Deelt George Foreman zijn nettowaarde van $ 300 miljoen met zijn 12 kinderen?

Inhoudsopgave:

Deelt George Foreman zijn nettowaarde van $ 300 miljoen met zijn 12 kinderen?
Deelt George Foreman zijn nettowaarde van $ 300 miljoen met zijn 12 kinderen?
Anonim

George Foreman is een van de bekendste gezichten ter wereld. Tegenwoordig staat hij, net als een aantal andere beroemdheden, bekend om zijn optredens in reclamespots, maar hij vond eerst bekendheid als een briljante bokser.

Bijgenaamd "Big George", was de man die tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht werd, een van de zeven kinderen. Foreman groeide vanaf zijn vijfde op door een alleenstaande moeder en groeide op als een boze jonge man, en terwijl hij wegrende voor de politie, herinnerde hij zich een tv-advertentie voor de Job Corps Association, die jonge mensen hielp hun leven een andere wending te geven. Foreman heeft zich aangemeld.

Zelfs toen hij in Californië aankwam, waar de JCA was gevestigd, kreeg de zes-foot-1 zestienjarige problemen. Toen hij voortdurend in gevechten raakte, stelde een raadsman voor om een deel van zijn agressie af te werken door te gaan boksen. Het was een zet die het leven van Foreman veranderde, en vandaag leidt de gepensioneerde ster een goed leven.

Foreman was een natuurlijke vechter

Door boksen vond Foreman een manier om zijn kracht te kanaliseren en er geld mee te verdienen. In wat pas zijn 25e amateurgevecht was, won hij de gouden medaille op de Olympische Spelen van 1968 in Mexico-Stad. Net zoals het leven van Suni Lee veranderde na de Olympische Spelen in Tokio, was dat van Foreman dat ook. Hij werd prof en vijf jaar later werd hij wereldkampioen zwaargewicht door Joe Frazier te verslaan voor de titel.

George Foreman ging failliet

Na zijn pensionering van het boksen keerde George later terug vanwege financiële problemen. Maar hij verkende ook andere paden, waaronder commercials.

Toen hem werd gevraagd om een grill goed te keuren die minder vet voedsel maakt, tekende Big George. De samenwerking was een enorm succes. Foreman had onderhandeld over 45% van de winst van de grill; en ontvingen soms wel $8 miljoen in een enkele maand van de verkoop.

Vandaag is Foreman een minister en auteur en is hij een ongelooflijke $ 300 miljoen waard, maar hij is lang niet zo flitsend met zijn uitgaven als collega-gepensioneerde boksers zoals Floyd Mayweather. Hij gelooft nog steeds in de cultuur van hard werken, een ethiek die hij bij zijn 12 kinderen heeft voortgebracht.

George vindt het heerlijk om vader te zijn

In 2008 werd Foreman een ster op het kleine scherm toen zijn realityserie Family Foreman debuteerde op de kabelzender TV Land. Kijkers waren verbaasd om te horen dat de ex-bokser, die 5 keer getrouwd is geweest, 10 biologische en 2 geadopteerde kinderen had, die allemaal ijverige volwassenen lijken te zijn met hun eigen indrukwekkende vermogens.

Alle vijf van zijn zonen heten George Edward Foreman. Hun beroemde vader zegt dat hij ze iets wilde geven dat niemand hen ooit zou kunnen afnemen. Het zijn George Jr., George III ("Monk"), George IV ("Big Wheel"), George V ("Rood") en George VI ("Little Joey").

Zelfs een van de zeven dochters van Foreman is naar hem vernoemd; Georgetta draagt de vrouwelijke versie van zijn naam. De overleden dochter van de zakenman, Freeda, had de middelste naam George. Hun zussen heten Natalia, Leola, Michi, Isabella en Courtney.

Sommige kinderen van Foreman volgden hem de bokswereld in

George III begon pas in zijn tienerjaren met boksen. Toen hij met pensioen ging, was hij mede-oprichter van de EverybodyFights boxing and fitness luxury gym. Tegenwoordig is hij executive vice president van George Foreman Enterprises.

Freeda trad ook in de voetsporen van haar vader en werd een professionele bokser. Volgens sommige rapporten steunde haar vader haar aanvankelijke beslissing niet, door haar eerst te vertellen een diploma te halen, wat ze deed. Ondanks haar vroege successen in de ring, stopte ze in 2001 met de sport.

Helaas stierf ze in 2019 op 42-jarige leeftijd. Er werd gemeld dat ze haar dood zelf had toegebracht.

Foreman ondersteunt al zijn kinderen in gelijke mate

Foreman's kinderen hebben allemaal hun eigen weg in het leven gevonden, sommigen houden hun leven privé, anderen werken soms samen met hun beroemde vader.

Natalia begon te zingen in de kerk van haar vader toen ze vier jaar oud was, vaak vergezeld door haar vader op zijn gitaar. Ze werd de leadzangeres van HHLTD, voordat ze een solocarrière begon als countryartiest.

Georgetta heeft als televisieproducent gewerkt aan shows als Divorce Court (1999), Beyond the Glory (2001), America's Court (2010) en The Verdict (2016). George Jr is ook een producer en heeft met zijn vader gewerkt aan Foreman, een documentaire die details van het leven van George Foreman liet zien.

Leola is afgestudeerd aan de Texas Southern University en is een conservatieve feministische stand-upcomedian. George IV was te zien in het tweede seizoen van de reality-tv-show American Grit en eindigde als zevende. Hij is ook betrokken bij het bedrijf van zijn vader en werkt als sportmanager voor het bedrijf, Isabella woont in Zweden en blogt sinds 2010 als BellaNeutella.

Big George heeft een geweldig voorbeeld gegeven voor zijn kinderen

Hoewel hij ooit grapte: "Het idee van mijn kinderen van een moeilijk leven is om in een huis te wonen met maar één telefoon", leerde hij zijn kinderen de waarde van hard werken. Hoewel ze niets hebben gewild sinds hij zijn grote geld verdiende, is Foreman er trots op dat hij zijn kinderen met een sterke moraal heeft opgevoed. Op zijn officiële website staat: "Onze taak als vaders is om goede zaden te planten en een voorbeeld te zijn."

In 2008 bracht hij zijn 10e boek uit, Fatherhood By George: Hard-Won Advice on Being a Dad. In persinterviews zei Foreman dat het moed vraagt om een liefhebbende, volledig aanwezige vader te zijn. “Eén ding waar ik in mijn hart het meest trots op ben, zijn mijn kinderen”, vertelde hij aan CBN.

Deelt hij zijn fortuin met zijn kinderen?

Als gevolg van de moeilijkheden waarmee hij opgroeide, is Foreman vastbesloten om zijn kinderen een betere deal in het leven te geven, en ze zijn altijd snel geweest om te zeggen dat hij een goede vader voor hen was. De Foreman-kinderen hebben elk een geweldige relatie met hun vader gehad.

In interviews heeft Georgetta verteld hoe haar vader, ondanks het feit dat ze zoveel kinderen had, ervoor zorgde dat ze zich allemaal speciaal voelden en "… nam altijd de tijd om te leren wie we waren en wie we nu zijn."

Of ze nu een deel van zijn geld krijgen of niet, George Foreman heeft zijn kinderen veel geschenken gegeven die hun gewicht in goud waard zijn. En de lessen en liefde die hij heeft bijgebracht, zullen worden voortgezet met zijn 13 kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Aanbevolen: