De echte reden waarom Shakira niet getrouwd is met haar oude vriend en vader van haar kinderen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Shakira niet getrouwd is met haar oude vriend en vader van haar kinderen
De echte reden waarom Shakira niet getrouwd is met haar oude vriend en vader van haar kinderen
Anonim

Voor het geval je het nog niet wist, Shakira is niet echt getrouwd met haar oude partner, Gerard Piqué. De zanger is al ruim tien jaar bij de Spaanse profvoetballer. Ze hebben twee kinderen, Milan en Sasha. Met sneak peeks van hun huiselijk leven op Instagram begrijpen we waarom veel mensen zouden denken dat het stel al die tijd getrouwd is.

Shakira en Gerard zijn behoorlijk rustig in vergelijking met de meeste beroemde koppels. Ze delen af en toe foto's van hen, maar hun relatie is niet zo spraakmakend als Shakira's iconische Super Bowl halftime show. Het is interessant omdat veel mensen zich waarschijnlijk ook afvragen waarom de twee niet getrouwd zijn, en dit is wat Shakira daarover te zeggen heeft.

Bijgewerkt op 7 augustus 2021, door Michael Chaar: Shakira en Gerard Piqué begonnen voor het eerst in het openbaar te daten in 2011. Twee jaar na hun relatie verwelkomde het duo hun eerste zoon, Milan, en hun tweede, Sasha, in 2015. Ondanks dat het de "it"-familie is, moet het duo nog officieel in het huwelijksbootje stappen. Nou, het lijkt alsof Shakira een beetje bezorgd is als het gaat om het huwelijk, waar ze niet al te bezorgd over is, aangezien ze dol is op de titel 'vriendin'. Hoewel fans onder druk staan over hun kijk op het huwelijk, lijkt het erop dat Shakira wat grotere vissen te bakken heeft. De 'Don't Wait Up'-zangeres wordt momenteel beschuldigd van belastingontduiking in Spanje, waarvoor een rechter duidelijk heeft gemaakt dat ze zeker terecht kan staan. Hoera!

Shakira &Gerard's liefdesverhaal

Shakira is veruit een van de grootste namen ter wereld! De 'Hips Don't Lie'-zangeres heeft sinds haar debuut furore gemaakt, maar het is haar romance die veel fans interesseert!

In 2011 begonnen Shakira en de voetballer van Barcelona, Gerard Piqué, officieel te daten, althans dat zegt het stel! Hoewel een officiële datum nog moet worden bevestigd door de twee, heeft het duo hun relatie precies tien jaar geleden officieel bekendgemaakt! Ze werden voor het eerst gespot tijdens een concert in Spanje, waar Gerard daadwerkelijk op het podium stond om zich bij Shakira te voegen, waardoor het publiek geen andere keuze had dan los te gaan.

Het paar is sindsdien gelukkig geweest, heeft zelfs hun gezin uitgebreid en hun twee zonen, Milan, die ze in 2013 hadden, en Sasha, die Shakira en Gerard in 2015 verwelkomden in de familie, verwelkomd en ondanks dat ze de foto- perfecte familie, wat houdt de twee tegen om in het huwelijksbootje te stappen?

Is Shakira bang voor het huwelijk?

Nou, tegenwoordig met zelfs Kimye die na zes jaar huwelijk afscheid neemt, wie zou er niet bang zijn om te trouwen? We weten niet zeker waarom Shakira zo over het huwelijk denkt, maar in haar 60 Minutes-interview met Gerard onthulde ze: "Om je de waarheid te zeggen, het huwelijk maakt me bang."

Haar partner vond het echter niet erg dat ze dat zei. Het lijkt erop dat de twee altijd een duidelijke overeenkomst hebben gehad over de aard van hun relatie. Wat een gaaf stel. Ze genieten ervan om samen een leven op te bouwen zonder enige druk om de knoop door te hakken. Net toen we dachten dat we niet meer verbaasd konden zijn over Shakira's leven, toch?

Shakira geniet van de 'vriendin'-status

"Ik wil niet dat hij me als de vrouw ziet. Ik heb liever dat hij me als zijn vriendin ziet", voegde Shakira eraan toe. "De vriendin", benadrukte Gerard ook. We veronderstellen dat, zoals de meeste vrouwen, de zangeres 'Whenever, Wherever' de romantiek in de relatie wil behouden. Dus misschien is een van de redenen waarom ze bang is om te trouwen, dat het hun tijd voor elkaar zou kunnen kosten, vooral met de kinderen in de buurt.

Nou, we betwijfelen of Shakira minder geweldig zou zijn als vrouw. Maar we weten allemaal dat iemand geluk zou hebben om haar zelfs als vriend te hebben. Dus we zijn er zeker van dat de voetbalster van Barcelona elke ochtend wakker wordt en zich gezegend voelt dat haar vriendin Shakira is, die trouwens ook afgestudeerd is in de Oude Filosofie.

"Zijn minnaar, zijn vriendin. Het is net een kleine verboden vrucht, weet je?" Shakira legde het uit. 'Ik wil hem scherp houden. Ik wil dat hij denkt dat alles mogelijk is, afhankelijk van zijn gedrag.' Oké, nu weten we wat Shakira echt betekent. Laten we dit stel gewoon zijn. Ze hebben plezier, voeden samen geweldige kinderen op en blijven hun invloed gebruiken om de behoeftigen te helpen.

Aanbevolen: