Een kijkje in het leven van Jared Leto buiten acteren

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het leven van Jared Leto buiten acteren
Een kijkje in het leven van Jared Leto buiten acteren
Anonim

Jared Leto's opkomst naar het sterrendom en zijn transformatie van een tienerhartenbreker naar een indie-favoriet was nogal een polariserende rit. De Academy Award-winnende acteur speelde in 1992 op 21-jarige leeftijd in het spel en het was een geweldige reis. Hij speelde in de afgelopen jaren in verschillende kaskrakers en cultklassiekers, waaronder Suicide Squad, House of Gucci, Lord of War, Fight Club, American Psycho en meer.

Maar dat gezegd hebbende, de acteur is zoveel meer dan alleen een man achter het scherm zijn. Hij heeft zijn entertainmentportfolio naar een heel nieuw niveau uitgebreid, waaronder het leiden van een miljoenen verkopende rockband, het ondersteunen van vele filantropische inspanningen en het wagen van ondernemerschap. Hier is een kijkje in het leven van Jared Leto buiten acteren, en wat de toekomst biedt voor het Hollywood-zwaargewicht.

6 Jared Leto trapte zijn muzikale carrière af als 'Thirty Seconds To Mars'-frontman

Jared Leto begon zijn muzikale reis al op jonge leeftijd, maar het werd serieus toen hij in 1998 Thirty Seconds to Mars oprichtte met zijn broer Shannon. jaar, maar de broers waren de hoofdacts van het collectief. Jared fungeert als leadzanger, gitarist, bassist en toetsenist in één, terwijl zijn broer de rollen van drummer en percussionist op zich neemt.

Het duurde echter tot 2002 toen ze hun debuutalbum 30 Seconds to Mars uitbrachten onder Immortal en Virgin Records. Hun commerciële succes bereikte een hoogtepunt in het tweede album van de band, A Beautiful Lie, in 2005. Hun laatste album, America, werd in 2018 uitgebracht via Interscope Records. "Ik heb hoge verwachtingen van mezelf en van wat we produceren voor Thirty Seconds to Mars, of het nu een video is, een documentaire of een nummer. Ik werk gewoon zo hard als ik kan, want ik denk dat dat mijn taak is", vertelde hij EW tijdens een persronde over het laatste album van de band.

5 Jared Leto's kortstondige online platform

Veel celebs hebben hun handen uitgeprobeerd in de digitale business. Jared is een van hen, omdat hij beloofde een platform te creëren waar muzikanten live-ervaringen kunnen creëren en uitzenden zonder afhankelijk te zijn van een op sponsoren gebaseerd model. Hij noemde het VyRT en lanceerde het in 2011 na zijn frustratie over het streamen van de live-evenementen van Thirty Seconds to Mars.

Tijdens zijn piek was VyRT zijn tijd ver vooruit, met meer dan 5.000 abonnees en 3,5 miljoen verzoeken per minuut. Veel grote namen in de muziekwereld, waaronder de Jonas Brothers en Linkin Park, hebben het platform gebruikt om hun livemuziek te streamen. Helaas sloot het technologiebedrijf in 2020 de gordijnen, waardoor alle VyRT-services werden stopgezet.

4 Jared Leto steunt dierenrechten

Jared, een fervent voorstander van dierenrechten, volgt al jaren een veganistische levensstijl. In 2015 begon hij te dienen als WWF Global Ambassador om de stroperijcrisis in het wild te helpen stoppen, en zijn werk breidde zich uit tot in Zuid-Afrika om het stropen van neushoorns te stoppen. Het was niet de enige keer dat Jared ooit bij zo'n taak betrokken was geweest. De frontman van Thirty Seconds to Mars steunde in 2008 ook de Prevention of Farm Animal Cruelty Act in Californië.

"Ik ben toegewijd en gepassioneerd om alles te doen wat ik kan om ervoor te zorgen dat deze bedreigde dieren overleven en zal anderen blijven aanmoedigen om ook in actie te komen", vertelde hij aan WWF.

3 Jared Leto ging jarenlang stilletjes met Valery Kaufman om

Een krachtpatser en een fantastische acteur met een onderscheidende uitstraling, Jared is door de decennia heen in verband gebracht met veel machtige vrouwen in Hollywood. Het is echter bekend dat hij al jaren een relatie heeft met het 27-jarige Russische model Valery Kaufman op de down-low, daterend van juni 2015 toen het paar werd gezien om boodschappen te doen in New York. Hoewel ze al jaren af en toe met elkaar omgaan, hebben Jared en Valery elkaars families ontmoet, zo vertelde een insider-bron aan People. Ze heeft ook catwalk-modellering gedaan voor veel grote ontwerpers zoals Elie Saab en Max Mara en staat volgens Models.com in de top 50 van modellen in de industrie.

2 Jared Leto's steun voor goede doelen

Houd van hem of haat hem als acteur, Jared is door de jaren heen nooit verlegen geweest om zijn grote salaris te doneren voor geweldige filantropische doelen. De WWF Global Ambassador ondersteunde non-profitorganisaties zoals Aid Still Required om hulp te bieden aan crisisgebieden, J/P Haitian Relief Organization en Habitat to Humanity.

"We moeten samenwerken en deze krachtige maar uiterst kwetsbare dieren beschermen tegen zinloze slachting", vertelde hij aan WWF. "Ik ben vereerd om me aan te sluiten bij WWF en de wereldwijde natuurbeschermingsgemeenschap en mijn deel te doen. Ik hoop dat jij dat ook zult doen."

1 Wat volgt er voor Jared Leto?

Dus, wat biedt de toekomst voor Jared Leto? De 50-jarige acteur geniet al geruime tijd van het hoogtepunt van zijn carrière en hij zal niet snel stoppen. Hij heeft zelfs een overvloed aan toekomstige projecten in het verschiet, waaronder een aankomend drama WeCrashed met Anne Hathaway op Apple+, zijn reünie met Darren Aronofsky in Adrift, Marvel's verfilming van Morbius in Sony's Spider-Man Universe en meer. Voor zijn muzikale kant van het kunstenaarschap heeft hij ook met een paar artiesten gewerkt, waaronder de voor een Grammy genomineerde DJ Illenium, voor een aankomend project.

Aanbevolen: