Wat is er gebeurd met Tiffany 'NY' Pollard van 'Flavour Of Love'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Tiffany 'NY' Pollard van 'Flavour Of Love'?
Wat is er gebeurd met Tiffany 'NY' Pollard van 'Flavour Of Love'?
Anonim

Reality-televisie is een plek waar alles en nog wat op tafel ligt. Deze shows kunnen uiteenlopende onderwerpen bevatten, van liefde op The Bachelor tot feesten en een beetje chaos op Jersey Shore.

Tijdens de jaren 2000 werd Flavor of Love een populaire datingshow die uiteindelijk de carrière van Tiffany Pollard op gang bracht, die de meeste mensen beter kennen als New York. Nadat ze haar start had gekregen in de beroemde datingshow, was Pollard in staat om een carrière in entertainment op te bouwen door nooit terug te deinzen om zichzelf te zijn.

Dus, wat heeft Tiffany Pollard uitgespookt? Laten we het van dichterbij bekijken en ontdekken.

Ze werd beroemd op 'Flavour Of Love'

Op Flavor of Love kreeg de toen nog onbekende Pollard de bijnaam New York, dat is hoeveel mensen haar in de loop der jaren hebben leren kennen. Ondanks de naamsverandering is er een groot verschil tussen New York en Tiffany.

"Ik ben een diamanten schat en er zijn zoveel facetten voor mij. Ik zeg dat New York mijn brutale kant is, mijn edgy, meedogenloze zelf als je wilt. Tiffany is een beetje cooler. Ik ben een nerd. Ik ben een tomboy. Ik zit thuis en kijk naar zwart-witfilms, "zei Pollard.

Pollard bleek de perfecte match voor reality-tv en binnen de kortste keren werd ze een van de meest spraakmakende mensen in de show. Dankzij een van de meest beruchte momenten in de geschiedenis van de reality-televisie die tijdens dat seizoen plaatsvond, was Pollard er gegarandeerd voor de lange termijn.

Sommigen twijfelen misschien aan het reality-aspect van reality-televisie, maar Pollard houdt vol dat ze het realistisch houdt.

"Alles wat ik deed was echt, alles wat ik doe is echt", vertelde Pollard aan The Cut.

Na twee seizoenen van Flavor of Love waren fans klaar om Pollard alleen op pad te zien gaan, dus VH1 koppelde haar aan haar eigen show.

Ze speelde in haar eigen show genaamd 'I Love New York'

Debuteerde in 2007 en duurde twee seizoenen, I Love New York was Pollard's kans om op het kleine scherm te schitteren in haar eigen datingshow. Ze maakte golven terwijl ze Flavor Flav achtervolgde, maar deze keer was ze de in aanmerking komende vrijgezellin die door een pool van vrijers moest waden.

Hoewel het niet zo memorabel was als Flavor of Love, was I Love New York nog steeds een succes voor VH1, en het hield Pollard in de schijnwerpers.

Toen ze sprak over haar tijd in haar eigen show, zei Pollard: Toen ik dat deed, hield ik van New York en zat ik nu in de driver's seat. Het voelde zo goed. Ik was de bom. Ik moest het moeilijk maken beslissingen wat betreft eliminaties, maar ik kon ademen en echt naar liefde zoeken en gewoon de ruimte hebben om het te doen zonder de hele tijd te vechten.”

Voor het grootste deel zullen mensen die deelnemen aan een realityshow gewoon naar de achtergrond verdwijnen en gewoon een nieuwe voetnoot in de geschiedenis worden, maar in tegenstelling tot de meerderheid heeft Pollard werkelijk uitzonderlijk werk verricht door een levensvatbare carrière voor zichzelf op te bouwen in entertainment sinds het uitbreken van Flavor of Love.

Ze heeft heel veel televisiewerk gedaan

Nadat haar eigen datingshow haar een steunpilaar op televisie had gemaakt, bleef Tiffany Pollard veel werk op het kleine scherm binnenhalen. Hoewel ze niet regelmatig acteerkredieten bankierde, verscheen ze nog steeds als zichzelf, en dat is waar mensen altijd meer van wilden zien.

Pollard heeft in de loop der jaren nog een paar soloshows voor zichzelf weten te bemachtigen. Ze zou schitteren in New York Goes to Hollywood en New York Goes to Work, die elk slechts één seizoen op het kleine scherm te zien waren.

Enkele van de andere opmerkelijke shows waar Pollard in is verschenen, zijn onder meer Nip/Tuck, Botched, Steve Harvey, Celebrity Big Brother, Hip Hop Squares, The Real, Celebrity Ex on the Beach en The Eric Andre Show. Nogmaals, ze treedt meestal op als zichzelf, afgezien van een paar acteercredits in projecten zoals Sharknado 5.

Volgens IMDb zal Pollard optreden in een project genaamd The Shaw, dat volgend jaar uitkomt. Geen woord over de grote rol die ze in het project zal spelen, maar het is nog steeds cool voor fans om te zien hoe ze dingen door elkaar ha alt en wat meer acteerwerk toevoegt aan haar algemene lijst met credits.

Flavour of Love maakte van Tiffany Pollard een begrip en ze heeft het meeste uit haar tijd in entertainment gehaald.

Aanbevolen: