Johnny's ex Kate Moss klaagt Amber aan voor liegen onder ede: "Ik moest de waarheid zeggen""

Inhoudsopgave:

Johnny's ex Kate Moss klaagt Amber aan voor liegen onder ede: "Ik moest de waarheid zeggen""
Johnny's ex Kate Moss klaagt Amber aan voor liegen onder ede: "Ik moest de waarheid zeggen""
Anonim

Nadat Kate Moss in de zaak van Johnny Depp en Amber Heard werd gesleept, spreekt ze eindelijk uit waarom ze ervoor koos om namens haar ex-vriend te getuigen – en dat was om de waarheid boven water te krijgen.

In mei noemde Amber het supermodel terwijl ze uitlegde over een woordenwisseling in 2015 die plaatsvond tussen haar zus, Whitney Heard, en haar toenmalige echtgenoot.

Amber beweerde dat de dingen tussen Whitney en Johnny verhit werden. Haar zus stond bij een trap, waarvan de Aquaman-actrice zei dat ze Johnny sloeg. Ze zei dat ze het deed om haar zus te beschermen, uit angst dat Johnny haar van de trap zou duwen, zoals ze beweert dat hij Kate deed in de jaren '90 toen de twee aan het daten waren.

Kate getuigde al namens Johnny

"Ik aarzel niet, ik wacht niet - ik denk gewoon, in mijn hoofd, meteen aan Kate Moss en trappen", zei Amber terwijl ze op de stand stond. "En ik, voor de eerste keer, sloeg hem - zoals, sloeg hem echt. Vierkant in het gezicht."

Amber deed eerder soortgelijke beweringen over de relatie tussen Johnny en Kate tijdens de smaadzaak die hij in 2020 tegen The Sun lanceerde nadat ze een verhaal hadden gepubliceerd waarin Johnny een 'vrouwenklopper' werd genoemd.

Ambers opmerkingen dreven Kate ertoe om later een virtuele getuigenis af te leggen en haar beweringen te ontkennen. Ze zei dat Johnny haar nooit een trap afduwde; ze gleed alleen maar uit op de trap na een regenachtige nacht. "Hij heeft me nooit geduwd, geschopt of van een trap gegooid", legde Kate uit.

Nu zegt Kate dat Amber onder ede heeft gelogen

Onlangs vertelde Kate over haar explosieve getuigenis en waarom ze besloot om alles recht te zetten. Zonder haar ronduit een leugenaar te noemen, suggereert Kate dat Amber op de tribune lag.

Amber werd niet vervolgd voor meineed - wanneer een persoon opzettelijk de onwaarheid in de rechtbank onder ede vertelt. De actrice werd ondervraagd over de situatie op de stand door Johnny's advocaat, Camille Vasquez, maar Amber zei dat ze geloofde dat het gerucht waar was op het moment dat ze haar getuigenis aflegde.

"U had toch niet verwacht dat mevrouw Moss zou getuigen dat dat nooit is gebeurd?" vroeg Camille.

Amber antwoordde: "Iedereen die er was in de jaren '90 en de vroege jaren kende dat gerucht. Dat gerucht had ik van meerdere mensen gehoord.” Ze vervolgde: "Het verandert niets aan wat ik toen geloofde, toen we op de trap waren en ik dacht dat hij mijn zus zou vermoorden door haar van de trap te duwen."

Amber probeert momenteel in beroep te gaan tegen het vonnis van een miljoen dollar in het voordeel van Johnny, terwijl hij haar tegenprestatie van $ 2 miljoen aanvecht. De beroepen lopen nog.

Aanbevolen: