De waarheid over de ex-vriendinnen van Jake Gyllenhaal en hun enorme vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de ex-vriendinnen van Jake Gyllenhaal en hun enorme vermogen
De waarheid over de ex-vriendinnen van Jake Gyllenhaal en hun enorme vermogen
Anonim

Sinds Donnie Darko in het jaar 2000 uitkwam, is Jake Gyllenhaal een van de grootste sterren in Hollywood. Vanwege zijn populariteit bij zowel bioscoopbezoekers als critici, speelde Gyllenhaal in een lange lijst van uiterst succesvolle films. Het is niet verwonderlijk dat Gyllenhaal door de hoofdrol in veelgeprezen en succesvolle films een indrukwekkend vermogen heeft kunnen vergaren.

Bovenop het feit dat de carrière van Jake Gyllenhaal hem in staat heeft gesteld rijk te worden, heeft zijn roem er ook toe geleid dat het persoonlijke leven van de acteur veel aandacht heeft gekregen. Het is bijvoorbeeld bekend dat Gyllenhaal sinds zijn roem een romantische relatie heeft gehad met vele opmerkelijke sterren. Gezien hoe rijk en beroemd veel van de vrouwen met wie Gyllenhaal in het openbaar is gelinkt, zijn, roept dat een voor de hand liggende vraag op, welke van hen heeft het hoogste vermogen?

9 Léa Seydoux's netto waarde is $5 miljoen

Tijdens het begin van de jaren 2010 veroverde Léa Seydoux Hollywood stormenderhand, wat haar de kans gaf om Jake Gyllenhaal te leren kennen en kort met hem uit te gaan in 2012. Zoals iedereen die het werk van Seydoux heeft gezien in films als Blue Is the Warmest Color, The Beautiful Person, en Spectre zullen waarschijnlijk bevestigen dat ze een buitengewoon getalenteerde acteur is. Vanwege haar rollen in al die films en het geld dat ze verdiende met de hoofdrol in andere Frans- en Engelstalige films, is Seydoux volgens celebritynetworth.com $ 5 miljoen waard.

8 Minka Kelly's netto waarde is $5 miljoen

Als gevolg van het feit dat Jake Gyllenhaal een grote ster is, zijn er veel geruchten over zijn liefdesleven geweest die nooit zijn bevestigd. Volgens de geruchtenmolen ging Gyllenhaal in 2012 bijvoorbeeld een korte tijd met het model en Friday Night Lights-acteur Minka Kelly uit. Ook opmerkelijk voor haar rol in de DC Comics-show Titans en de serie Parenthood, is Kelly $ 5 miljoen waard volgens beroemdheidnetworth.com.

7 Het nettovermogen van Jenny Lewis is $ 6 miljoen

Voordat Jake Gyllenhaal een big deal werd na de hoofdrol in Donnie Darko, genoot hij al van weinig succes in Hollywood. Tijdens dat tijdperk van zijn carrière had Gyllenhaal in 2001 een relatie met Jenny Lewis. Lewis, een voormalig kindsterretje, is nu vooral bekend als de zanger, gitarist en toetsenist van Rilo Kiley. Dankzij alles wat ze heeft bereikt in de entertainmentindustrie, is Jenny Lewis volgens celebritynetworth.com $ 6 miljoen waard.

6 Anna Kendrick's netto waarde is $20 miljoen

Gedurende de tijd dat Anna Kendrick in de publieke belangstelling stond, is ze op veel manieren een open boek geweest, maar ze vermijdt grotendeels om over haar liefdesleven te praten. Desondanks is het bekend dat Kendrick momenteel betrokken is bij Bill Hader en dat ze in 2011 met Jake Gyllenhaal uitging. Kendrick, gemakkelijk een van de meest gevraagde acteurs ter wereld, lijkt constant nieuwe projecten te hebben. Om die reden is Kendrick erin geslaagd een fortuin van $ 20 miljoen te vergaren volgens celebritynetworth.com.

5 De nettowaarde van Rachel McAdams is $ 25 miljoen

Sinds Rachel McAdams speelde in The Notebook, hebben mensen haar geassocieerd met romantiek. Als gevolg hiervan zijn er veel geruchten geweest over haar liefdesleven, waaronder beweringen dat McAdams in 2014 met Jake Gyllenhaal uitging. McAdams, een grote filmster, heeft een fortuin van $ 25 miljoen dankzij rollen in films als Doctor Strange, Sherlock Holmes en Game Nacht volgens celebritynetworth.com.

4 Kirsten Dunst's netto waarde is $ 25 miljoen

Sinds Kirsten Dunst als kind de hoofdrol speelde in Interview with the Vampire, is ze op dit moment al bijna dertig jaar actief in de Hollywood-scene. Tijdens haar tijd in de schijnwerpers is Dunst in verband gebracht met verschillende mannelijke sterren, waaronder Jake Gyllenhaal met wie ze een relatie had van 2002 tot 2004. Dunst is vooral bekend vanwege de hoofdrol in de originele Spider-Man-trilogie en films als Eternal Sunshine of the Spotless Mind. $ 25 miljoen volgens celebritynetworth.com.

3 Natalie Portman's netto waarde is $90 miljoen

Net als Minka Kelly en Rachel McAdams is nooit bevestigd dat Jake Gyllenhaal een relatie had met Natalie Portman, maar het gerucht gaat dat ze in 2006 betrokken waren. Een enorme filmster, Portman's rollen in de Star Wars- en Thor-films betekenen ze was headliner van films in twee van de grootste filmfranchises aller tijden. Met dat in gedachten is het op de een of andere manier verrassend dat Portman niet meer dan $ 90 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

2 Reese Witherspoon's netto waarde is $300 miljoen

Tegen de tijd dat Reese Witherspoon van 2007 tot 2009 met Jake Gyllenhaal uitging, had ze al bewezen dat ze een grote kracht in Hollywood was. Een van die zeldzame acteurs die alles lijkt te kunnen, is Witherspoon een Oscarwinnaar voor haar rol in Walk the Line en speelde ze in geliefde films als Legally Blonde en Sing. Om die reden houden de krachten in Hollywood ervan om Witherspoon in belangrijke rollen te casten en dat heeft haar in staat gesteld een fortuin van $ 300 miljoen te vergaren volgens celebritynetworth.com.

1 Taylor Swift's netto waarde is $400 miljoen

In deze tijd lijkt het vaak alsof popsterren zo snel komen en gaan dat een blijvende carrière bijna onmogelijk is. Gelukkig voor Taylor Swift heeft ze bewezen dat het voortdurend schrijven en opnemen van herkenbare en pakkende nummers een artiest jarenlang in de schijnwerpers kan houden. Natuurlijk, gezien het feit dat Swift met name enkele deuntjes schreef over haar breuk met Jake Gyllenhaal nadat ze van 2010 tot 2011 dateerden, was hij misschien niet enthousiast over haar songwritingcapaciteiten. Aangezien het enige dat telt is dat ze heel veel toegewijde fans heeft, is het logisch dat Swift $ 400 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: