Johnny Depp misbruikte ex Kate Moss, Amber Heard-claims

Inhoudsopgave:

Johnny Depp misbruikte ex Kate Moss, Amber Heard-claims
Johnny Depp misbruikte ex Kate Moss, Amber Heard-claims
Anonim

Volgens Amber Heard is zij niet de enige vrouw die Johnny Depp heeft misbruikt. Terwijl ze op de tribune stond, beweerde de actrice dat het ook fysiek werd tussen Johnny en zijn ex-vriendin Kate Moss.

Amber heeft getuigd als onderdeel van de lopende rechtszaak wegens laster die door haar ex-man is aangespannen. Johnny diende de zaak in naar aanleiding van Amber's opiniestuk uit 2018 voor The Washington Post, waarin ze het overleven van huiselijk geweld bespreekt.

Volgens PEOPLE besprak Amber een woordenwisseling in 2015 tussen Johnny en haar zus Whitney, waardoor ze refereerde aan een eerder incident tussen de Pirates of the Caribbean-acteur en Kate.

Amber zegt dat Johnny Kate van de trap duwde

Amber beweerde dat haar zus "in de vuurlinie stond […] om Johnny te laten stoppen". "[Whitney's] rug was naar de trap, en Johnny zwaait naar haar," vervolgde Amber. "Ik aarzel niet, ik wacht niet - ik denk gewoon, in mijn hoofd, meteen aan Kate Moss en trappen."

De Aquaman-ster zei dat het incident de eerste keer was dat ze fysiek werd met haar toenmalige echtgenoot, met het argument dat het ter verdediging van haar zus was.

"En ik zwaaide naar hem," legde ze uit. "In al mijn relatie tot nu toe met Johnny, heb ik geen klap gekregen. En ik heb hem voor het eerst geslagen - zoals ik hem echt heb geslagen. Vierkant in zijn gezicht." "Hij heeft mijn zus niet van de trap geduwd", voegde Amber eraan toe.

Amber beschuldigde Johnny ervan Kate eerder te hebben misbruikt

Johnny en Kate dateerden van 1994 tot 1997, maar hun relatie was niet zonder chaos. Johnny werd gearresteerd voor crimineel kattenkwaad in New York nadat hij naar verluidt een hotelkamer had verwoest. Toen de autoriteiten ter plaatse kwamen, was Johnny dronken en Kate was ongedeerd. De aanklacht werd uiteindelijk ingetrokken, hoewel Johnny de schadevergoeding moest betalen aan het Mark Hotel in NYC.

Tot op heden heeft Kate Johnny nooit publiekelijk beschuldigd van misbruik. Tot nu toe heeft het model niet gereageerd op de aantijgingen van Amber.

Dit is echter niet de eerste keer dat Amber Johnny ervan beschuldigd Kate aan te vallen. Ze deed soortgelijke beweringen tijdens Johnny's smaadproces in 2020 tegen The Sun, die een artikel publiceerde waarin hij hem een 'vrouwenklopper' noemde. Hij verloor uiteindelijk de zaak.

Zowel Johnny als Amber hadden beweerd dat de ander beledigend was tijdens hun tumultueuze relatie. Een audio-opname die als bewijs werd gebruikt, bevatte Amber die toegaf haar toenmalige echtgenoot te hebben geslagen. Vorige week, toen Amber het standpunt innam, beschreef ze het uitgebreide seksuele en fysieke misbruik dat ze beweerde te hebben ondergaan van Johnny.

Aanbevolen: