Dit is hoe Brad Pitt zijn nettowaarde van $ 300 miljoen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Brad Pitt zijn nettowaarde van $ 300 miljoen echt uitgeeft
Dit is hoe Brad Pitt zijn nettowaarde van $ 300 miljoen echt uitgeeft
Anonim

Brad Pitt is een van die acteurs die echt het geluk heeft gehad om enkele van de beste rollen achter elkaar te harken, sinds hij eind jaren '80 op het toneel verscheen. Hij heeft ook het geluk gehad om te navigeren tussen de blockbuster- en indiefilmwereld, heeft Oscar-waardige uitvoeringen gespeeld en heeft zich ook overgegeven aan een aantal hilarische cameo's.

Kortom, hij is een van de gouden jongens van Hollywood, die letterlijk geen kwaad kan. Of hij nu zeven keer meer wordt betaald dan zijn co-sterren of een loonsverlaging van duizend dollar om bepaalde films te laten maken, hij is altijd heel intens bezig geweest met zijn werk.

Maar met het aantal iconische rollen dat hij in zijn carrière heeft afgewezen, zou hij een nog groter vermogen hebben gehad. Hij wees zelfs Neo af in The Matrix, een rol die bijna zijn volledige nettowaarde van $ 300 miljoen waard was. Het is echter duidelijk dat een aantal van Hollywood's grootste rollen het eerst naar hem toe zullen komen, of hij ze nu op zich neemt of niet, en hij zal een van de best betaalde acteurs ter wereld blijven, waardoor we ons allemaal afvragen… waar hij zijn miljoenen aan uitgeeft?

Bijgewerkt op 7 oktober 2021, door Michael Chaar: Brad Pitt is verschenen in enkele van de grootste films tot nu toe, waarmee hij maar liefst $300 miljoen netto verdiende. Met zo'n grote bankrekening is het geen verrassing dat hij en zijn nu ex-vrouw, Angelina Jolie, miljoenen aan onroerend goed over de hele wereld hebben uitgedeeld. Van hun Franse kasteel met een waarde van 35 miljoen dollar tot de aankoop van een superjacht van 324 miljoen dollar, deed Pitt er alles aan om een luxe leven te leiden. Brad Pitt is ook een behoorlijk filantroop, die gedurende zijn hele carrière miljoenen doneert aan liefdadigheidsinstellingen en organisaties die hem na aan het hart liggen, waaronder Unicef, Artsen zonder Grenzen en zijn eigen organisatie, The Jolie-Pitt Foundation. Nu lijkt het alsof een enorme kostenpost voor Pitt zijn scheiding van Angelina Jolie blijft, die in 2019 werd afgerond en sindsdien de acteur meer dan $ 10 miljoen aan vergoedingen en kinderbijslag heeft gekost.

Hij heeft een enorme vastgoedportefeuille

We moeten ons realiseren dat de meeste investeringen van Pitt tijdens zijn huwelijk en partnerschap kwamen met de nu ex-vrouw, Angelina Jolie, toen ze hun gezamenlijke vermogen van $ 555 miljoen deelden. Ze hadden dus zeker de middelen om samen grote hoeveelheden geld uit te geven, waarvan sommige voor grote investeringen in onroerend goed.

Volgens Celebrity Net Worth wordt de vastgoedportefeuille van Pitt geschat op ongeveer $ 100 miljoen, met eigendommen over de hele wereld. Het duo deelde huizen in Frankrijk, Londen en L. A. voor als ze daar opnamen, maar andere huizen zijn verspreid over nog luxere plekken waar het paar verliefd op werd.

Tijdens hun huwelijk kochten ze in 2007 een herenhuis in New Orleans uit 1830 voor $ 3,5 miljoen (ze verkochten het na hun scheiding voor $ 4,9 miljoen), een herenhuis in West-Londen ter waarde van $ 16,8 miljoen, dat ze in 2012 kochten en een kasteel Miraval in Frankrijk voor $ 35 miljoen in 2008.

Voordat hij met Jolie (en Jennifer Aniston) trouwde, kocht Pitt in 1994 Elvira's spookachtige landhuis in Los Feliz, Californië, voor 1,7 miljoen dollar. omringende grond. In 2016 kocht Pitt een privévilla op Mallorca voor $ 3,1 miljoen en is van plan om zijn eigen hotel in Kroatië te bouwen, dat $ 2,5 miljard zal kosten. Hij heeft ook een strandhuis van $ 4 miljoen in Santa Barbara, gekocht in 2000.

Filantropie is duur

Een van de belangrijkste dingen in Pitts leven is liefdadigheidswerk, en hij heeft er veel van gedaan. Het verbond hem en Jolie, en ze wilden zoveel mogelijk mensen over de hele wereld helpen tijdens hun huwelijk en daarna.

Een van hun grootste liefdadigheidswerk ooit kwam toen ze naar Haïti reisden na hun aardbeving. Ze schonken $1 miljoen aan de noodhulpgroep Artsen zonder Grenzen. Pitt heeft ook mensen in nood in Pakistan geholpen en hij en Jolie hebben later $ 1 miljoen gedoneerd aan een vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

Ze gaven ook een aanzienlijk bedrag uit aan Ethiopië, waar ze hun dochter Zahara adopteerden en in 2008 $ 2 miljoen schonken aan een kliniek. Pitt schonk ook miljoenen dollars om de hulpverlening door orkaan Katrina te helpen en bouwde huizen voor mensen.

Het echtpaar heeft ook $ 1 miljoen gedoneerd aan de liefdadigheidsinstelling Global Action for Children, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het helpen van kinderen en wezen over de hele wereld. In 2012 schonk Pitt $ 100.000 aan de Human Rights Campaign om gelijkheid in het huwelijk te ondersteunen, en in 2006 richtten ze ook hun eigen stichting op, de Jolie-Pitt Foundation.

In 2020 werkte Brad Pitt samen met de Property Brothers om iets terug te geven aan zijn oude vriend en visagist, Jean Black, door haar huis volledig te renoveren. Hoewel de prijs werd onthuld tijdens het Celebrity IOU-segment, is het duidelijk dat het een aardige cent heeft gekost, maar Pitt maakte duidelijk dat Black het verdiende en nog wat, wat het verhaal is achter de zeer emotionele aflevering.

Brad Pitt's auto's, jachten en andere luxe

Naast eigendom en liefdadigheidswerk, gaven Pitt en Jolie hun geld ook uit aan dure vervoersmiddelen. Ze gaven maar liefst $ 322 miljoen uit aan een "superjacht" en nog eens $ 200.000 om het te versieren, een helikopter van $ 1,6 miljoen, die Jolie zelf bestuurt, en een Spitfire-vliegtuig van $ 3,3 miljoen.

Er is ook hun autocollectie, waaronder een Tesla Model S, een Camaro SS, een Jeep Cherokee, een Chevy Tahoe, een BMW Hydrogen 7 en een Aston Martin Vanquish Carbon Edition. Pitt heeft ook een waanzinnige motorcollectie, waaronder een paar Ducati's, een Husqvarna Nuda 900R, een MV Agusta Brutale, een Zero Engineering Type9 en Shinya Kimura Custom.

Bovendien heeft Pitt zich persoonlijk ingezet voor verschillende dingen, zoals het ontwerpen van zijn eigen meubellijn en het verzamelen van vintage horloges. Zijn collectie omvat een gouden Cartier Tank, een Guichet, een Patek Philippe Nautilus, een Patek Philippe Ellipse in By The Sea en een roestvrijstalen Rolex Explorer. Vreemdere aankopen zijn onder meer het laten chippen van zijn tand voor zijn rol in Fight Club.

De dure scheiding van Brad Pitt

Ondanks dat ze miljoenen aan hun huwelijk hebben uitgegeven, en natuurlijk $ 250.000 elk voor de trouwringen, hebben Brad Pitt en Angelina Jolie hun scheiding in 2019 afgerond, echter met voogdijgevechten en natuurlijk het splitsen van hun vele landgoederen, het is duidelijk dat Brad het grote geld uitdeelt aan advocaatkosten!

Na zijn splitsing van Jolie leende Pitt haar $ 8 miljoen om een ander huis voor zichzelf te kopen en beta alt naar verluidt ongeveer $ 1,3 miljoen aan kinderbijslag. Hun scheiding is gemakkelijk een van de langste echtscheidingen van beroemdheden die we hebben meegemaakt, die bijna 6 jaar duurde, maar de kosten die ermee gepaard gingen, waren astronomisch. Volgens Cinema Blend heeft het duo allebei meer dan $ 1 miljoen uitgegeven tijdens de echtscheidingsprocedure, waarbij geen enkele vorm van kinderbijslag of alimentatie is inbegrepen. Hoera!

Aanbevolen: