Kate Moss verdedigt Johnny Depp & ontkracht de beweringen van Amber Heard

Inhoudsopgave:

Kate Moss verdedigt Johnny Depp & ontkracht de beweringen van Amber Heard
Kate Moss verdedigt Johnny Depp & ontkracht de beweringen van Amber Heard
Anonim

Nadat ze in Johnny Depps proces wegens laster tegen zijn ex-vrouw Amber Heard was gesleept, nam Kate Moss het standpunt in om te verduidelijken wat er werkelijk is gebeurd tussen haar en de Pirates of the Caribbean-acteur.

Eerder deze maand impliceerde Amber toen ze getuigde dat Johnny Kate fysiek heeft aangevallen tijdens hun tijd samen door haar van een trap te duwen. Ze vertelde over een keer dat ze naar verluidt probeerde een woordenwisseling tussen Johnny en haar zus, Whitney, die voor de trap stond te beëindigen. Amber zei dat ze tussenbeide kwam om haar zus te beschermen.

"[Whitney was] in de vuurlinie […] in een poging om Johnny te laten stoppen", beweerde Amber. "[Whitney's] rug was naar de trap en Johnny zwaait naar haar. Ik aarzel niet, ik wacht niet - ik denk gewoon, in mijn hoofd, meteen aan Kate Moss en trappen."

Johnny en Kate hadden een relatie tussen 1994 en 1998, en er waren zelfs geruchten over een verloving.

Kate zei dat ze nog nooit is misbruikt door Johnny

Na de opmerkingen van Amber stemde Kate ermee in om te getuigen als getuige voor Johnny's juridische team. Tijdens haar virtuele getuigenis ontkende ze dat haar ex haar ooit van een trap had geduwd, laat staan dat ze een hand naar haar had opgestoken.

Het supermodel verduidelijkte verder dat Johnny haar snel hielp nadat ze gewond was geraakt.

"Ik schreeuwde omdat ik in […] was omdat ik niet wist wat er met me gebeurde, " vervolgde Kate. "En ik had pijn en hij rende terug om me te helpen en droeg me naar mijn kamer en kreeg ik medische hulp." Om haar getuigenis af te sluiten, zei Kate: "Hij heeft me nooit geduwd, geschopt of van een trap gegooid."

Johnny lanceerde de zaak wegens laster van $ 50 miljoen nadat Amber in 2018 een opiniestuk schreef voor The Washington Post waarin ze het overleven van huiselijk geweld beschreef. Amber heeft sindsdien een tegenvordering van $ 100 miljoen ingediend.

Dit is niet de eerste keer dat Amber Johnny ervan beschuldigt ex te beledigen. Ze deed soortgelijke beweringen tijdens Johnny's smaadzaak tegen The Sun nadat ze een verhaal hadden gepubliceerd dat hem een 'vrouwenklopper' noemde.

Veel van Johnny's ex-vriendinnen hebben zich uitgesproken in reactie op het proces. Actrice Ellen Barkin getuigde eerder deze maand dat hij jaloers en controlerend was tijdens hun romance in de jaren 90. Jennifer Gray noemde Johnny ook "controlling" en "paranoïde" in een nieuwe memoires. Andere exen hebben echter twijfel geuit dat Johnny beledigend zou zijn, waaronder de moeder van zijn twee kinderen, Vanessa Paradis, die steun voor Johnny heeft uitgesproken sinds Amber's eerste beschuldigingen van misbruik.

Aanbevolen: