegende Shaquille O'Neal.

3 "Deelishis" AKA Chandra Davis

Vervolgens hebben we het 44-jarige model en muzikant, Chandra Davis. Davis maakte deel uit van de Flavour Of Love seizoen 2 cast. Tijdens de serie kreeg de realityster de bijnaam "Deelishis" en werd hij gekroond tot winnaar van het seizoen. Na haar verschijning in de show werd Alexander een muziekvideo "it" girl, die verscheen in video's van verschillende artiesten, zoals Lil Wayne, Busta Rhymes en Paul Wall. Naast haar modellencarrière begon Alexander zelf ook haar naam als musicalartiest te ontwikkelen. In 2007 bracht ze haar allereerste single uit, getiteld "Rumpshaker", en daarna bracht ze er nog twee uit.

Terwijl ze in 2019 met It's Only Entertainment sprak, vertelde de realityster die zangeres werd, open over haar muzikale roots. Ze verklaarde: "Ik begon te zingen in de kerk en mijn moeder was zo boos als mensen naar me toe kwamen en zeiden: 'Yo, ze kan echt goed zingen, kan ik haar een platencontract bezorgen'." Voordat ze eraan toevoegde dat haar moeder altijd antwoordde met: "Als het geen evangelie is, doet ze het niet."

2 "Hottie" AKA Schatar Sapphira Collier

Vervolgens hebben we de veelzijdige Schatar Sapphira Collier. Collier maakte deel uit van de Flavour Of Love seizoen 1 cast. Tijdens de serie kreeg de realityster die actrice werd, de bijnaam "Hottie" en werd ze zesde in het seizoen. Na haar verschijning in de show begon Collier haar eigen carrière als actrice te ontwikkelen en heeft sindsdien ongeveer 22 acteercredits op haar naam staan. Terwijl ze naam blijft maken en zelfs haar eigen website lanceert, heeft de realityster recentelijk haar eigen show gemaakt, Poultry Princess: Cooking With Schatar, waarin ze de hoofdrol speelt en zichzelf presenteert.

1 "Buckeey" AKA Shay Johnson

En tot slot, om ons af te ronden, hebben we fitnesskoningin Shay Johnson. Tijdens haar optreden in seizoen 2 van de show, kreeg de fitnessgoeroe, de realityster, de bijnaam "Buckeey" en slaagde erin om vijfde te worden in het seizoen. Sindsdien heeft ze haar carrière op reality-televisie verder ontwikkeld door te verschijnen in zowel Love & Hip Hop: Miami als Love & Hip Hop: Atlanta. Johnson begon ook aan een fitnessreis na haar verwoestende breuk met Lil Scrappy en creëerde zelfs haar eigen detox-merk, The He althy Hand.

Aanbevolen: