De waarheid over de relatie tussen Johnny Depp en Kate Moss

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Johnny Depp en Kate Moss
De waarheid over de relatie tussen Johnny Depp en Kate Moss
Anonim

De afgelopen tijd waren de relaties van Johnny Depp een hot topic vanwege zijn aanklacht wegens laster tegen Amber Heard. Het begon toen de ex-vrouw van de Pirates of the Caribbean-ster, Vanessa Paradis, hem verdedigde tegen de misbruikclaims van de Aquaman-actrice. Nu vragen fans zich af wat Depp's ex en "wild-child match", Kate Moss te zeggen heeft over Heard's beschuldigingen van misbruik. Het supermodel werd ook genoemd in een van Heards getuigenissen…

Hoe hebben Johnny Depp en Kate Moss elkaar ontmoet?

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 1994 in New York City. Depp was 31 terwijl Moss 20 was. Ze werden geïntroduceerd door columnist George Wayne. "Het was The GW die Kate Moss introduceerde bij Johnny Depp", schreef hij in een Instagram-bericht."Op een noodlottige avond midden jaren 90 in Cafe Tabsc, dat destijds de ontmoetingsplaats voor supermodellen was! Johnny zat achterin te eten en Kate kwam binnen met Naomi en The GW pakte haar vast en maakte de introductie! Ik had geen idee dat ze dat dan zouden doen word het IT-paar voor de komende seizoenen ….vernietigt hotelkamers over de hele wereld tijdens hun nog steeds onvergetelijke verbintenis!"

De aantrekkingskracht was meteen tussen de twee. "Ik wist vanaf het eerste moment dat we spraken dat we samen zouden zijn", zei Moss over hun eerste ontmoeting. Het koppel werd sindsdien onafscheidelijk. "Ze kunnen hun handen, lippen, monden en benen niet van elkaar afhouden", zei een bron dicht bij Depp over hun schaamteloze pda's dat jaar. Maar in 2012 gaf het supermodel toe dat hun relatie al snel in een 'nachtmerrie' veranderde.

"Er is niemand die ooit echt voor me heeft kunnen zorgen. Johnny deed het een tijdje. Ik geloofde wat hij zei. Alsof ik zei: 'Wat moet ik doen?' hij zou het me vertellen. En dat is wat ik miste toen ik wegging, "vertelde Moss destijds aan Vanity Fair. "Ik verloor echt die graadmeter van iemand die ik kon vertrouwen. Nachtmerrie. Jaren en jaren huilen. Oh, de tranen!"

Waarom zijn Johnny Depp en Kate Moss uit elkaar gegaan?

Het glamoureuze-grunge-paar stopte in 1998. Maar al vroeg in hun relatie begon het rommelig te worden. In 1994 werd Depp gearresteerd voor het vernielen van een hotelkamer terwijl Moss binnen was. Destijds werden ze ook in het openbaar gefotografeerd terwijl ze naar elkaar schreeuwden. De Dark Shadows-ster werd om 5.30 uur gearresteerd door de politie in het Mark Hotel in New York. Moss raakte niet gewond tijdens het incident, maar Depp was naar verluidt "in een staat van mogelijke vergiftiging". Een strafrechter verwierp uiteindelijk de aanklacht tegen de acteur nadat hij het hotel in totaal $ 9. 767,12 had betaald.

"Ik denk dat Johnny duidelijk een humeur heeft. Maar dit is een heel klein incident. De roomservice moet slecht zijn geweest", zei John W altz, een bevriende regisseur van Depp. In 1998 gaf de Charlie and the Chocolate Factory-ster toe aan Hello! Magazine dat zijn splitsing van Moss zijn schuld was. "Ik ben nog nooit zo emotioneel over een vrouw geworden", vertelde hij aan de publicatie. "Ik ben zo dom geweest omdat we zoveel te doen hadden voor onze relatie. Ik ben degene die de verantwoordelijkheid moet nemen voor wat er is gebeurd - ik was moeilijk in de omgang, ik liet mijn werk in de weg staan, en ik deed het niet." geef haar niet de aandacht die ik zou moeten hebben."

Depp voegde eraan toe dat hij destijds ook te maken had met werkgerelateerde stress. "De hele zaak was krankzinnig, want ik had me nooit zo druk moeten maken over wat mensen over mijn werk te zeggen hadden", vervolgde hij. "Natuurlijk zou ik om mijn films moeten geven, maar als ik thuiskom, moet ik proberen dat spul achter te laten. Ik kon dat niet en ik was verschrikkelijk om mee te leven. Geloof me, ik ben soms een totale idioot."

Wat vindt Kate Moss van Amber Heards misbruikclaims tegen Johnny Depp?

In 2020 gaf Heard toe Depp een keer te hebben geslagen omdat ze dacht dat hij haar zus van een trap zou duwen nadat hij 'zowel mezelf als mijn zus had geslagen'. De actrice beweerde ook dat haar ex-man Moss eerder had aangedaan. "Ik heb Johnny die dag geslagen ter verdediging van mijn zus", getuigde Heard. "Hij stond op het punt haar van de trap te duwen en het moment voordat dat gebeurde, herinnerde ik me informatie die ik had gehoord [dat] hij een ex-vriendin - ik geloof dat het Kate Moss - van de trap was geduwd."

"Ik had dit gerucht van twee mensen gehoord en het was vers in mijn geheugen", vervolgde ze. "In een flits reageerde ik ter verdediging van haar." Depps advocaat, Eleanor Laws, riep Heard op voor het toevoegen van Moss aan haar veranderende verhaal. 'Je hebt details over Kate Moss toegevoegd. Het staat in geen enkel document,' zei Laws. 'Je hebt niets gezegd over Kate Moss in je hoofd. Dit verzin je gaandeweg. Dit is de eerste keer dat je het noemt." Het supermodel heeft nooit gereageerd op de beweringen of iets met betrekking tot Depp's smaadzaak.

Aanbevolen: