De echte reden waarom Paris Hilton zich voordeed als een "domme blondine"

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Paris Hilton zich voordeed als een "domme blondine"
De echte reden waarom Paris Hilton zich voordeed als een "domme blondine"
Anonim

Paris Hilton schokte fans toen ze haar ervaring met misbruik deelde tijdens het bijwonen van Provo Canyon School. Het was op haar docu-film uit 2020 This Is Paris. Daar leerden kijkers de strijd van de realityster op en naast de camera kennen, evenals haar echte stem… Ja, een diepe stem die ver verwijderd is van de babymeisjesstem die we allemaal kennen. Fans waren net zo verrast door de verandering als door de misbruikclaims. Hilton legde later uit dat het deel uitmaakte van haar inspanningen om haar ware zelf te onthullen - niet "een of andere airhead, maar de zakenvrouw" die ze is. Blijkbaar was de domme blonde persona allemaal een façade. Dit is de waarheid over de iconische act van de socialite.

Paris Hilton is gewoon 'goed in het doen alsof je een stom blondje bent'

In een interview met Sunrise in september 2020 onthulde Hilton dat ze haar domme blonde act deed alsof. "Ik speel al die tijd een personage, dus de wereld heeft nooit echt geweten wie ik ben", zei ze. "De echte ik is iemand die werkelijk briljant is. Ik ben geen dom blondje, ik kan gewoon heel goed doen alsof ik dat ben." Toen haar werd gevraagd naar de verschillen tussen haar en het personage, zei ze: "Er zijn zoveel verschillen. Met het personage is het meestal een soort blonde, bruisende, soort Barbie-luchtkop. En in het echte leven ben ik precies het tegenovergestelde."

De DJ verklaarde ook dat ze wilde dat mensen haar als een mens zouden zien, niet alleen als een publiek figuur. "Ik denk dat als mensen de film zien, ze een heel andere kant zullen zien", zei Hilton over This Is Paris. "En ze zullen zien dat ik een mens ben en dat ik gevoelens heb. En ze zullen me veel meer begrijpen. Ik weet dat ik zoveel meer ben dan ze dachten." Fans reageerden goed op de YouTube-documentaire. Ze prezen ook The Simple Life-ster voor het openstellen en helpen van andere slachtoffers van misbruik in de jeugdzorg.

Paris Hilton gebruikte haar domme blonde daad om zichzelf te beschermen

Hiltons echtgenoot Carter Reum zei dat toen ze uitgingen, de realityster in paniek raakte omdat hij de echte haar wilde kennen. Tijdens een biechtstoelinterview voor hun realityshow Paris In Love onthulde hij dat Hilton haar domme blonde karakter gebruikte om zichzelf te beschermen tegen het publiek. "Ik had het gevoel dat ik een soort fantasie was, Barbie-prinses, fee-meermin-eenhoorn", vertelde de zakenvrouw aan Vogue over haar act. "Ook al speelde ik in een personage, ik weet dat de meeste mensen niet zo zijn. Ik leek gewoon een vrije geest, ook al wist niemand de andere dingen die ik doormaakte, dus ik was bijna een ontsnapping voor mensen."

Hilton voegde eraan toe dat hoezeer haar karakter haar echte haar ook beschermde, de media haar gevoelens nog steeds begrepen."Ik denk dat de media dat gewoon zouden gebruiken en me zouden behandelen als… [pauzes] Soms zou ik me een boksbal voelen", zei ze. "Als mensen dingen zeiden die mijn gevoelens kwetsen, zou ik in mijn gedachten zeggen: 'Parijs, dat ben jij die een personage speelt, dat ben jij niet. Voel je niet slecht als mensen dingen zeggen omdat mensen niet praten over jij, ze praten over wat ze denken dat je bent.' Die mentaliteit beschermde me omdat ik al zo blootgesteld was en de hele wereld al deze vooroordelen over mij had."

Waarvoor Paris Hilton herinnerd wil worden

Hilton wil niet "herinnerd worden voor een of andere airhead, maar de zakenvrouw" die ze is. Dat is de belangrijkste reden waarom ze haar docu-film uit 2020 uitbracht. "Ik ben erg trots op al mijn prestaties en ik heb het gevoel dat er zoveel misvattingen over mij zijn geweest", vertelde ze aan Sunrise. "Ik wilde mensen laten zien wie ik echt was." De multimiljonair vertelde Vogue ook dat het tonen van haar echte zelf ervoor heeft gezorgd dat ze zich niet meer "vast" voelde - in tegenstelling tot wat ze in de film zei: "Ik heb dit merk en deze persona en dit personage gecreëerd, en ik heb vastgezeten sindsdien met haar."

Toch gaf ze toe dat er veel moed voor nodig was om dat punt te bereiken. "Toen ik die scène filmde, voelde ik me echt zo", vertelde de Cooking with Paris-ster aan Vogue. "Nadat ik echt mijn verhaal heb verteld en alles duidelijk heb gemaakt, heb ik het gevoel dat ik niet meer vast zit. Ik denk dat zelfs mensen die me alleen op basis van de krantenkoppen beoordeelden, dingen zullen heroverwegen die ze in het verleden over mij hebben gezegd, wat is opwindend omdat ik het leuk vind om mensen ongelijk te bewijzen. Ik kan niet wachten tot mensen het echte Parijs ontmoeten."

Aanbevolen: