Hoe ontmoette Johnny Depp Jeff Beck en waarom was Kate Moss bij hun optreden?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Johnny Depp Jeff Beck en waarom was Kate Moss bij hun optreden?
Hoe ontmoette Johnny Depp Jeff Beck en waarom was Kate Moss bij hun optreden?
Anonim

Kate Moss en Johnny Depp hadden een behoorlijke relatie, een die uiteindelijk in liefdesverdriet veranderde. Tijdens de rechtszaak probeerde Amber Heard misbruikclaims met betrekking tot Moss en Depp naar voren te brengen, hoewel de beschuldigingen volledig verwaterden toen Moss in het voordeel van Johnny getuigde.

Nu lijkt het erop dat de twee dicht bij elkaar komen, aangezien ze onlangs backstage verscheen bij zijn optreden naast Jeff Beck. We zullen kijken naar wat er is gebeurd, samen met Depps relatie met Beck.

Kate Moss nam het standpunt in om Johnny Depp te verdedigen

Kate Moss die het standpunt innam voor Johnny Depp was een belangrijke deal in de rechtszaak, vooral gezien het feit dat het paar de zaken op emotionele voorwaarden beëindigde. Kate Moss besprak dat ze erg verliefd was op Johnny en jarenlang pijn had na hun breuk.

"Er is niemand die ooit echt voor me heeft kunnen zorgen. Johnny deed het een tijdje. Ik geloofde wat hij zei. Alsof ik zei: 'Wat moet ik doen?' hij zou het me vertellen. En dat is wat ik miste toen ik wegging."

"Ik verloor echt die maatstaf van iemand die ik kon vertrouwen. Nachtmerrie. Jaren en jaren huilen. Oh, de tranen!"

Moss nam het standpunt in tijdens de rechtszaak en ontkende de beschuldigingen van Amber Heard, die suggereerden dat Johnny Depp haar tijdens een vakantie van een trap had geduwd.

"We verlieten de kamer en Johnny verliet de kamer voordat ik dat deed en er was een regenbui geweest en toen ik de kamer verliet, gleed ik de trap af en kreeg ik pijn in mijn rug," zei Moss.

"Ik schreeuwde omdat ik niet wist wat er met me gebeurde, en ik had pijn, en hij kwam terugrennen om me te helpen en droeg me naar mijn kamer en bezorgde me medische hulp."

Moss verduidelijkte dat ze nooit van de trap werd geduwd of geschopt, wat een einde maakte aan de grote beschuldigingen.

Hoe hebben Johnny Depp en Jeff Beck elkaar ontmoet?

Gezien het niveau van onvoorspelbaarheid waarbij Johnny Depp betrokken was, was het alleen maar logisch dat hij deelnam aan een concert in de Royal Albert Hall, slechts enkele dagen voor het definitieve vonnis.

Fans vroegen zich af hoe de connectie tussen Beck en Depp begon. Jeff onthulde kort dat de 'Pirates'-acteur vijf jaar eerder op de deur van zijn kleedkamer kwam kloppen.

"Hij klopte ongeveer vijf jaar geleden op de deur van mijn kleedkamer en sindsdien zijn we niet gestopt met lachen", zei de voormalige Yardbirds-gitarist bij wijze van introductie toen enkele aanstaande fans "Johnny!" riepen

“We hebben het om voor de hand liggende redenen stil gehouden,” zei Beck, “maar hier is hij.”

Johnny Depp kreeg een enorme ovatie voor zijn optreden en fans waren niets dan positief over zijn moment op het podium naast Beck in het buitenland.

"Ik heb me nooit gerealiseerd dat zijn stem vrij uniek is in de manier waarop hij woorden articuleert, hij zou echt moeten proberen zijn zang te versterken", verklaarde een fan.

Andere fans waren gewoon blij dat Depp weer zichzelf is.

"Ik ben zo blij dat Johnny nu terug kan naar zijn leven en weet dat de wereld hem geloofde. Er is zoveel steun voor hem, ik stel me voor dat zijn carrière enorm zal bloeien, een voorwoord. het tegenovergestelde voor mevrouw Heard. Het is een enorme overwinning, niet alleen voor Johnny, maar voor alle slachtoffers van narcistische persoonlijkheden, zowel mannen als vrouwen."

Het bleek dat er een speciale gast backstage was tijdens Johnny's optreden, en het was een oude vlam uit het verleden.

Kate Moss was backstage voor de verrassing van Johnny Depp in de Royal Albert Hall

Alsof Depps verrassende verschijning niet genoeg was om de fans te verbazen, zo bleek, had hij een heel speciale gast backstage in de Royal Albert Hall in Londen, niemand minder dan Kate Moss.

Natuurlijk heeft deze romantiek speculatie tussen de twee aangewakkerd en mogelijk hun romance nieuw leven ingeblazen. Desalniettemin werden de details heel stil gehouden, en misschien was het gewoon een gebaar van vriendelijkheid op initiatief van Depp, als dank voor haar getuigenis en aandeel in de rechtszaak.

Aanbevolen: