Dit zijn ongetwijfeld de meest verachtelijke castleden in de geschiedenis van 'Love Is Blind

Inhoudsopgave:

Dit zijn ongetwijfeld de meest verachtelijke castleden in de geschiedenis van 'Love Is Blind
Dit zijn ongetwijfeld de meest verachtelijke castleden in de geschiedenis van 'Love Is Blind
Anonim

Sinds de eerste stomme films met verhalen werden geproduceerd, zijn films over verliefde mensen populair. Meer recentelijk hebben mensen die willen zien hoe mensen verliefd worden op het scherm, afgestemd op verschillende 'reality'-shows die gebaseerd zijn op het idee dat alleenstaanden hun partner voor camera's vinden.

Tot verrassing van veel fans van 'reality'-shows, Netflix werd onlangs de plek om naar een van de meest spraakmakende 'reality'-datingshows te kijken, Love Is Blind. Natuurlijk, terwijl Love Is Blind zou moeten gaan over mensen die verliefd worden, kijken veel mensen ernaar voor het drama. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat sommige van de sterren van Love Is Blind door veel kijkers van de show veracht zijn geworden.

6 Waarom Diamond Jack en Carlton Morton zo gehaat zijn

Van alle mensen op deze lijst is het waarschijnlijk de meest ongelukkige dat Diamond Jack en Carlton Morton de cut hebben gehaald. Het lijkt er tenslotte op dat geen van beiden iets verkeerds of verachtelijks wilde doen. Ondanks dat hebben beide sterren echter veel mensen die hen haten, evenals anderen die hen aanbidden. Als het op Carlton aankomt, zijn veel Love Is Blind-fans boos dat hij Diamond niet over zijn verleden heeft verteld voordat hij haar ten huwelijk vroeg. Aan de andere kant wijzen Carlton-verdedigers er terecht op dat hij Diamond slechts enkele dagen kent en dat niemand mag dicteren hoe andere mensen eruit komen. Als het op Diamond aankomt, leek het alsof ze oprecht een rustig gesprek met Carlton wilde hebben nadat ze zijn waarheid had gehoord. Toen hij echter defensief en boos reageerde, zei ze in woede wat beledigende dingen over hem.

5 Waarom liefde blind is Shayne Jansen is zo gehaat

Als Shayne Jansen op het scherm te zien was tijdens afleveringen van Love Is Blind, komt hij meestal over als een zeer sympathieke kerel met het enthousiasme van een puppy. Bovendien, wanneer Shayne zijn kwetsbare kant zou tonen wanneer de grappen van Natalie hem te diep prikten, zou de man die de lang verloren gewaande zoon van Gary Busey lijkt, best aardig kunnen zijn. Toen Shayne echter open leek te staan voor een andere avances van Love Is Blind's ster, schilderde dat hem in een extreem negatief daglicht. Bovendien, toen Shayne de avond voor hun huwelijk Natalie's hart brak, maakte wat hij tegen haar zei veel kijkers van streek. Eindelijk, nu Natalie Shayne's beschuldigingen na de show tegen haar ontkent, hebben veel kijkers van Love Is Blind hem de rug toegekeerd.

4 Waarom liefde de Damiaanse krachten van blinden zo gehaat is

Tijdens het eerste seizoen van Love Is Blind was Damian te zien die probeerde een relatie op te bouwen met Giannina Gibelli. Helaas, hoewel de twee echt om elkaar leken te geven, ontbraken hun communicatieve vaardigheden, wat consequent een wig tussen hen dreef. Als gevolg hiervan, toen Damian ervoor koos om niet met Giannina te trouwen, begrepen veel kijkers zijn beslissing, zelfs als ze zijn motieven begrepen. De perceptie van Damian in de wereld veranderde echter volledig toen hij Francesca Farago meenam naar een Love Is Blind-feest en haar in Giannina's gezicht leek te wrijven. Damian leek zelfs zo ongevoelig in die special dat hij een van de meest gehate sterren van de show werd. Bovendien leek Damian zo anders dan voorheen dat sommige kijkers zich begonnen af te vragen of Love Is Blind nep is.

3 Waarom liefde blind is Shaina Hurley is zo gehaat

Tijdens het tweede seizoen van Love Is Blind zagen kijkers Shaina Hurley het voorstel van Kyle Abrams accepteren tot verbazing van velen. Onlangs afgewezen door Shayne Jansen destijds, vermoedden veel mensen dat Shaina zich alleen verloofde om haar gezicht te redden en deel uit te maken van de show. Aangezien Shaina een uitweg leek te zoeken vanaf het moment dat ze zich verloofde, hadden veel mensen het gevoel dat ze met Kyle's emoties speelde. Hoewel het volkomen begrijpelijk is dat Shaina concludeerde dat Kyle niet de man voor haar was op basis van hun overtuigingen, had ze zijn voorstel nooit moeten accepteren als dat het geval was. Bovendien maakte het feit dat Shaina Shayne achter Natalie's rug om bleef achtervolgen haar nog erger. Aan de positieve kant, Shaina nam tenminste de schuld op zich voor haar gedrag.

2 Waarom liefde is blind Jessica Batten is zo gehaat

In de maanden sinds het eerste seizoen van Love Is Blind op Netflix in première ging, zijn fans veel meer te weten gekomen over de sterren van de show. Zo heeft Jessica Batten haar kant van het verhaal verteld als het gaat om haar relatie met Mark Cuevas. Als gevolg hiervan hebben sommige Love Is Blind-fans geconcludeerd dat kijkers te hard zijn voor Jessica. Aan de andere kant, als je alleen maar kijkt naar haar gedrag tijdens haar Love Is Blind-periode, is Jessica gemakkelijk een van de meest verachte sterren van de show. Nadat Jessica door Matthew Barnett was afgewezen, stemde ze ermee in om met Mark te trouwen. Desondanks was het heel duidelijk dat Jessica nooit over Barnett heen was gekomen of echt van plan was met Mark te trouwen. Als gevolg hiervan verdiende Jessica de bijnaam "Messica" door extreem warm en koud te zijn met Mark en zichzelf dronken op Barnett te werpen.

1 Waarom Love Is Blind's Abhishek 'Shake' Chatterjee zo gehaat is

Tijdens het tweede seizoen van Love Is Blind keken fans naar Abhishek 'Shake' Chatt en Deepti Vempati's korte tijd samen. Met name ijdel en oppervlakkig vanaf het moment dat hij in de pods ging, van tijd tot tijd leek het alsof Shake eindelijk zijn prioriteiten goed had. Telkens wanneer Shake echter even oprecht leek of fans met hem zouden omgaan als hij zijn eigen onzekerheden uitte, zou hij het volgende moment weer oppervlakkig worden. Gezien het feit dat Shake betrokken was bij de beeldschone Deepti, had hij zijn gelukkige sterren moeten bedanken. Maar gelukkig realiseerde Deepti zich uiteindelijk dat ze beter verdient dan Shake en liet ze hem achter bij het altaar. In plaats van na te denken over zijn gedrag en daarna ten goede te veranderen, werd Shake op de een of andere manier slechter. Per slot van rekening deed Shake schijnbaar zijn uiterste best om mensen van streek te maken tijdens de reünie. Hopelijk behandelt Shake zijn nieuwe vriendin beter.

Aanbevolen: